AACSB Accredited

Erős értékű ajánlat

Annak ellenére, hogy az MBA program magas színvonalú, megfizethetőbbek vagyunk, mint gondolnánk. Az UA Little Rock MBA az egyetlen AACSB-akkreditált MBA program a városban. Mégis ez is a legolcsóbb.

Esti diákok rendszeres posztgraduális tandíjat fizetnek. A hétvégi program $ 25,000 all-inclusive. Könyvek, tananyagok, Wall Street Journal, érettségi regalia, és még az ételek is szerepelnek.

Munka-élet egyensúly

Akár az estét, akár a hétvégi programot választja, osztályainkat a munkatársak szem előtt tartásával tervezzük. Este a diákok saját ütemben állítják elő, és minden félévben testreszabják a tanfolyamot, hogy egyensúlyba hozzák a munkát, a családot és az oktatást.

A hétvégén tanuló diákok csak egy szombat havonta részt vesznek az egyetemen. A munka és a magánélet egyensúlya épül.

testre szabható

Az esti programban kiválaszthatja a hagyományos, általános MBA-t vagy egy MBA-t, amelynek koncentrációja az üzleti elemzésben, a pénzügyi számviteli elemzésben, a humán erőforrásban vagy a szervezeti kommunikációban található. Graduate igazolások (GC) lehet folytatni egyidejűleg az MBA további testre a diplomás üzleti oktatás. Hat-tizenkét hitel óra a diplomás üzleti tanúsítvány programból használható az MBA felé. (Az MBA programra alkalmazandó órák száma a választott GC-től és a kiválasztott tanfolyamoktól függ.)

Tanterv

Az MBA program 32-36 óra. A humán erőforrás vagy a szervezeti kommunikáció területén koncentrációt választó diákoknak további 35-39 órás tanfolyamot kell igénybe venniük.

A program három egyhiteles alaptanfolyamot (számvitel, közgazdaságtan és pénzügy) tartalmaz, amelyek az online felmérések átadásával lemondhatók. Ezek az értékelések nem szükségesek, és a diákok úgy dönthetnek, hogy megpróbálnak mindegyiket vagy mindegyiket. Minden egyes értékeléshez kapcsolódó díj 45 és 60 dollár között mozog.

Minden bejövő diáknak bizonyítania kell az Excel-táblázatok használatának kompetenciáját az online értékelés során. KÖVETKEZTETETT az Excel értékelésének átadása. Az Excel-értékelés díja 48 dollár.

A több mint hároméves szakmai tapasztalattal rendelkező diákoknak nem kell egy órás tanfolyamot tartaniuk a karrierkezelésről; azonban bármely MBA hallgató választhatja ezt a kurzust.

Vezetői készségek fejlesztése

A tantervbe beágyazott program egy olyan program, amelynek célja, hogy segítse a diákokat vezetői készségeik javításában. A viselkedési kompetenciákat a program elején értékelik visszajelzéssel és javaslatokkal. Minden készséget legalább háromszor értékelnek a programban, visszajelzéssel, hogy segítsék a tanulókat a haladás értékelésében. A program végső soron a vezetők tapasztalatával zárul.

Felvételi követelmények

Az MBA programba való automatikus belépést igénylő diákoknak az alábbi kritériumok egyikének kell megfelelniük:

  • (200 x teljes GPA) GMAT pontszám {vagy GRE egyenértékű} ≥ 1020 VAGY
  • (200 x GPA az utolsó 60 órában) GMAT pontszám {vagy GRE egyenértékű} ≥ 1080

Minimum elfogadott:

  • GPA - 2.5
  • GMAT pontszám - 420
  • GRE pontszám - körülbelül 300

(GMAT vagy GRE pontszámok érvényesek öt évig. GRE pontszám GMAT egyenértékre konvertálva.)

Hétvégi MBA: Három vagy több év utáni érettségi, szakmai tapasztalat is szükséges.

A GMAT / GRE mentességek akkor tekinthetők meg, ha megfelelnek az alábbi feltételek valamelyikének:

  • Tartsa diplomáját, vagy jelenleg beiratkozott egy diplomás vagy szakmai képzési programba, amely egyenértékű felvételi követelményekkel rendelkezik;
  • 3,25 teljes GPA vagy 3,5 GPA az elmúlt 60 órában az AACSB által akkreditált üzleti iskolából;
  • Írásbeli dokumentáció az akadémiai és szakmai teljesítményről, amely a szigorú diplomás programban (pl. CPA, KHP, stb.) Való sikerre utal, a magas szintű analitikai készségeket igénylő jelenlegi feladatokra (pl. P
  • Legalább 2,5 GPA, legalább 5 évvel későbbi érettségi után, szakmai tapasztalat, beleértve a vezetői feladatokat és a növekvő felelősségi szintet.
Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve Május 1, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
18 - 30 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
25,000 USD
Hétvégi MBA, all inclusive
Deadline
Kérj Információt
for International students
okt. 1, 2019
for International students
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
for International students
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
okt. 1, 2019
for International students
Start Date
Május 2020
Jelentkezési határidő
márc. 1, 2020
for International students
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
for International students
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
okt. 1, 2019
for International students
End Date

Május 2020

Location
Jelentkezési határidő
márc. 1, 2020
for International students
End Date