Az MBA program célja, hogy alapvető ismereteket szerezzen a menedzsment területén, valamint elmélyítse a tudást egy kiválasztott területen azzal a céllal, hogy felkészítse a diplomások általános menedzsment funkciókat. A program célja az afrikai környezethez kapcsolódó elmélet és gyakorlat integrálása a globalizáció összefüggésében.

Belépési követelmények

 1. Egy jó első fokozat az Afrikai Egyetemen vagy az Afrikai Egyetem Egyetemének elismert egyetemen; VAGY a Dél-Afrika Egyetem által elismert formális tanulmány és vizsgálat által szerzett szakmai képesítés;
 2. Az alap matematika kompetenciája nem a GCE "O" szint alatt van
 3. Kivételes esetekben a felsőoktatási képesítéssel rendelkező diákok a fentiekben említettek mellett, valamint a vezetői vagy vállalkozói tapasztalatok jó eredményeit is figyelembe lehet venni a programba való felvételhez.

Programszerkezet


Az első félév egy/>

 1. MEC501 Közgazdaságtan (3 kredit)
 2. MAC501 Pénzügyi és vezetői számvitel (3 kredit)
 3. MBA501 kutatási módszerek
 4. MBA502 Informatika (2 kredit)
 5. MMS 502 Management
 6. MKT501 Marketing menedzsment (3 kredit)

Teljes hitelidő: 15

Az első félévben kettő

 1. MMS501 Menedzsment Információs Rendszer (3 kredit)
 2. MBA503 Kvantitatív módszerek (3 kredit)
 3. MFN501 Pénzügyi menedzsment (3 kredit)
 4. MMS511 stratégiai menedzsment (3 kredit)
 5. MPA501 közpolitikai elemzés (3 kredit)

Teljes hitelidő: 15

A második félév egyéves

 1. MMS505 HRM és ipari kapcsolatok (3 kredit)
 2. MBA510 projektjelentés (3 kredit)
 3. Szakirány (összesen 9 óra hitel)

Teljes hitelidő: 15

A második félév második

 1. MBA511 disszertáció javaslat és védelem (3 kredit)
 2. MBA512 Disszertáció jelentés írása (6 kredit)

Összes hitelórák száma: 9

Pénzügyi támogatás


Az Afrikai Egyetem az afrikai fiatalok számára elérhető felsőoktatásban való részvételre törekvésében, valamint az átlagos afrikai család alacsony jövedelmű állapotának tudatában kínál finanszírozást a megérdemelt diákoknak, hogy segítséget nyújtsanak az egyetemi díjaik kifizetésében. Az egyetem Pénzügyi Segítségnyújtási Bizottsága felelős a támogatás odaítéléséért. A segítségnyújtás érdemei, igényei és jellege alapján történik, és két kategóriába tartozik: Pénzügyi támogatás és ösztöndíjak./>

Pénzügyi segély

Ez rendszerint a tandíj megfizetésének támogatására szolgál, és a diákok a második évtől kezdve elérhetőek. A hallgató igényét az alkalmazásuk, az igazoló dokumentumok és az egyes bírók tájékoztatása alapján értékelik. A hallgató tudományos teljesítményét a CGPA által jelzett módon is meghatározza a segítségnyújtás szintjének meghatározása. Azok a diákok, akik nagyon jól teljesítenek, többet kapnak, mint a társaik, mint egy olyan módja, hogy jutalmazzák erőfeszítéseiket, és motiválják őket, hogy továbbra is törekszenek a magasabb szintű akadémiai kiválóságra. A diákok listájára felvett hallgatókat is támogatni fogják a tandíj megfizetésével, és azok, akiknek teljesítménye a diplomázáshoz szükséges CGPA alá esik, nem kap segítséget.

ösztöndíjak

A hallgatóknak ösztöndíjakat kell kérniük a Pénzügyi Hivatalon keresztül. A különböző szervezetek, egyházak és magánszemélyek olyan ösztöndíjakat állítanak fel, amelyeket a megérdemelt pályázóknak ítélnek oda, akiknek meg kell felelniük a jótevő által esetleg meghatározott speciális kritériumoknak (pl. Lehet, hogy a fogadó meghatározott nem vagy meghatározott Vagy egy meghatározott országban.) Az odaítélt ösztöndíjak a kedvezményezett teljes díját fedezhetik, vagy részleges lehetnek, és csak meghatározott díjakat fedeznek. Ha egy diák egynél több forrásból kap díjat, és a díjak teljes összege meghaladja a fizetendő teljes díjakat, a kedvezményezettnek nem kell visszafizetni. Bármely ilyen többletet a pénzügyi támogatásból visszafizettetik, és egy másik, rászoruló diáknak ítélik oda.

Munka tanulmány

A pénzügyi támogatásban részesülő hallgatók várhatóan az egyetem egységeiben egy adott óraszámon dolgoznak, mint elismerés jelei a díjnak. Jelenleg a szabadban dolgozók várhatóan két órát dolgoznak hetente, és a beltéri dolgozók hetente négy órát dolgoznak.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

1 további kurzus Africa University - Zimbabwe »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
2 Év
Nappali
Price
135 USD
Tandíj hitelenkénti hitelenként: 135 USD. Egyéb díjak és költségek vonatkoznak.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019, feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date