Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Üzleti Ügyviteli Mester (MBA)

Virginia belvárosában, Virginia belvárosában, a Virginia Commonwealth Egyetem MBA programjával folyamatosan rangsorolt ​​város, a Virginia Commonwealth University MBA programja nyerő kombinációját kínálja az üzleti elmélet, a gyakorlati alkalmazás és a karrier-kapcsolatok értékes hálózatának.


A Bloomberg Businessweek közelmúltbeli felmérésében az egyik diák azt mondta: "A program legfontosabb erősségei a kihívást jelentő alapvető tanterv, a kisebb osztálytermi méretek a személyre szabottabb tanulási tapasztalatokhoz, a sikeres Richmond-körzetbeli üzleti vezetők bevonása az osztálybeszélgetésekbe és kiterjedt alumni hálózat, amely nagyon aktív a területen. "


A diákok adják a VCU MBA magas pontszámot a tanterv (A +), kaliber osztálytársai (A +) és a tanítási minőség (A).


A vállalatok egymással összefüggő funkcionális területeinek tanulmányozása és az esettanulmányok feltérképezése során olyan készségeket fejleszt ki az üzleti problémák megoldásában, a döntések meghozatalában, a hatékony kommunikációban és a csapatmunkában. Az elmélet és a gyakorlat integrációja elengedhetetlen az egyedülálló vezetési stílus meghatározásához, és segít a szakmai hálózat kiépítésében.


Válasszon általános tanfolyamot, vagy szakosodjon a következő koncentrációk egy vagy több pontján:

  • Business Analytics
  • Vállalati pénzügyek
  • Vállalkozási és innovációs
  • globális üzleti
  • Emberi tőke
  • Információs Erőforrás Menedzsment
  • Befektetések
  • Ingatlan
  • ellátási lánc menedzsment
  • Egészségügyi menedzsment * Az Egészségügyi Menedzsment Koncentráció egy nyári program, amelyet az Executive MBA Irodán keresztül adnak át. A hagyományos VCU MBA hallgatók jogosultak. *

A hallgatók teljes vagy részmunkaidőben vehetnek részt. Az osztályokat rendszerint egy este (hétfőtől csütörtökig) hétfőtől hétig és este 21:40 óráig kínálják. Korlátozott számú órát kínálnak hetente két este 5: 30-6: 45-ig.

A diplomát a programba való felvétel időpontjától számított hat éven belül be kell fejezni; a tipikus hallgató azonban másfél-három évig elvégzi a diplomát.

Diákprofil - A befogadott pályázóknak átlagosan 4 év szakmai munkatapasztalata van számos területen, mint a mérnöki, tudományos és humán tudományok, valamint az üzleti élet. A befogadott pályázók átlagos GPA-értéke 3,3 és átlagos GMAT-pontszámuk 565.

Tanterv


A VCU MBA tananyag 19 kurzust vagy 57 kredit órát tartalmaz, és három kategóriába sorolható: alap tanfolyamok, fejlett tanfolyamok és választani.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

Virginia Commonwealth University School of Business Található Main Street Richmond, VA, a Virginia Commonwealth University School of Business szállít üzlet kész vezetők számára a valós világban. A haj ... Tovább

Virginia Commonwealth University School of Business Található Main Street Richmond, VA, a Virginia Commonwealth University School of Business szállít üzlet kész vezetők számára a valós világban. A hajókapacitási School of Business helyet az első öt százalék az üzleti iskolák világszerte miatt AACSB Nemzetközi akkreditált státusz. Elkötelezett kar és kiváló helyen fekszik az egyik legnépszerűbb kutatási egyetemek a nemzet érdekében, hogy a diákok a szükséges támogatást, hogy folytassa a szempontból az üzleti találnak legérdekesebb. Az iskola egy szorosan összetartó közösséget egy nagy városi egyetemen. Tegyen egy sétát Snead Hall, a state-of-the-art épület, és meg fogja találni diák tanul együtt a fotelek a pitvarban, közreműködött a csoport projekteket a tizennégy pihenőszobákban és a da Vinci Center, találkozó kari A kávézó és összegyűjtése a diákszervezet tárgyalóteremben. Eséllyel jutnak a szakmai gyakorlatot bővelkednek, köszönhetően az iskola sok helyen csatlakoznak a helyi és regionális üzleti közösség. A diákok mind a graduális és posztgraduális szinten kölcsönhatásba vezetők a tanfolyam, szakmai, valamint az ipar és a kapcsolt diákszervezetek. A mi Karrier Services központ hozza a diákok és a munkaadók egymáshoz állásbörzék, hálózati események, helyszíni interjúk és más életpálya-építési tevékenységek. Érettségi után, a diákok várják a hajókapacitási Business Alumni Egyesület, erős és büszke hálózata több mint 25.000 öregdiák. Reméljük, időbe telik, hogy többet tudjon meg a agglegények, mester, utáni érettségi bizonyítvány és a doktori fokozatok kínálunk - és hogy látni fogja a lehetőségeket vár rád a kollaboratív, tapasztalati tanulási környezet belül az iskola székhelye, Snead Hallban. Készen állsz? Kevesebb