Master in Business Administration és Menedzsment (MBA) - Fenntarthatóság, Innováció és Vállalkozás

Általános információk

Program leírás

A mi felelősségteljes MBA programunk, a mesterképzés különböző módokon, teljes munkaidőben heti, kéthetente és online kezdődik a következő októberben a 2019-2020. Egy kiválósági program, egyedülálló, valóban átalakító és innovatív, hogy teljes mértékben fejlessze tehetségét és készségeit a vállalatok és szervezetek tudatos irányítására.

A CMI felelős MBA programok egyedülállóak, mert az emberi integritás hatalmas hatalmán alapulnak.

A CMI MBA-kben, a vállalati társadalmi felelősségvállalásban és a kutatásban, fejlesztésben és innovációban központi szerepet játszanak, és a vállalatok és szervezetek koncepciójának és növekedésének lényegét képezik.

A didaktikai módszertan innovatív, a leginkább specializált és fejlett, az elmélet, a gyakorlat és az esettanulmány megfelelő tapasztalati kombinációját alkalmazva, a döntéshozatali képzéssel és a diákok teljesítményének és fejlődésének teljes körű ellenőrzésével személyre szabott tutorálással és a teljesítmény folyamatos felülvizsgálata. A tanfolyam egy adaptált és egyedi tananyagon alapul, amely hangsúlyozza a hallgató általános tapasztalatait és fejlődését.

Kinek?

A felelős MBA programok a vállalatok, a nem kormányzati szervezetek, a közigazgatási szervek, a szakemberek, a vállalkozók, a diákok és általában a vezetők és vezetők számára irányulnak, és bárki, aki a vállalatok és szervezetek felelős irányításában és igazgatásában kíván fejlődni, és a tehetségüket és lehetőségeiket a lehető legnagyobb mértékben fejlessze hogy tudatosan pozitív hatással legyen a társadalomra és a természetre.

Miért tarts egy felelős MBA-t

 • A jelenlegi kihívások különböző és hatékony megoldásokat igényelnek a vállalatok és szervezetek társadalmi és természetigényének egyensúlyának helyreállításához.
 • Növekvő vezető, menedzser és személy, a személyes fejlődés előmozdítása.
 • Tudatos vezetővé válni és vállalati és szervezeti felelősségteljes irányítás és adminisztráció készségeinek megszerzését.
 • A globális vízió megszerzése, amely lehetővé teszi számunkra, hogy sikeresen szembesüljünk a vezetők nemzetközi szintű bonyolult problémáinak megoldásával.
 • A digitális korszak legújabb ismereteinek és technológiai fejlődésének megszerzése.
 • A CMI Startups Area támogatásával saját vállalkozásának létrehozása és kezelése a semmiből.
 • A CMI közösségének részese, teljes mértékben elkötelezett az integrált fejlesztés iránt, és biztosítja az intézményünk legjobb szolgáltatásait és előnyeit.

Az MBA felelős programok programja

A CMI kar a szakterületen tevékenykedő szakértőkből áll, nemzetközi sikertörténetgel és széleskörű szakmai tapasztalattal, orvosokkal, doktori hallgatókkal és kutatókkal. A CMI kolostor részletei megtalálhatók a Tanítási és Kutatási részben.

Innovatív tanítási módszertan

A felelős MBA programok a CMI tanítási módszertannal, innovatív, speciális és fejlett pedagógiával rendelkeznek az elmélet, a gyakorlat, a kutatás és az esettanulmány megfelelő tapasztalati kombinációjával, a döntéshozatali képzéssel és a teljesítmény teljes körű ellenőrzésével. a diákok személyre szabott oktatása és a tanulás folyamatos felülvizsgálata révén történő fejlesztése. A programok testre szabott és egyedi tanterveken alapulnak, amelyek hangsúlyozzák a hallgató általános tapasztalatait és fejlődését.

Korlátozott helyek: osztályonként maximum 30 diák.

A felelős MBA programok 60 ECTS-kreditnek felelnek meg.

felvételi eljárás

 • A helyfoglalás a felvételi eljárás követelményeinek megfelelően történik.
 • A regisztráció folyamata egész évben végrehajtható, bár a kurzusok bármelyikében történő regisztráció a szabad álláshelyek fennállásától függ.
 • A jelöltek kiválasztását a felvételi bizottság végzi, amely a CMI menedzsmentjéből és a felelős MBA programból áll.
 • A CMI e-mailben írásban közli a felvételi folyamat eredményével a jelöltet.
 • A tandíj fizetése határozott helyfoglalást foglal magában, és 770 euró fizetésével jár.
 • Személyre szabott tanácsok és további információkért lépjen kapcsolatba velünk a webes kapcsolatfelvételi űrlapon, e-mailben a CMI @ cmiuniversal.com címre, vagy a 34 91 172 43 58/34 681 36 12 27 telefonszámra.

Felvételi követelmények

A CMI @ cmiuniversal.com címre küldendő dokumentáció:

 • Önéletrajz.
 • Motivációs levél.
 • Egyetemi diploma, amely lehetővé teszi a mesterképzés befejezését. A diplomát világszerte az egyetemek adták ki.
 • Akadémiai rekord (jegyzetek jegyzéke).
 • Magas szintű spanyol (B2).

felvételi eljárás

 • A jelöltek kiválasztását a felvételi bizottság végzi, amely a CMI menedzsmentjéből és a felelős MBA programból áll.

naptárak

 • Rendkívüli és kevert módszerek:
  • 2018 októberétől 2019 júniusáig.
 • Online modalitás: 2019 februárjától 2019 decemberéig.

Finanszírozás és kedvezmények

CMI olyan finanszírozási szolgáltatásokat kínál, amelyek megfelelnek az igénylő tanulók igényeinek. Kedvezményeket is kínál a csoportoknak és cégeknek és szervezeteknek.

További információ a finanszírozásról és a kedvezményekről lépjen kapcsolatba velünk.

Szakmai gyakorlatok az üzleti életben

CMI érdeklődő hallgatók számára lehetőséget nyújt a szakmai gyakorlat megszerzésére a mesterképzés koncepciójában, vagy azt kiegészítve.

Ezek a gyakorlatok az igazi munkaerőpiacon az MBA tantervében kifejlesztett tanulás ideális kiegészítését szolgálják.

A szakmai gyakorlat időtartama 150 óra, 6 ECTS-nek felel meg.

Ezenkívül minden hallgatónak lehetősége van arra, hogy a gyakornoki időszakot szabadidős úton folytassa, azaz ingyenesen, legfeljebb 6 hónapig.

A Master of End projektet végző diákok számára az üzleti szakmában végzett szakmai gyakorlatok iskolai és önkéntes módon is elérhetők lesznek.

Minden CMI szakmai üzleti gyakorlatát fizetik .

ösztöndíjak

CMI az egyetemes alapítványi ösztöndíjakon keresztül nyújt támogatást az MBA programokban, amelyek minden formában felelősek.

Az ösztöndíjak az egyes programok árának 50% -át teszik ki, és kiváló tanulói tanulmányokkal rendelkeznek.

Ezeknek az ösztöndíjaknak egy része a feltörekvő gazdaságok, a fejlődő országok vagy a fogyatékossággal élő emberek számára van fenntartva, azzal a céllal, hogy előmozdítsa az esélyegyenlőséget a különböző csoportokban.

A pályázatokat az Universal Foundation Scholarship Area részére kell elküldeni e-mailben a universal@cmiuniversal.com címre, ideértve:

 • CV.
 • Egyetemi diploma.
 • Akadémiai rekord (jegyzetek jegyzéke).
 • Ösztöndíj-pályázati levél.
Utoljára frissítve ápr. 2019

Az iskoláról

CMI Business School es la primera Escuela de Negocios especializada en Responsabilidad Social Corporativa. El propósito de existencia del CMI es contribuir al despertar de la sociedad para crear un mu ... Tovább

CMI Business School es la primera Escuela de Negocios especializada en Responsabilidad Social Corporativa. El propósito de existencia del CMI es contribuir al despertar de la sociedad para crear un mundo nuevo y mejor a través de la investigación, desarrollo e innovación y la educación integral del ser humano. Kevesebb