Read the Official Description

Üdvözöljük az észak-jerseyi egyetlen programjában, amely mind az üzleti, mind a számviteli akkreditációt a Szövetségtől az Advance Collegiate School of Business-ig folytatja.

Alumíniumaink sikert arattak a nagy multinacionális vállalatok vezetői, a nagy CPA-cégek partnereként, valamint a magánvállalatokban dolgozó partnerek vagy tisztek irányításában.

Programunk ötvözi egy erős alaptantervet a választható tárgyakkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a saját útját ábrázolják, és mindössze 40 kreditre optimalizáljuk. A teljes és részmunkaidős hallgatókat is szívesen fogadjuk, és kis és rugalmas órákat kínálunk az egyetemen és az interneten, hogy befogadhassuk a menetrendet.

Tanterv

A számviteli módszereket megbízható oktatásban részesíti, de más üzletágakat is vizsgál.

Az etika-központú oktatásra összpontosítva MBA-junk egy olyan alaptantervvel kezdődik, amely magában foglalja a közgazdaságtant, a magatartási és kvantitatív tudományokat, valamint az üzlet funkcionális területeit.

A program végén lehetőséged lesz arra, hogy az általunk szerzett ismereteket alkalmazzuk és konzultáljunk egy tényleges ügyfélvel az MBA tanácsadói kurzusunkon.

Kisebb osztályméretekre és dinamikus előadásokra, valamint a kar és az ipar szakembereivel folytatott megbeszélésekre számíthatnak. Sok diákunk, vendégelőadónk és adjunktusunk a New York metróhálózat vezető vállalataiból érkezik, és az egyes osztályokat egyedi perspektívájukkal és szakértelmü területeikkel ötvözik.

Program Kar

Sok nappali tagozatos tanárunk a Ph.D. mint oktatók, tanácsadók és média-szakértők. A Stillman iskola oktatói olyan tudományos tapasztalatot nyújtanak, amelyet a magas kar és a hallgatói elkötelezettség jellemez, gyakran a diákokkal partnerségben kutatási és egyéb projektekkel.

Program taught in:
Angol

See 4 more programs offered by Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Last updated July 15, 2018
This course is Campus based
Start Date
Június 2019
szept. 2019
Duration
2 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,279 USD
$ 1.279 hitelenként
Deadline
márc. 31, 2019
By locations
By date
Start Date
Június 2019
Application deadline
márc. 31, 2019
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Május 31, 2019
Start Date
jan. 2020
Application deadline

Június 2019

Location
Application deadline
márc. 31, 2019
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
Május 31, 2019
End Date

jan. 2020

Master of Business Administration