Master of Business Administration (Antwerpen, Brüsszel)

Általános információk

Program leírás

KU Leuven MBA programja arra szolgál, hogy kihívja a hallgatókat arra, hogy gondolkodjanak, teljesítsenek és növekedjenek a karrierjük sikeres elindítása felé, és felkészítsék őket arra, hogy vezető pozíciókba - felügyeletektől magasabb rangú szerepekig - lépjenek fel a vállalkozói induló vállalkozások, multinacionális vállalatok vagy nem -profit szervezetek. Az MBA tervezése lehetővé teszi a diákok számára, hogy egyedi programjaikat saját preferenciáik és ambícióik szerint alakítsák.

Az egyéves MBA program teljes egészében angolul tanul. Diákjaink részt vehetnek csereprogramokban számos partnerrel Európán belül és kívül. Kiválasztott MBA hallgatók is folytatnak dupla diplomát a Montpellier Business School. Ez a kettős diploma kétéves tanulmányi, két félév Antwerpenben vagy Brüsszelben és két félév Montpellierben.

 • Oktatási szint: Academic Master program
 • Az oktatás nyelve: angol
 • Diploma: Master of Science in Business Administration
 • Időtartam: 1 év (teljes munkaidő), 60 ECTS kredit
 • Típus: nappali oktatás
 • Helyszín: A programot a KU Leuven Antwerpen (A) és Brüsszel (B) campusján kínálják.
 • A program indítása:
  • 1. félév: szeptember 3. - január vége (januári vizsgák)
  • 2. félév: február-július 2. hetes (júniusi vizsgák)

Vezetői és interdiszciplináris fókusz

A Master of Science in Business Administration (MBA) egy egyéves mester program tanított angolul. Az MBA-t arra tervezték, hogy megkérdőjelezze Önt arra, hogy gondolkodjon, teljesítsen és növekedjen a karrier sikeres elindítása felé, és felkészüljenek arra, hogy lépjenek át vezetői pozíciókra - a felügyeleti

több vezető szerep - vállalkozói induló vállalkozások, multinacionális vállalatok vagy non-profit szervezetek.

Az MBA sajátos kialakítása lehetővé teszi, hogy az egyéni programot saját igényeihez és törekvéseihez igazítsa a pálya és a választani. Az MBA interdiszciplináris megközelítése arra is felkészül, hogy az üzleti problémák megoldására és megoldására több tudományágból, perspektívából és kulturális háttérből származó ismeretekre és tapasztalatokra támaszkodjon. A program sokszínűsége valóban lenyűgöző: mintegy 60 nemzetiség képviselteti magát.

Az MBA határozottan a vezetői készségek fejlesztésére és az etika, a fenntarthatóság és a vállalati felelősség fontosságára összpontosít. Vezetői hangsúlyt kapott, és célja, hogy tudományos ismeretekkel és gyakorlati ismeretekkel rendelkezzen, lehetővé téve Önnek, hogy sikeres legyen különböző (nemzetközi) vezetői pozíciókban. Az MBA program követhető Antwerpenben vagy Brüsszelben.

Üzletorientált

Felhívjuk a nemzetközi vezetőket és a kormányzati tisztviselőket, hogy osszák meg tapasztalataikat vendégelőadások során. Értékes vezetői készségeket szerezhet vállalati ügyek és a mesterképzés révén. A hangsúly a döntéshozatal, a csapatmunka, a más kultúrákkal való foglalkozás, az időgazdálkodás

kommunikációs készségeket.

Európa szívében

Antwerpen, egy vidéki légkörű nagyváros híres kreatív hangulatáról. A divattervezők, butikok és pop-upok széles választékát nyújtja, és legalább ötszáz éve vitathatatlanul vezető szerepet tölt be a gyémántkereskedelemben. Emellett a fő közlekedési és kereskedelmi útvonalak kereszteződésénél Antwerp stratégiai elhelyezkedéssel rendelkezik Európában. A kikötő vonzza a világhírű logisztikai és hajózási társaságokat és a legfontosabb tengeri szolgáltatókat. Diákként számos szórakozási lehetőséget talál ebben a káprázatos városban. Brüsszel, az Európai Unió és a NATO elnöke, egy kozmopolita város, amelyet több tízezer nemzetközi köztisztviselő, diplomat, újságíró és expozíció hív "otthon". Mindazonáltal számos körzetében nagyrészt saját, gyakran falusi jellegű hangulatot tartottak: a Dansaert designer butikokkal, a Schuman és Jourdan az európai kerület szívében, vagy a marolleni Brüsszel régi népszerű környéke, a napi kereskedelmi piaccal.

Brüsszel közvetlen vonattal közlekedik Amszterdamba, Londonba és Párizsba. A Grand Place sétatávolságra található Brüsszelben található campusunk lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a világ egyik legfontosabb gazdasági és politikai döntéshozó központját, és élvezze a Brüsszel által kínált lehetőségek előnyeit. KU Leuven. A kiemelkedő teljesítményt inspiráló.

Nemzetközi figyelem

Választhatja, hogy kövesse az európai menedzsment programot, amely magában foglalja a kettős diplomát Master of Science in Business Administration (KU Leuven) és Master of Science in Management (Grande Ecole Program Montpellier Business School, Franciaország).

A kettős diploma kétéves tanulmányi, két félév Antwerpenben vagy Brüsszelben és két félév Montpellierben. Ez lehetővé teszi, hogy diplomát szerezzen két magas rangú egyetemről.

Esetleg érdekelheti a tanórán kívüli gyakornoki tanulmányok elvégzésének lehetőségét, vagy egy kiterjesztett mester programon keresztül.

A PROGRAM SZERKEZETE

Core modul (12 kredit)

Pálya modul (18 kredit)

14 sáv közül választhat egy sávot (azaz 7 általános kezelési sávot és 7 speciális sávot). Minden pályán 3 tanfolyam áll, összesen 18 ECTS. A pályák Antwerpenben (A) vagy Brüsszelben (B)

Választani (12 kredit)

Mester tézis (18 kredit)

 • Üzleti kutatási módszerek (3 kredit)
 • Mester doktori (15 kredit)

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a részletes programinformációk csak a program megkezdése előtt három hónappal érhetők el. A program az antwerpeni / brüsszeli útmutatót megelőzően közzétette az aktuális tanévre vonatkozó dátumot.

TÁMOGATÁSI DÍJAK

 • EGT állampolgárok: 906,1 EUR
 • Nem EGT állampolgárok: 1750 euró

KARRIER PERSPEKTÍVEK

Az MBA - Nemzetközi Üzleti Menedzsment felkészíti Önt vezetői pozíciókra szervezetekben és cégeknél. Ez egy átfogó program, és a foglalkoztatási lehetőségek számos és változatos. A pályafutásuk első szakaszában a diplomások elsősorban a szervezetek és vállalatok pénzügyi, igazgatási és kereskedelmi osztályaiban (pl. A pénzügyi szektorban lévő vállalatok és vezetői tanácsadó cégek) alkalmazottak. A karrierjük további szakaszaiban közép- és felsővezetői szinten dolgoznak.

MBA diplomások - Üzleti információ menedzsment szükséges a munkaerőpiacon, mert a folyamatos növekedés ICT szolgáltatások a vállalatok és non-profit szervezetek. Üzleti analitikusokká, funkcionális elemzőkké, információelemzőkké, rendszertervezők / rendszergazdák, hálózat- és adatkezelőkké válnak. Szintén részt vesznek a szoftver értékesítésében és marketingjében.

Az MBA diplomások - nemzetközi kapcsolatok nagyon gyakran kezdik el dolgozni a nemzetközi szervezetek és vállalatok, vagy a helyi intézmények és vállalkozások, amelyek szeretnének globálisan. Az általuk kapott átfogó oktatás segít abban, hogy munkát találjon számos ágazatban (bankok, kereskedelmi és ipari vállalkozások stb.). A különböző ágazatok vezetői pozíciójában való teljesítéshez a nemzetközi gazdasági és politikai események lelkes betekintést igényelnek.

Az MBA - stratégiai üzleti menedzsment felkészíti azokat a munkahelyeket, amelyek megkövetelik azon képességek felkutatását, elemzését és megoldását, amelyekkel a vezetés kezeli a pénzügyi, marketing, számviteli és humán erőforrásokat a különböző típusú szervezetek számára.

További információk:

Utoljára frissítve feb. 2018

Az iskoláról

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked ... Tovább

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked among the top 100 in the world. Kevesebb

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited