A Master of Business Administration (EMBA) nyújt integrált csomag kifinomult elméleti és szakmai képességek a vezetők, akik törekvő vezetői pozíciókat, és a vállalkozók.

A program kifejleszteni tudja a dinamikus üzleti környezetre való reagáláshoz szükséges készségeket azáltal, hogy azonosítja, végrehajtja és kezeli a legjobb üzleti gyakorlatokat az üzleti és szakmai életciklusok minden szakaszában.

A vezetői képességek és megközelítések fokozzák a hatékony válaszokat az üzleti modellek kezelésére. A diplomások felkészültek arra, hogy innovatívak, látókörűek és stratégiaiak legyenek az ügyfélközpontú eredmények megvalósításában.

Annak érdekében, hogy a felső vezetők kezelhessék munkájukat és tanulmányozhassák a kötelezettségvállalásaikat, a programot hosszú hétvégékben intenzív módon oktatják, beleértve egy lakóházi hétvégét és intenzív offshore tanulmányútját.


Kivételes esetekben a jelöltek, akik nem rendelkeznek felsőfokú végzettséggel, de bizonyítani felsővezetői szakmai tapasztalatot kell figyelembe venni a felvételi a programot egyéni alapon.

Tanulmányi eredmények

A tantárgyi tanulási eredmények a tanulási eredményeket tükrözik, amelyek kifejezik, hogy mit várhat a tanuló a tanfolyam befejezésekor tudni, megérteni és képesnek kell lennie.

1

Pályaépítés

A pályázóknak tizenkét (12) tantárgyat (72 kreditpont) kell kitölteniük. Tíz (10) kötelező tantárgyat (60 kreditpontot) és két (2) választható tantárgyat (12 kreditpontot) választanak ki, melyeket a Business School által kínált 900 tantárgy közül választhatnak.

Belépési követelmények

Elismert Bachelor diploma 50% -kal egyenértékű átlagos értékkel, valamint legalább hároméves releváns teljes idejű szakmai vagy vezetői tapasztalattal és egyoldalas motivációs nyilatkozattal *. A tercier képesítéseket, valamint a kiterjedt szakmai szakmai tapasztalatokat figyelembe veszik.

Vagy elismert Graduate Diploma vagy Graduate Certificate, ötéves teljes idejű szakmai vagy vezetői tapasztalattal, vagy részmunkaidős egyenértékű, valamint egy motivációs nyilatkozattal *.

Vagy egy teljes jogú szakmai szervezet teljes jogú tagsága.
A jelentkezéshez figyelembe kell venni az egyéb releváns felsőfokú képesítéssel és / vagy jelentős szakmai vagy vezetői tapasztalattal rendelkező pályázókat is.

* A Motiváció Nyilatkozatának legfeljebb egy oldala lehet angol nyelven és címen: a motiváció az MBA tanulmányozására a Wollongong-i Egyetem Sydney Business School- jával ; és milyen mértékben fogja segíteni a pályafutásait és törekvéseit.

Miért válassza ezt a kurzust?

Tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, kutatjuk az iparág által elismert, alkalmazott képzettséggel rendelkező, magasan képzett tudósok által nyújtott és egyéb speciális diákok tanulási és fejlesztési erőforrásai által támogatott kutatással.

Különleges hallgatói támogatási szolgáltatásaink az Ön igényeihez igazodnak. Hallgatói tanácsadók, oktatók és pályaválasztási tanácsadók hetente elérhetők konzultációra. Tanulmányi készségek workshopok is futnak hetente, hogy biztosítsa a siker. Számos olyan társadalmi és félig formális eseményt nyújtunk, amelyek lehetőséget nyújtanak Önöknek a társaik, a helyi üzleti közösség tagjai és az öregdiákok hálózatba szervezésére.

A nemzetközi hallgatók választhatják, hogy megválasztják a választott témát, a Globális Munkahelyi gyakorlatot, amely magában foglalja a gyakorlati munkakeresési tevékenységeket és az ausztrál munkavállalókhoz való hozzáférést akár szakmai, ipari projekt vagy részmunkaidős foglalkoztatás révén.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus University of Wollongong Faculty of Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
61,488 AUD
A tandíjak függnek a tényleges kezdési évtől, és előzetes értesítés nélkül változhatnak.
Deadline
Kérj Információt
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
End Date