Master of Business Administration (MBA) A Globális Vezetés

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A kanadai egyetemek által Egyiptomba hozott UPEI MBA globális vezetésben való missziója etikai és társadalmi szempontból felelősségteljes globális vezetők és üzleti vezetők fejlesztése egy integrált gyakorlati és tudományos szempontból szigorú tanterv átadása révén.

136597_flags.png

A program célja, hogy javítsa a hallgatói készségek és döntéshozatali képességek szükségesek a mai dinamikus nemzetközi üzleti környezetben.

A programunk végzősei nyílt gondolkodású, hatékony vezetőkké válnak, képesek azonosítani, elemezni és megvalósítható és innovatív megoldásokat kínálni az üzleti problémákra az iparágak és kormányzatok funkcionális területeinek széles skáláján, a globális környezetben. Végső célja az, hogy a hallgatók számára a stratégiai, kreatív és jövőorientált gondolkodásmódot biztosítsuk a sikerhez a világ bármely pontján.

Légy vezető
STRATÉGIAI ÉS GLOBÁLIS MINDSETTEL

PROGRAMTERVEZÉS

 • Az MBA Globális Vezetésben egy intenzív kohorsz-modell MBA program, amelyet 16 hónap alatt szállítottak. A közelmúltban diplomások és tapasztalt szakemberek egyaránt elősegíthetik karrierjukat ezen a programon keresztül.
 • A kohort modell lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az alkalmazott programon keresztül haladjanak együtt a tanulók közösségeként, erőteljes támogatást nyújtva a hallgatók számára személyes és tudományos céljaik eléréséhez.
 • A hallgatók 14 kurzust, valamint egy „MBA készség-orientációs modult” teljesítenek a program elején.
 • A kar közvetlenül az UPEI-től jön, hogy a Kairói Egyetemen tanítson.
 • Az osztályok hétvégén vannak ütemezve a dolgozó szakemberek befogadására.
 • A műhely stílusú osztályok kevesebb előadást és több tapasztalati tanulást tesznek lehetővé az osztálytermen belül.
 • A legkorszerűbb eszközök intelligens tanulási eszközöket biztosítanak, és lehetővé teszik a távoktatási lehetőségeket a kanadai UPEI könyvtári erőforrásokkal és oktatókkal.

140102_MinaTestimonial2.png

JELENTKEZÉSI KÖVETELMÉNYEK


A pályázóknak a következő figyelembe veendő anyagokat kell benyújtaniuk:

 • Alkalmazási díj 100 CAD
 • Online jelentkezési lap
 • Minden hivatalos egyetemi átirat
 • Két ajánlólevél (szakmai vagy tudományos, és 6 hónapnál fiatalabb)
 • Személyes nyilatkozat (legfeljebb 400 szó)
 • Részletes aktuális folytatás
 • Angol nyelvvizsga (eltekinthető azoktól a pályázóktól, akik diplomát szereztek angol nyelven)
 • Versenyképes GMAT / GRE pontszám (570 vagy annál magasabb GMAT pontszámnak felel meg. Ez kivételes tanulmányi eredményekkel rendelkező hallgatóktól eltekinthet)

140103_LinaTestimonial2.png

További információkért és útmutatásért a jelentkezési folyamat során vegye fel velünk a kapcsolatot a graduateadmissions@uofcanada.edu.eg címen

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International B ... Tovább

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International Branch Campus in The New Administrative Capital. All programs hostedmirror a blend ofinternational experiences, tutors, and cultures. The Universities of Canada in Egypt encourages anentrepreneurial and innovativemindset through experiential learning, state-of-the-art facilities and cutting-edge technology. As of today, UofCanada is hosting the branch campus of the University of Prince Edward Island (UPEI) for specific undergraduate and graduate studies. Other Canadian universities will be joining us soon. Kevesebb