Legyen könyvelő és versenyelőnyt szerezzen az üzleti életben

A Master of Business Administration és a Master of Professional Accounting kettős fokozat biztosítja Önnek a lehetőséget, hogy megszerezzék a szükséges ismeretek és készségek a szakmai számvitel, miközben fejlesztése megértését a szélesebb körű menedzsment kontextus, jobban felkészít a felsővezetői szerepek.

Kapsz egy különálló tesztmur (hivatalos bizonyítvány) minden fokozatra, és képes lesz befejezni a kettős diplomát kevesebb idő alatt, mint ha úgy döntött, hogy tanulmányozza a két fok külön-külön.

Szakmai akkreditáció

A program megfelel a CPA Australia és a Chartered Accountants Australia és Új-Zéland (CAANZ) oktatási beiratkozási követelményeinek. Ez biztosítja a CPA Ausztrália társult tagságát, a CPA szakmai vizsgáit és a CAANZ szakmai vizsga tanulmányozásához való jogosultságot.

Ha Ön már tengerentúli egyetemen végzett számviteli végzettséggel, javasoljuk, hogy szerezzen minősítési értékelést a CPA Ausztráliából, mielőtt jelentkezne hozzánk. Lehetséges, hogy csak néhány tanfolyamot lehet elvégezni a társult tagság eléréséhez. Ezek tanulmányozhatók egy Graduate Certificate in Business. Ha tengerentúli jelölt vagy, aki a hazai számviteli testület tagságát kérte, a CPA Australia és / vagy a CAANZ teljes jogú tagjai általában kölcsönös tagsággal rendelkeznek. Ez gyors ütemterv ahhoz, hogy a saját országában minősített könyvelővé váljon.

A sikeres befejezése a Master of Professional Accounting program jogosult a hallgatók számára a mentességek a Alapvető szinten (9 papírok) a Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) vizsgák. További részletekért kérjük, olvassa el az ACCA weboldalát.

Karrier eredmények

A Master of Professional Accounting diplomáját követően karrierlehetőségei közé tartozhatnak a könyvelő, a könyvelő könyvelő, a vállalati könyvelő, a cég titkára, a pénzügyminiszter, a befektetési tanácsadó, a törvényszéki könyvelő, a kormány (az adóhivatalban, a könyvvizsgálói hivatalban, a kincstárban és helyi önkormányzat), vagy pénzügyi intézményekben, például bankokban és építőipari társaságokban.

Az MBA-val számos pozícióval rendelkezik az állami és a magánszekcióban, mind nemzeti szinten, mind a világ minden táján. Az Ön szakértelmével munkát végezhet az üzleti világ egyik leggyorsabb és legérdekesebb pályafutásában.

Belépési követelmények

 • Egy üzleti végzettséggel rendelkező bachelor fokozatot, amelynek minimális GPA-értéke 4,0
 • plusz
 • Legalább 2 éves teljes munkaidős szakmai tapasztalat

Támogató bizonyíték a program felvételére

Az akadémiai képesítést a képzett bizonyítványok hitelesített másolatai igazolják.

A munkatapasztalat bizonyítékát az alábbiak bizonyítják:

 • Önéletrajz vagy szakmai LinkedIn profil, amely bizonyítja a munkatapasztalatot, beleértve:
 • Szervezet név
 • Pozíció Cím
 • A foglalkoztatás kezdeti és befejezési időpontjai minden pozícióhoz
 • A foglalkoztatás típusa (teljes munkaidő, részmunkaidős vagy alkalmi)
 • Fő feladatok, felelősségek és eredmények.
 • A játékvezetők (munkáltatók vagy felügyelők) nevét, pozícióját és elérhetőségét, akik két év alatt ellenőrizhetik munkájuk jellegét. Az USQ kapcsolatba léphet a bírókkal, és képesnek kell lennie arra, hogy részletesen ismertesse a felelősségi köröket, beleértve, de nem kizárólagosan: az ügyfelek vagy ügyfélszámlák kezelését, a nagyobb projektek és / vagy pénzügyi átruházási felelősségek irányítási felelősségét.

Angol nyelvi követelmények

Minden diáknak meg kell felelnie az alkalmazandó angol nyelvi követelményeknek. Ez a program legalább IELTS 6.5-et vagy azzal egyenértékű programot igényel.

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, felveheti az egyetem által jóváhagyott angol nyelvű programot.

Alternatív Pathways

Pathway programok is elérhetők, ha nem felel meg a fent említett angol bejegyzés követelményeinek.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

2 további kurzus University of Southern Queensland (USQ) »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
Duration
30 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
23,760 AUD
On-campus díj. Külső / Online díj: 21520 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date