Master Of Business Administration (MBA - Nem tézisek)

Általános információk

Program leírás

A Gazdálkodási Tanszék célja a tudományág gyakorlati és elméleti aspektusainak és céljainak bemutatása a hallgatók számára. A funkcionális területekkel - például menedzsment, számvitel, pénzügy, marketing és emberi erőforrások - kapcsolatos kurzusokon kívül olyan képzésekre is kiterjed, mint például az információs technológiák, a viselkedéstudományok, a kommunikáció, a gazdaság és a jog.

Antalya Bilim University Üzleti Adminisztrációs Program (MBA) program célja a vállalatok és intézmények vezető menedzsereinek képzése. Figyelembe véve az emberi erőforrások fontosságát, amelyek nap mint nap növekednek a vállalkozások számára, és a mai globális üzleti világban a vezetők és vezetők biztosítják a szükséges kompetenciákat, és gyakorlati területeken gyakorolhatják őket.

  • A jelölteknek legalább négyéves nemzeti elfogadással vagy a Felsőoktatási Tanáccsal (YÖK) egyenértékű külföldi kar vagy főiskola alapképzettséggel kell rendelkezniük. Nincs szakasz korlátozás.
  • A program összesen 10 tanfolyamot (30 kredit) fed le 3 félév során. A hallgatót, aki ezen időszak végén kudarcot vall, vagy aki nem tudja befejezni a programot, az YÖK végzettségről szóló rendelet 12. cikke alapján elbocsátják a felsőoktatási intézményből.
  • A program nyelve "török".
  • A végzettség érdekében a hallgatók a normál kurzusokon túlmenően készítenek egy diplomamunkát is.
  • Az ALES vagy YDS pontszám nem szükséges a programba való belépéshez.
  • Az ABU MBA program kurzusokat hétköznapokon, 19:00 és 21:00 között tartják az ABU City Campusban (a Markantalya AVM felett 7-8. Emelet).This is a shot of the owner of New Zealand watch company - Hunters Race. Hunters Race / Unsplash
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects.

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects. Kevesebb