Master in Business Administration és Menedzsment (MBA) - Fenntarthatóság, Innováció és Vállalkozás

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Felelősségteljes MBA programunk egy egyedülálló, igazán átalakító és innovatív kiválósági program, amely tehetségeidet és képességeit teljes mértékben fejleszti a vállalatok és szervezetek tudatos irányításához.

Ezt a mestert három különféle módon tanítják; hetente, kéthetente és online. Minden hívásunk február és október hónapokban kezdődik, 9 hónapos időtartammal.

A CMI Felelősségteljes MBA programok egyediek, mivel az emberi integritás hatalmas erején alapulnak.

A WCC MBA-kben a vállalati társadalmi felelősségvállalás, valamint a kutatás, a fejlesztés és az innováció középpontjában áll, és a társaságok és szervezetek felépítésének és növekedésének lényegét képezik.

A didaktikai módszertan innovatív, a leginkább specializált és fejlett, az elmélet, a gyakorlat és az esettanulmány megfelelő tapasztalati kombinációját alkalmazva, a döntéshozatali képzéssel és a diákok teljesítményének és fejlődésének teljes körű ellenőrzésével személyre szabott tutorálással és a teljesítmény folyamatos felülvizsgálata. A tanfolyam egy adaptált és egyedi tananyagon alapul, amely hangsúlyozza a hallgató általános tapasztalatait és fejlődését.

Kinek?

A felelős MBA programok a vállalatok, a nem kormányzati szervezetek, a közigazgatási szervek, a szakemberek, a vállalkozók, a diákok és általában a vezetők és vezetők számára irányulnak, és bárki, aki a vállalatok és szervezetek felelős irányításában és igazgatásában kíván fejlődni, és a tehetségüket és lehetőségeiket a lehető legnagyobb mértékben fejlessze hogy tudatosan pozitív hatással legyen a társadalomra és a természetre.

Miért tarts egy felelős MBA-t

 • A jelenlegi kihívások különböző és hatékony megoldásokat igényelnek a vállalatok és szervezetek társadalmi és természetigényének egyensúlyának helyreállításához.
 • Növekvő vezető, menedzser és személy, a személyes fejlődés előmozdítása.
 • Tudatos vezetővé válni és vállalati és szervezeti felelősségteljes irányítás és adminisztráció készségeinek megszerzését.
 • A globális vízió megszerzése, amely lehetővé teszi számunkra, hogy sikeresen szembesüljünk a vezetők nemzetközi szintű bonyolult problémáinak megoldásával.
 • A digitális korszak legújabb ismereteinek és technológiai fejlődésének megszerzése.
 • Saját vállalkozás létrehozása és kezelése a semmiből, a CMI Startup Area támogatásával.
 • A WCC közösség tagja, teljes mértékben elkötelezett a teljes integrációja mellett, és intézményünk legjobb szolgáltatásainak és előnyeinek biztosítása az Ön számára.

Az MBA felelős programok programja

A CMI kar a terület sikeres szakértőiből áll, nemzetközi sikerekkel és széles körű szakmai tapasztalattal, orvosaikból, doktori hallgatóiból és kutatóinkból. A CMI-kolostor részleteit a Tanítás és kutatás részben találja.

Innovatív tanítási módszertan

A Felelősségteljes MBA programok rendelkeznek a CMI oktatási módszertanával, innovatív, speciális és fejlett pedagógiával, az elmélet, a gyakorlat, a kutatás és az esettanulmány megfelelő tapasztalati kombinációjának felhasználásával, a döntéshozatali képzéssel, valamint a teljesítmény és az eredményesség kimerítő nyomon követésével. hallgatói fejlesztés személyre szabott oktatás és folyamatos tanulási áttekintések révén. A programok egyedi és testreszabott tanterveken alapulnak, amelyek hangsúlyozzák a hallgató tapasztalatait és általános fejlődését.

Korlátozott helyek: osztályonként maximum 30 diák.

A felelős MBA programok 60 ECTS-kreditnek felelnek meg.

felvételi eljárás

 • A helyfoglalás a felvételi eljárás követelményeinek megfelelően történik.
 • A regisztráció folyamata egész évben végrehajtható, bár a kurzusok bármelyikében történő regisztráció a szabad álláshelyek fennállásától függ.
 • A jelöltek kiválasztását a WCC menedzsmentjéből és a Felelős MBA programból álló Felvételi Bizottság végzi.
 • A WCC e-mailben írásban közli a jelölttel a felvételi eljárás eredményét.
 • A tandíj fizetése határozott helyfoglalást foglal magában, és 770 euró fizetésével jár.
 • Személyre szabott tanácsokkal és további információkkal kapcsolatba léphet velünk a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, e-mailben a cmi@cmiuniversal.com e-mailben vagy telefonon a +34 91 172 43 58 / +34 681 36 12 27 telefonszámon.

Felvételi követelmények

Dokumentáció, amelyet el kell küldeni a cmi@cmiuniversal.com címre:

 • Önéletrajz.
 • Motivációs levél.
 • Egyetemi diploma, amely lehetővé teszi a mesterképzés befejezését. A diplomát világszerte az egyetemek adták ki.
 • Akadémiai rekord (jegyzetek jegyzéke).
 • Magas szintű spanyol (B2).

felvételi eljárás

 • A jelöltek kiválasztását a WCC menedzsmentjéből és a Felelős MBA programból álló Felvételi Bizottság végzi.

naptárak

Finanszírozás és kedvezmények

A CMI finanszírozási szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek a hallgatók igényeinek. Kedvezményeket kínál csoportoknak, cégeknek és szervezeteknek.

További információ a finanszírozásról és a kedvezményekről lépjen kapcsolatba velünk.

Szakmai gyakorlatok az üzleti életben

A CMI az érdeklődő hallgatók számára lehetőséget kínál arra, hogy üzleti szakmai gyakorlatokat végezzenek, mint mesterfokozatú projekt vagy annak kiegészítéseként.

Ezek a gyakorlatok az igazi munkaerőpiacon az MBA tantervében kifejlesztett tanulás ideális kiegészítését szolgálják.

A szakmai gyakorlat időtartama 150 óra, 6 ECTS-nek felel meg.

Ezenkívül minden hallgatónak lehetősége van arra, hogy a gyakornoki időszakot szabadidős úton folytassa, azaz ingyenesen, legfeljebb 6 hónapig.

A Master of End projektet végző diákok számára az üzleti szakmában végzett szakmai gyakorlatok iskolai és önkéntes módon is elérhetők lesznek.

Az összes CMI üzleti gyakorlat fizetett .

ösztöndíjak

A CMI a Universal Foundation ösztöndíjaiban nyújt felelős MBA programokat minden formájában.

Az ösztöndíjak az egyes programok árának 50% -át teszik ki, és kiváló tanulói tanulmányokkal rendelkeznek.

Ezeknek az ösztöndíjaknak egy része a feltörekvő gazdaságok, a fejlődő országok vagy a fogyatékossággal élő emberek számára van fenntartva, azzal a céllal, hogy előmozdítsa az esélyegyenlőséget a különböző csoportokban.

A pályázatokat az Universal Foundation Scholarship Area részére kell elküldeni e-mailben a universal@cmiuniversal.com címre, ideértve:

 • CV.
 • Egyetemi diploma.
 • Akadémiai rekord (jegyzetek jegyzéke).
 • Ösztöndíj-pályázati levél.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

CMI Business School es la primera Escuela de Negocios especializada en Responsabilidad Social Corporativa. El propósito de existencia del CMI es contribuir al despertar de la sociedad para crear un mu ... Tovább

CMI Business School es la primera Escuela de Negocios especializada en Responsabilidad Social Corporativa. El propósito de existencia del CMI es contribuir al despertar de la sociedad para crear un mundo nuevo y mejor a través de la investigación, desarrollo e innovación y la educación integral del ser humano. Kevesebb