Master of Business Administration és a Master of International Commercial Law

Általános információk

Program leírás

Mindössze két év alatt két mesterképzést végezhet. Nyerjen egy nemzetközileg elismert MBA-t, valamint mesterképzést a nemzetközi kereskedelmi jogban.


A tanfolyamról

Az MBA teljes munkaidőben intenzív felkészülést nyújt Önnek a kívánt munkára. Ezen kívül a Master of International Commercial Law ad ön felbecsülhetetlen tudást ezen a területen. A tanfolyam magában foglalja a személyre szabott Leadership Development Program által kifejlesztett világszínvonalú Vezetési Kar és egy-egyben mentori egy vezető iparág szám. Ön is kap karriert képzés és workshopok, és dolgozik egy stratégiai elemzés és tanácsadás projekt egyik partner szervezet. A Master of International Commercial Law szilárd alapot nyújt a jogi területek a kereskedelem, az értékesítés, a hajózás és a pénzügyek. Ezután specializálódni olyan területekre, mint a WTO-jog, a kereskedelmi választottbíróság, az összehasonlító jog és az ausztrál pénzügyi tranzakciók törvénye és szabályozása.


Létesítmények és berendezések

A korszerű üzleti iskola épülete előadó-színházakat, esettanulmányi helyeket és kitérő területeket kínál a csoportos munka és az egyéni tanulmányok számára. A diákok is hozzáférhetnek a közös tanulási területhez és a Business School kávézóhoz. Posztgraduális hallgatók hozzáférhetnek egy Posztgraduális Tanuló szobába, míg az MBA hallgatók további hozzáférést biztosítanak az MBA szárnyához.


Felvételi követelmények

Angol kompetencia

Az angol a tanítási és értékelési nyelv az UWA-nál, és meg kell felelnie az egyetem angol nyelvi követelményeinek, hogy helyet kapjon.


ösztöndíjak

Az ösztöndíjak a különböző hátterű diákok számára állnak rendelkezésre, ideértve az egyetemi teljesítményt, a pénzügyi szükségletet, az oktatási hátrányt, a vezetést és a közösségi szolgáltatást, a művészi vagy sporteseményeket, és vidéki vagy távoli területről származnak.


Karrier Pathways

Az MBA diplomások nagyon keresettek az iparág és a haladás számos vezető pozíciók olyan területeken, mint az üzleti fejlődés, a stratégia, a marketing és a vállalati finanszírozás. Ezek a szerepek sokféle köz-, magán- és nonprofit szektorhoz tartoznak, beleértve a kormányzati szerveket, forrásokat, tanácsadást és pénzügyi szolgáltatásokat.


Gyors részletek

Állapot

 • Elérhető 2017

Helyszínek

 • Perth

Részvétel

 • Teljes idő

kézbesítés

 • Az egyetemen

A kezdő időpontok

 • január

Heti kapcsolattartási idő

 • Változik félév alatt, a diákok várhatóan teljes munkaidőben tanulnak az első évben

Tanulmányi szint

 • Posztgraduális

Kurzus kód

 • 43540

CRICOS kód

 • 088011C, 088011C

Teljes munkaidő / részidős időtartam

 • 2 év

A tanfolyamok elérhetők

 • Master of Business Administration és a Master of International Commercial Law
Utoljára frissítve Május 2018

Az iskoláról

University of Western Australia Business School's mission is to provide world-class education, research and community engagement for the advancement of the prosperity and welfare of our communities.

University of Western Australia Business School's mission is to provide world-class education, research and community engagement for the advancement of the prosperity and welfare of our communities. Kevesebb