Read the Official Description

Master Of Business Administration (MBA)

A 36-hiteles üzleti adminisztráció MBA program igényel tanfolyam összpontosítva vezetői szempontból a pénzügy, a számvitel, a marketing és a menedzsment . Az esettanulmányok célja, hogy felkészítse a diákokat a kisvállalkozások és a nagy multinacionális vállalatok vezetői pozícióira.

A nemzetközi üzleti, informatikai menedzsment vagy nemzetközi vendéglátás és idegenforgalom menedzsmentben résztvevő diákoknak további szükséges tanfolyamokat kell teljesíteniük a főiskolájukban.

MBA diplomások kívánatos a mai piacon. Az online MBA fokozatok megnyitása lehetővé teszi a lehetőségek ajtóinak megnyitását, és biztosítja a vállalati előrelépésekhez szükséges eszközöket azok számára, akik birtokolják őket. Ahogy a jelenlegi piac fejlődik és egyre bonyolultabbá válik, sok munkáltató úgy dönt, hogy egyensúlyba hozza a jó alkalmazottak megtartásának szükségességét azzal a szükségességgel, hogy a felsőfokú ismeretekkel és készségekkel rendelkező jelölteket vezetői pozícióba helyezze.

A diákok megszerzik online MBA-jüket a Schiller International University és bővítik üzleti ismereteiket és vezetői képességeiket a pénzügyi és számviteli, marketing és menedzsment vezetői szempontjaira összpontosító tanfolyamokon keresztül.

Közzétételek: www.schiller.edu/disclosures

Program taught in:
Angol

See 10 more programs offered by Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris »

Last updated February 6, 2019
This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
10 - 12 hónapok
Nappali
Price
21,144 EUR
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment