Master of Business Administration (MBA) a fenntarthatósági menedzsment

Általános információk

Program leírás

Innovatív, praktikus és a valós világhoz igazított, a fenntarthatósági menedzsment MBA célja, hogy hatással legyen a jövőbeli karrierjére.

Ezt a szakterületen érkező kiváló szakemberek biztosítják, jelentős tapasztalattal rendelkeznek a fenntartható projektek és az üzleti stratégia területén.

Az MBA egy olyan program, amelynek célja a gyakorlati tapasztalatok elérése a nemzetközi fenntarthatósági irányítás követelményeinek kielégítésére.

A SUMAS hallgatók folyamatosan foglalkoznak olyan gyakorlatorientált projektekkel, amelyeket oktatók, tanácsadók és szakemberek vezetnek. Ezek a projektek a SUMAS innovatív oktatási módszertanának részét képezik, amely magában foglalja a videokonferenciákat a vezető beszédekkel a szervezetekben és az osztályon belüli prezentációkban. Ezek a tevékenységek nem csak a tudásmegosztást ösztönzik, hanem értékes lehetőségeket is kínálnak a hálózatépítésre a karrierfejlesztés fokozása érdekében.

Programszervezés:

Hossz: 3 (teljes munkaidős program) vagy 6 féléves (részidős program).

Tartalom: 9 fő modul, 5 fő tanfolyam, beleértve egy projektet a helyi és nemzetközi partnereinkkel együttműködve, valamint egy végső kapszula tanfolyam. Kis osztályok.

A dátumok: január, április és szeptember.

Az MBA programok követelményei:

  • Hivatalos minősített átirat és oklevelek Bachelor vagy Master Studies, hiteles fordítással, ha nem eredetileg angolul.
  • TOEFL (minimális pontszám: 550 PBT vagy 80 IBT), vagy IELTS (minimális pontszám: 5,5), vagy más standardizált angol elhelyezési vizsgák.
  • Motivációs levél, amely jelzi, hogy miért szeretne tanulni Svájcban a Sustainability Management School .
  • Útlevél vagy azonosító másolata.

Nézz meg többet öregdiák itt

Graduális programköltségek

  • Nem visszatéríthető pályázati díj - 200 CHF
  • Költségek
  • 1 éves programköltségek: 39 545 CHF (tandíj) (OPCIONÁLIS második év gyakornoki idővel, további 7 600 CHF)

A SUMAS jelenleg nem kínál ösztöndíjprogramokat vagy támogatásokat.

Karrierlehetőségek

Ez a program felkészíti a diákokat a karrierek széles skálájára, amelyek megkövetelik az összetett üzleti tevékenységek elemzését és a fenntartható megoldások elérését.

A SUMAS diákok választhatnak, hogy egy második opcionális évet vehetnek igénybe, és vállalatot vagy nemzetközi szervezetet folytatnak.

Utoljára frissítve Január 2019

Az iskoláról

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Tovább

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Kevesebb
Mirigy , Svájc Online + 1 Több Kevesebb