Üzleti igazgatás mesterképzése az UNIVERSIDAD EUROPEA DEL ATLANTICO (Spanyolország) és az UNIVERSIDAD PANAMERICANA (Guatemala) között.115595_camera-coffee-composition-1509428.jpg

Race Áttekintés

A Master of Business Administration (MBA az angol nyelvű rövidítése) a legfejlettebb tanulmányok, szakmai és tudományos szempontból, a vállalatok irányításában és irányításában. Az üzleti környezet kihívásai olyan szakembereket igényelnek, akik képesek mindenféle vállalatot létrehozni és irányítani nemzeti és nemzetközi szinten. Ennek következtében az UNIVERSIDAD EUROPEA DEL ATLANTICO (Spanyolország) és az UNIVERSIDAD PANAMERICANA (Guatemala) közötti kettős diplomával rendelkező Master of Business Administration (MBA) folytatja a szakemberek képzését a vállalat vezetésének és adminisztrációjának különböző kulcsfontosságú területein, létrehozásának és fejlesztésének folyamatában, a felelősségek vállalásában és a főbb vezetői kompetenciák fejlesztésében.

Ehhez a mesterképzési program egy tanulási és specializációs programot mutat ki a legjobb irányítási gyakorlatokban és a szükséges készségek és attitűdök kialakításában, amelyek megkönnyítik a döntéshozatalt és az üzleti problémák megoldását, hogy a diákok a valós világ vezetőiént és mindennapi életükben szembe tudnak nézni és elvégezni ezeket a vezetési és döntéshozatali folyamatokat, amelyeket a BusinessGame® technológiai partner üzleti szimulátorai támogatnak és támogatnak.

Ennek a mesterfokozatnak a tanulmányozása lehetővé teszi a diákok számára, hogy a két egyetemet megkapják a megállapodást létrehozó két egyetemet, és ezzel kiterjesszék tevékenységi körüket szakmai tevékenységük gyakorlása során az Európai Közösség és az Amerikai Egyesült Államok számára. és az UNIVERSIDAD EUROPEA DEL ATLANTICO (Spanyolország) címét, az UNIVERSIDAD PANAMERICANA (Guatemala) elismerését és címét.

Szakmai terület

Ez a tökéletes választás azoknak, akik vállalatot vagy vállalatot szeretnének futtatni, és kiváló analitikai készségekkel rendelkeznek, mivel meg kell tanulniuk foglalkozni és üzleti tevékenységet folytatni a valódi és potenciális ügyfelekkel. Minden szervezet magában foglalja a munkatársaikkal egy üzleti tanácsadót; aki felelős a döntéshozatal támogatásáért a vállalat javára. Szakmai, karrierjétől függetlenül, de MBA-vel tökéletesen beleillik ebbe a pozícióba és munkaköri profilba, mivel erre képzett. Azok a hallgatók, akik hozzáférnek és teljes mértékben egyetértenek a Master of Business Administration (MBA) kettős fokozattal az UNIVERSIDAD EUROPEA DEL ATLANTICO (Spanyolország) és az UNIVERSIDAD PANAMERICANA (Guatemala) között, ezen képességek és megszerzett ismeretek mellett hozzáférhetnek egy fokozathoz két kontinens (Európa és Amerika) és három országot (Spanyolország és Guatemala) érvényesítésével és tanúsításával.

Azok a szakemberek, akik a tantervükön MBA-vel rendelkeznek, különböző projektek szakértői menedzsereivé válhatnak: az információs technológiáktól, az ipari mérnöki, az üzleti menedzserek, az emberi erőforrások és a pénzügyi vezetők feladataiig; ezek a szakterületek, amelyek ezen szakértelemmel választhatnak és elmélyíthetnek, valamint minden olyan szakember, aki olyan szakmával rendelkezik, amely növelni kívánja a magas szintű készségeiket.115596_businessmen-businesspeople-businesswomen-1249158.jpg

felvételi profil

 1. A CEPS által Guatemalában elismert egyetemi karrier diplomázott és diplomázott szakmai végzettsége.
 2. A tisztelet, az elismerés és az etikus elkötelezettség iránti tulajdonságok és attitűdök.
 3. Pozitív gondolkodásmódot kell kialakítani, hogy képes legyen a problémák megoldására és megoldására.
 4. A mélyreható elemzés után a döntéshozatali képesség javítása.
 5. Bizonyított, legalább 4 éves üzleti tapasztalattal rendelkezik a vállalatok vagy vállalkozások közép- vagy felsővezetői pozícióiban
 6. Tartsa be az Universidad Panamericana regisztrációs követelményeit.

Diák profil (követelmények)

Az UNIVERSIDAD EUROPEA DEL ATLANTICO (Spanyolország) és az UNIVERSIDAD PANAMERICANA (Guatemala) közötti kettős diplomával rendelkező Master of Business Administration (MBA) hallgatójának a különböző forgatókönyvek és tanulási tevékenységek során be kell mutatnia:

 1. Osztályi végzettség.
 2. Minden virtuális tevékenységnek megfelel, függetlenül attól, hogy szinkron vagy aszinkron.
 3. A tanár által javasolt értékelések és munkák révén gyakorlatilag az osztályban megtanult fogalmakat alkalmazza.
 4. Hetente legalább 12 órát szán a dokumentumok olvasására, elemzésére és megvitatására, valamint egyéni és csoportos munkák előkészítésére, személyesen és online módon.
 5. Használja a technológiát a munka és a diákok tevékenységének fejlesztésére.
 6. Érdekli a tanulás és az osztályban való aktív részvétel.
 7. Alkalmazzon kutatási technikákat és tanulási stratégiákat.
 8. Pontos és felelős a művek, laboratóriumok, vizsgálatok, stb.
 9. Bizonyíték a megfelelő viselkedési attitűdökről a harmonikus, tiszteletre méltó és produktív munka érdekében.
 10. Az a hozzáállása van, hogy kollégáival kölcsönhatásba lép, és közös erőfeszítéssel csatlakozik ahhoz, hogy csapatként vizsgálja meg és tanuljon.
 11. Ő fegyelmezett és felelős az idő megfelelő használatában.115597_adults-analysis-brainstorming-1661004.jpg

Egressz rendszer

A hallgatók végleges pályafutásának kidolgozásával fognak végezni, amelyet az erre a célra készített szimulátorokban fejlesztenek ki. A diákok egy szakértő támogatásával, valamint a két korábbi szimulátor előadásával és szemtől-szembe történő képzésével és végső fejlesztésével támogatják a leírt GlobalMarket modellt. Ez a pont attól függ, hogy ez a Master of Business Administration (MBA) kettős fokú az UNIVERSIDAD EUROPEA DEL ATLANTICO (Spanyolország) és az UNIVERSIDAD PANAMERICANA (Guatemala) között professzionális jellegű, ami azt jelenti, hogy a diplomásoknak teljesen teljes profiljuk van kérelem és bíróság, ebben az esetben vezetői. Emiatt a hagyományos értekezés és annak előkészítése elfogadásra és helyettesítésre kerül az erre a célra készített szimulátorok használatával, és értékelik a gyakorlati alkalmazást a virtuális környezetben, amely az elméleti szinten megtanult és beérkezett mindent megtudja. Ez a hallgatók számára gazdagabb és jövedelmezőbb tapasztalatot fog nyújtani a jövőjük számára, ha közvetlenül az üzleti környezetbe kerül.

Program oktatási nyelve:
 • Spanyol
Utoljára frissítve Május 22, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
18 hónapok
Részidős oktatás
Price
10,389 USD
A mesterfokozat magas szintje
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019, feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date