Master of Business Administration (Executive)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A Master of Business Administration (EMBA) nyújt integrált csomag kifinomult elméleti és szakmai képességek a vezetők, akik törekvő vezetői pozíciókat, és a vállalkozók.

118911_IMG_7991JPG.jpg

A program kifejleszteni tudja a dinamikus üzleti környezetre való reagáláshoz szükséges készségeket azáltal, hogy azonosítja, végrehajtja és kezeli a legjobb üzleti gyakorlatokat az üzleti és szakmai életciklusok minden szakaszában.

Fejlesztették a vezetői képességeket, hogy hatékonyan reagálhassanak az összes üzleti modell irányítására. A diplomások felkészültek arra, hogy innovatív, látnoki és stratégiai szerepet töltsenek be az ügyfélközpontú eredmények elérésében.

Annak érdekében, hogy a felső vezetők kezelhessék munkájukat és tanulmányi kötelezettségvállalásaikat, a programot intenzív módban, hosszú hétvégén szállítják, ideértve a lakossági hétvégét és az intenzív offshore tanulmányútot.

Kivételes esetekben a jelöltek, akik nem rendelkeznek felsőfokú végzettséggel, de bizonyítani felsővezetői szakmai tapasztalatot kell figyelembe venni a felvételi a programot egyéni alapon.

118714_Sydney4.png

Sydney Campus

Tanfolyam-tanulási struktúra

A tantárgyi tanulási eredmények a tanulási eredményeket tükrözik, amelyek kifejezik, hogy mit várhat a tanuló a tanfolyam befejezésekor tudni, megérteni és képesnek kell lennie. A kurzus végzős hallgatói képesek lesznek bemutatni:

1

Kritikusan értékelje és integrálja az üzleti élethez kapcsolódó ismereteket és elméleteket.

2

Vezetjen és másokkal dolgozzon különféle szervezeti összefüggésekben.

3

Stratégiai hálózatok fejlesztése és felhasználása szakmai célokra.

4

Hatékony kommunikáció számos érdekelt féllel összetett üzleti helyzetekben.

5

Az üzleti intelligencia kritikus elemzése különféle kontextusokban.

6

Alkalmazza a kutatási elveket és módszereket egy tanácsadási projekt megtervezésére és végrehajtására

Belépési követelmények

A Master of Business Administration (Executive) jelenleg csak olyan belföldi hallgatók számára érhető el, akik elismert alapképzettséggel rendelkeznek, egyenértékű 60% -os átlagos ponttal, plusz legalább öt éves felsővezetői munka tapasztalattal. Kivételes esetekben azok a jelöltek, akik képesek bizonyítani a felső vezetői munkatapasztalatot, egyéni alapon veszik figyelembe a felvételt.

Ha érdekli az MBA tanulmányozása, de nem felel meg a fenti belépési követelményeknek, fontolóra veheti az üzleti adminisztráció (Master of Business Administration) vagy a Master of Business Administration (MBA) továbbképzését.

Miért tanuljon velünk?

Évente három bevitelt kínálunk, és sok téma be van építve a szakmai és életmódbeli kötelezettségvállalásaiba. Néhány órát hetente kínálnak, főként este, míg mások intenzív módban futnak a hétvégén, hogy az időn kívül maradjon az egyéb feladatoktól.

A diplomások több mint 90% -a 4 hónapon belül dolgozik, és a posztgraduális hallgatók átlagos kezdő fizetése 108 800 dollár, 4% -kal magasabb, mint az ország átlaga *.

Számos ösztöndíjat kínálunk mind a hazai, mind a nemzetközi diákok számára, 10% és 100% között, így Ön befektethet a jövőbe.

A kurzusokat folyamatosan fejlesztjük, a kutatók tájékoztatják, a munkáltatók által elismert alkalmazott eredmények alapján strukturáltan, magasan képzett akadémikusok által nyújtottak, és további speciális hallgatói tanulási és fejlesztési erőforrások révén támogatják őket.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Különleges hallgatói támogatási szolgáltatásaink az Ön igényeihez igazodnak. Hallgatói tanácsadók, oktatók és pályaválasztási tanácsadók hetente elérhetők konzultációra. Tanulmányi készségek workshopok is futnak hetente, hogy biztosítsa a siker. Számos olyan társadalmi és félig formális eseményt nyújtunk, amelyek lehetőséget nyújtanak Önöknek a társaik, a helyi üzleti közösség tagjai és az öregdiákok hálózatba szervezésére.

* QILT 2016-2018 végzős felmérés.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Kevesebb
Észak-Wollongong , Sydney + 1 Több Kevesebb