Master in Management

Általános információk

Program leírás

MM FEB UGM egy vezető diplomázott üzleti iskola Indonéziában, amely magas színvonalú üzleti oktatást kínál, melyet erős és kompetens oktatói tagok, dinamikus tanterv, együttműködési és kreatív tanulási folyamat és kellemes akadémiai hangulat jellemez. Mivel az AACSB (a Business Advance Collegiate Schools of Business) nemzetközi akkreditációja, a program ma már az egyetlen Indonézia MBA programja, amely világszerte elismert.

Ez mutatja az elkötelezettségünket az oktatás minőségének folyamatos javítása iránt. A program táplálja és kihasználja a diákok vezetői potenciálját egy korszerű tantervvel, amely innovatív tanulási folyamatokkal és intenzív, puha készségfejlesztő programmal rendelkezik, melyet 37 jó hírű nemzetközi partneri egyetem hálózatunkkal gazdagítanak Yogyakarta és Jakarta egyetemen.

Látomás

Élénk nemzetközi hálózatunkkal gazdagodott, de a helyi bölcsességben gyökerező stratégiai üzleti vezetőket fejlesztjük integritással, kreativitással és a társadalom kiszolgálásához szükséges ismeretekkel.

Küldetés

Annak érdekében, hogy a nemzetközi kihívásokra való felkészülés révén Indonéziában vezető üzleti diplomát nyújtson az üzleti ismeretek fejlesztésében és a fenntartható és etikus üzleti gyakorlatok előmozdításában.

MBA program

Az MMUGM háromfajta tudományos tanulmányi programot kínál: a rendszeres program, a nemzetközi program és a végrehajtó program. A végrehajtó program két osztályos mintázatú: A-osztály, amelyet délutánra terveztek, és az Executive B osztályt, amelyet szombaton terveznek (Jakarta péntek-szombat).

A rendes programban és a végrehajtó programban tartott előadásokat és vizsgákat Indonézia nyelvén adják meg. Ami a nemzetközi programot illeti, az előadások, az esettanulmányok, a vizsgálatok és az értekezés teljes mértékben angolul készültek.

A nemzetközi programban részt vevő hallgatóknak kettős diplomát, diákcserét vagy rövid programokat kell megtenniük a külföldi partner egyetemeken.

Eközben a rendszeres programban résztvevőknek lehetőségük van ilyen nemzetközi kitettségre pályázni, kivéve a kettős diplomát, de az alkalmazott követelményeknek és feltételeknek vannak kitéve.

Az MMUGM program egy féléves rendszerben működik, februárban és augusztusban pedig bevitel. Így egy tanév 2 félévből áll, ahol egy félév körülbelül 6 hónap.

Az MMUGM tantervet úgy tervezték meg, hogy a hallgatók ésszerű időn belül befejezzék tanulmányaikat. A rendes program időtartama a rendes programban 18 hónap, az Executive Program esetében 24 hónap, a Nemzetközi - Diákcsere program esetében 24 hónap, a Nemzetközi Dual fokozatú Program esetében 30 hónap. A tanulmány maximális hossza kétszerese a normál tanulmányi időtartamnak.

Az MBA program teljesítéséhez a hallgatónak:

 1. Teljesítsen legalább 48 kreditet, beleértve a tézist.
 2. Kötelező nem hitelköteles tárgyak teljesítése.
 3. Legalább 3,00 kumulatív GPA nélkül D és maximum két Cs / C s.
 4. Védd meg a dolgozatot.

A 48 kreditóra 35 kötelező tanfolyamot tartalmaz, 9 szemeszter kredit órát (SCH) a koncentrációs kurzusokról, a disszertáció 1 SCH és 3 SCH értekezésének műhelyét.

Pályaépítés

Tanfolyamok típusai

Felvételi követelmény a külföldi diákok számára

Dokumentumok

 1. Teljes jelentkezési lap;
 2. 4 Passport size színes fénykép;
 3. Önéletrajz (CV);
 4. Motivációs levél;
 5. Érvényes útlevél másolatának beolvasása. A tanulmányi időszakra érvényesnek kell lennie;
 6. Ajánlás A kérelmező iskolájának / intézményének levele;
 7. Ajánlás Az indonéz nagykövetség / konzulátus levele;
 8. Legalizált alapképzési bizonyítvány és átirat (angol nyelven);
 9. Jó egészségügyi nyilatkozat a kérelmező orvosától;
 10. Angol nyelvteszt (minimum TOEFL PBT: 550 / IBT: 80 / IELTS: 6.0);
 11. Személyes nyilatkozat (az űrlap rendelkezésre áll);
 12. Pénzügyi támogatási nyilatkozat (az űrlapot megadja).

Szükséges dokumentumok e-mailben (softcopy) és postai levélben (nyomtatott)

A fenti dokumentumok angol nyelvűek. Ha a dokumentumok Franciaországban vannak, azokat angolra kell fordítani.

Lépésről lépésre történő regisztráció

 1. A pályázati dokumentumok kézhezvételét követően a Nemzetközi Ügyek Hivatala (OIA) MM FEB UGM az egyetem ajánlattételi levélére (LO) dolgozza fel. A pályázók megkapják a LO-t, amely megköveteli, hogy rendezzék a nem visszatérítendő adminisztrációs díj 632 USD-t.
 2. Miután megegyeztek és elszámolják a fizetést, az OIA FEB UGM felkéri a pályázókat, hogy küldjenek egy e-mailt egy példányról az átutalási nyugtáról. Miután a bank elfogadta a belépési díjat, az OIA FEB UGM feldolgozza az UGM-től az elfogadó levél (LoA) dokumentumait.
 3. A pályázók e-mailben megkapják a LoA-t és a felajánlott kurzusokkal, az akadémiai szabályozással, a hallgatói barátokkal stb. Kapcsolatos egyéb információkat.
 4. A Nemzetközi Ügyek Hivatala az UGM-ben tanulmányi engedélyt dolgoz ki az indonéz felsőoktatási igazgatóságnak. A tanulmányi engedély kiadása általában két hónapig tart.
 5. Amikor a tanulmányi engedély rendelkezésre áll, az egyetem segíti a diákokat, hogy gondoskodjanak a Jakartai Bevándorlási Hivatal jóváhagyásáról a korlátozott tartózkodási vízumért (VITAS / Visa Tinggal Terbatas). A tanulmányi engedély és a VITAS jóváhagyása legalább három / négy hónapig tart.
 6. Miután megerősítette a VITAS (VISA engedélyezés) jóváhagyását, a Bevándorlási Hivatal telexizálja azt az indonéz nagykövetségnek, ahol a vízumot kérelmezi. Ahhoz, hogy a VISA engedély telexedjen az indonéz nagykövetségre, kérjük, értesítse velünk, hogy melyik nagykövetségen fog jelentkezni.
 7. Az OIA FEB UGM e-mailben elküldi a VITAS jóváhagyást (VISA Authorization). Ezzel a VITAS-jóváhagyással kérheti a korlátozott tartózkodásra jogosító vízumot (VITAS / Visa Tinggal Terbatas) az Indonézia Nagykövetségén / Általános Konzulátusánál, amelyet Ön tájékoztatott.
 8. Határozottan javasoljuk, hogy indítson Indonéziába a korlátozott tartózkodási vízum (VITAS / Visa Tinggal Terbatas) használatával. Ezért a VISA bejelentése előtt meg kell várnia a VITAS jóváhagyását.
 9. Nem ajánlott egy másik vízumot, például a Kulturális Szociális Látogató Vízumot (VKSB) használni. A VKSB csak 60 napig érvényes, és a tartózkodás ideje alatt havonta meg kell hosszabbítani. A maximális kiterjesztés négyszer. Ha hosszabb ideig akarsz maradni, új vízumot kell kérned Indonézián kívül. Ez több időt és pénzt is fizet a havi VKSB kiterjesztéshez, és elterelheti a fókuszát a tanulmánytól. Ebből adódóan; VKSB helyett nagyon ajánljuk a VITAS-t.

A nem visszatérítendő adminisztrációs díj magában foglalja a nem akadémiai díjat: tanulmányi engedélyt, vízumengedélyt, korlátozott tartózkodási engedélyt (KITAS), rendőrségi jelentést (STM és SKLD), ideiglenes tartózkodási engedélyt (SKPPS), többszörös kilépési engedélyt és egyetemi egészségbiztosítást.

Indonéziába érkezésüket követő hét napon belül a korlátozott tartózkodásra jogosító vízummal rendelkező nemzetközi diákoknak (Visa Ijin Tinggal Terbatas / VITAS) azonnal jelenteniük kell az UGM Nemzetközi Ügyek Hivatalának.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Considered one of the oldest universities in Indonesia, Universitas Gadjah Mada serves as a pillar of educational awakening in Indonesia and purports to be a defender and disseminator of Pancasila.

Considered one of the oldest universities in Indonesia, Universitas Gadjah Mada serves as a pillar of educational awakening in Indonesia and purports to be a defender and disseminator of Pancasila. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited