Master of Business Administration és a Master of International Commercial Law

Általános információk

Program leírás

Mindössze két év alatt két mesterképzést végezhet. Nyerjen egy nemzetközileg elismert MBA-t, valamint mesterképzést a nemzetközi kereskedelmi jogban.


A tanfolyamról

Az MBA teljes munkaidőben intenzív felkészülést nyújt Önnek a kívánt munkára. Ezen kívül a Master of International Commercial Law ad ön felbecsülhetetlen tudást ezen a területen. A tanfolyam magában foglalja a személyre szabott Leadership Development Program által kifejlesztett világszínvonalú Vezetési Kar és egy-egyben mentori egy vezető iparág szám. Ön is kap karriert képzés és workshopok, és dolgozik egy stratégiai elemzés és tanácsadás projekt egyik partner szervezet. A Master of International Commercial Law szilárd alapot nyújt a jogi területek a kereskedelem, az értékesítés, a hajózás és a pénzügyek. Ezután specializálódni olyan területekre, mint a WTO-jog, a kereskedelmi választottbíróság, az összehasonlító jog és az ausztrál pénzügyi tranzakciók törvénye és szabályozása.


Létesítmények és berendezések

A korszerű üzleti iskola épülete előadó-színházakat, esettanulmányi helyeket és kitérő területeket kínál a csoportos munka és az egyéni tanulmányok számára. A diákok is hozzáférhetnek a közös tanulási területhez és a Business School kávézóhoz. Posztgraduális hallgatók hozzáférhetnek egy Posztgraduális Tanuló szobába, míg az MBA hallgatók további hozzáférést biztosítanak az MBA szárnyához.


Felvételi követelmények

Angol kompetencia

Az angol a tanítási és értékelési nyelv az UWA-nál, és meg kell felelnie az egyetem angol nyelvi követelményeinek, hogy helyet kapjon.


ösztöndíjak

Az ösztöndíjak a különböző hátterű diákok számára állnak rendelkezésre, ideértve az egyetemi teljesítményt, a pénzügyi szükségletet, az oktatási hátrányt, a vezetést és a közösségi szolgáltatást, a művészi vagy sporteseményeket, és vidéki vagy távoli területről származnak.


Karrier Pathways

Az MBA diplomások nagyon keresettek az iparág és a haladás számos vezető pozíciók olyan területeken, mint az üzleti fejlődés, a stratégia, a marketing és a vállalati finanszírozás. Ezek a szerepek sokféle köz-, magán- és nonprofit szektorhoz tartoznak, beleértve a kormányzati szerveket, forrásokat, tanácsadást és pénzügyi szolgáltatásokat.


Gyors részletek

Állapot

 • Elérhető 2017

Helyszínek

 • Perth

Részvétel

 • Teljes idő

kézbesítés

 • Az egyetemen

A kezdő időpontok

 • január

Heti kapcsolattartási idő

 • Változik félév alatt, a diákok várhatóan teljes munkaidőben tanulnak az első évben

Tanulmányi szint

 • Posztgraduális

Kurzus kód

 • 43540

CRICOS kód

 • 088011C, 088011C

Teljes munkaidő / részidős időtartam

 • 2 év

A tanfolyamok elérhetők

 • Master of Business Administration és a Master of International Commercial Law
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

University of Western Australia Business School's mission is to provide world-class education, research and community engagement for the advancement of the prosperity and welfare of our communities.

University of Western Australia Business School's mission is to provide world-class education, research and community engagement for the advancement of the prosperity and welfare of our communities. Kevesebb