Master of Business Administration (MBA) A Globális Vezetés

Általános információk

Program leírás

A kanadai egyetemek által Egyiptomba hozott UPEI MBA globális vezetői küldetése etikai és társadalmi szempontból felelős globális vezetők és üzleti vezetők fejlesztése.

Az átadás révén egy integrált gyakorlati és tudományos szempontból szigorú tanterv, a program célja, hogy javítsa a hallgatók készségek és döntéshozatali képességek szükségesek a mai dinamikus nemzetközi üzleti környezetben.

A hallgatók 14 kurzust, valamint egy „MBA készség-orientációs modult” teljesítenek a program elején. A kohort modell lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az alkalmazott programon keresztül haladjanak együtt a tanulók közösségeként, erős támogatást nyújtva a hallgatóknak személyes és tudományos céljaik eléréséhez.

126780_business-3152586__340.jpg

nyers pixel / Pixabay

Utoljára frissítve December 2019

Az iskoláról

The Universities of Canada in Egypt (UofCanada) as the first International Branch Campus (IBC) in the New Administrative Capital of Egypt, is hosting a consortium of Canadian Universities. As of today ... Tovább

The Universities of Canada in Egypt (UofCanada) as the first International Branch Campus (IBC) in the New Administrative Capital of Egypt, is hosting a consortium of Canadian Universities. As of today, UofCanada is hosting the branch campus of the University of Prince Edward Island (UPEI) for specific undergraduate and graduate studies. Other Canadian universities will be joining us soon. Kevesebb