Hivatalos Leírás

A gyakorlati tapasztalatoktól kezdve az elméleti alapokig a vezetői koncentráció arra készül, hogy bizalommal és sikerrel vezessen. A hallgatók képesek olyan készségek fejlesztésére, mint a tárgyalások, a vállalkozói szellem és az innováció.

Programunk összekapcsolja az erős alap tananyagot a választékkal, amely lehetővé teszi, hogy térképet készítsen saját pályájáról, és a programot egyszerűen csak 40 kreditre tartjuk. Üdvözöljük a teljes és részmunkaidős hallgatókat, és kis és rugalmas osztályokat kínálnak a menetrend betartásához.

Ennek a széleskörű felkészülésnek köszönhetően vezetői hallgatóink a TD Bank, az Axa Financial és a Life Integra munkatársai között csak néhányat említenek. Mi több, az osztály otthont ad az ország első számú üzleti vezetői programjának.

Tanterv

Az etika-központú oktatásra összpontosítva az MBA egy olyan alaptantervvel kezdődik, amely magában foglalja a számviteli, a közgazdasági, a viselkedési és kvantitatív tudományokat, valamint az üzlet funkcionális területeit.

Sok utat kell követni. A menedzsment fókuszában választhat különböző kurzusokat, például:

  • Tárgyalás
  • Vezetés és társadalmi felelősségvállalás
  • Nemek és sokszínűség kérdései
  • Tanácsadási menedzsment
  • Vezetés a kihívásokkal teli időkben

A program végén lehetőséged lesz arra, hogy az általunk szerzett ismereteket alkalmazzuk és konzultáljunk egy tényleges ügyfélvel az MBA tanácsadói kurzusunkon.

Kisebb osztályméretek és dinamikus megbeszélések várhatók a társaival, az iparági szakemberekkel és a professzorokkal - akiknek a szaktudása magába foglalja a szervezeti viselkedést, a vállalati társadalmi felelősségvállalást, a munkaügyi kapcsolatokat, a nemzetközi üzleti tevékenységet, a vállalkozói szellemet és sok más területet.

Vállalkozói Tanulmányok Központja

A Központ 2003-ban létrehozva a gyakorlati vállalkozói tanulást elősegíti, és vállalkozói szellemünket segíti a diákjainkban. Az üzleti közösség és az öregdiákos vállalkozók segítik a tantervet és a mentor hallgatókat arra, hogy felkészítsék őket vállalkozói törekvésekre, függetlenül attól, hogy nagyvállalatra, közepes méretű vállalkozásra vagy induló vállalkozásra dolgoznak.

Program Kar

Sok nappali tagozatos tanárunk a Ph.D. mint oktatók, tanácsadók és média szakértők. A Stillman iskola oktatói olyan tudományos tapasztalatot nyújtanak, amelyet a magas kar és a hallgatói elkötelezettség jellemez, gyakran a diákokkal partnerségben kutatási és egyéb projektekkel.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Utoljára frissítve July 15, 2018
This course is Campus based
Start Date
Június 2019
szept. 2019
Duration
2 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,279 USD
$ 1.279 hitelenként
Deadline
Kérj Információt
Május 31, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Május 31, 2019
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

Június 2019

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Május 31, 2019
End Date

jan. 2020

Master of Business Administration