Master of Business Administration Barcelonában

Általános információk

Program leírás

COVID-19 válasz:

Ne halasztja el tanulmányi terveit. Kezdje oktatási útját az online campusba jelentkezve, és gyere ősszel vagy télen Barcelonaba vagy Madridba. A vegyes tanulás elérhető a júliusi és októberi bevitelre.

Miért van az üzleti adminisztráció mestere Barcelonaban?

Elismert globális MBA Tier One rangsor és # 11 Online MBA a vezérigazgatói magazinban

 • Tanuljon üzleti adminisztrációt egy üzleti iskolában, ahol a „digitális” magja van. GBSB Global az egyetlen felsőoktatási intézmény Spanyolországban, amelyet a Microsoft a digitális oktatás vezetőjének akkreditált. Távolítsa el magát a versenytől.
 • Keressen akkreditációt a mesterképzésen kívül az ACCA-n keresztül, a nevesített Nemzetközi Könyvvizsgálói Egyesületben
 • A Microsoft Imagine Academy - differenciálminősítés megszerzése - a GBSB Global felkészíti a tanulókat a digitális technológiák iránti kereslet kielégítésére

Program leírása

A Master of Business Administration Barcelonában egy transzformációs program, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy személyesen és professzionálisan növekedjenek. Ez az egyik legmodernebb MBA program Spanyolországban, amelynek célja, hogy megváltoztassa az üzleti oktatás fogalmát és felkészítse a felelős, innovatív és valóban globális üzleti vezetőket. GBSB Global Business School Master of Business Administration (MBA) Barcelonában az egyik legmodernebb spanyolországi MBA program, amelynek célja az üzleti iskolák üzleti tevékenységének megtanítása, a felelős, innovatív globális vezetők oktatása. Az MBA Barcelona programban a legújabb oktatási módszertant, esettanulmányokat, szituációs elemzéseket, szimulációs játékokat és gyakorlati osztályokat alkalmazzák, amelyek gyakorlati ismereteket nyújtanak a dinamikus, modern üzleti környezetben. A Master of Business Administration Barcelonában merül a fenntartható gyakorlatok és az üzleti etika, a vállalkozói szellem, az erős vezetés, és az innovatív problémamegoldás, oktatása szakemberek, hogy hajtja a világ átalakítása. A program magában foglalja az alapvető menedzsment és analitikus kurzusokat, mint például a működési menedzsment, a pénzügyi számvitel és a stratégiai menedzsment, amely a felsővezetői pozíciókhoz szükséges ismereteket és készségeket biztosítja. Ezzel egyidejűleg ez a program lehetőséget nyújt a diákok számára, hogy a nemzetközi üzleti területen számos területen fejlett, speciális oktatást szerezzenek. A hallgatók tanulmányozhatnak egy általános MBA programra, különös hangsúlyt fektetve, vagy kiválaszthatnak egy nagyot, hogy szűkítsék erőfeszítéseiket egy adott érdeklődésre számot tartó területen:

 • MBA marketing menedzsment
 • MBA nemzetközi üzleti
 • MBA a vállalkozói szférában
 • MBA Műveleti Menedzsment
 • MBA pénzügyminiszter

Legfontosabb tényeket

 • A program időtartama - 9 hónap
 • A program nyelve - angol
 • Bevitelek - október, január, április / évente
 • Ütemezés - teljes idő, nappali
 • Helyszín - Barcelona, ​​Spanyolország

A program kiemeli

 • Kar az iparági tapasztalattal
 • Céglátogatások
 • Diákok 70 különböző országból
 • Exkluzív nemzetközi üzleti események
 • Gyakorlati tudás alkalmazható globális skálán
 • Karrierlehetőségek multinacionális vállalatokkal

Miért érdem ezt a fokozatot?

Növelje fizetését, szerezzen promóciót és nyisson új karrierlehetőségeket - Végezzen el szakmai ambícióit, erős karriert alakítson ki és túllépje a kitűzött célokat.

4-ből 4 MBA diplomáról azt mondta, hogy nem kapnák meg jelenlegi munkájukat az MBA diploma nélkül (GMAC, 2013). A válaszadók 90% -a azt mondta, hogy az MBA program szakmailag elismerő.

Tökéletesítse vezetői és vezetői képességeit - Legyen profi menedzser, lelkes vezető, tegye eleget ambícióinak és ösztönözze másokat.

Közvetlen összefüggés van a vállalkozás teljesítménye és sikere között a vezetők vezetőképességével. Ez azt jelenti, hogy a jó vezetőképességű, jól képzett vezetők iránti kereslet csak növekedni fog.

Építsen egy igazán globális hálózatot erős szakmai kapcsolatokkal határokon és iparágakon - Használja ki a több mint 65 nemzetiséget képviselő Barcelona Business School Barcelona sokszínű hallgatói testületét.

A hálózatépítés nagyon fontos szerepet játszik az életpálya kialakításában, mind a jó munkát találva, mind az új partnerekkel vagy ügyfelekkel való jó kapcsolatok kialakításában. A GBSB-nél lehetősége nyílik arra, hogy a világ több mint 18 országából származó diákokkal, több mint 65 ország jövőbeli üzleti vezetőjével és professzoraival, jelenlegi vezetőivel és alapítóival foglalkozzon.

Használja ki a Barcelona - Hálózat előnyeit és kapcsolatokat építsen ki egy olyan városban, amely tele van vezető nemzetközi cégekkel és nagyszabású ipari eseményekkel.

Barcelonában évente kerül megrendezésre a World Mobile Congress, a technológiai ipar és az innováció területén. Az esemény a legnagyobb és legbefolyásosabb cégeket egy, egyetlen üzleti színpadon összegyűjti, amellett, hogy üdvözölte a korunk legnagyobb vezetőit, mint Mark Zuckerberget az arénában. Ennek az eseménynek köszönhetően a Barcelona hivatalosan is a világ mobil fővárosa lett.

Készüljön fel a 21. század kihívásaira való felkészülésre - Csatlakozzon az üzleti szakemberekhez a fenntarthatóságra és az etikai üzleti gyakorlatra épülő menetrend megvalósítása érdekében.

Napjainkban egyre több vállalat gondosan kiválasztja beszállítóit és partnereit olyan cégekből, amelyek megfelelnek az emberi jogokat tiszteletben tartó és etikai műveleteket betartó nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak és követelményeknek. A globális fenntarthatóságra összpontosító oktatás felkészíti a diákokat az elmúlt üzleti trendekre összpontosító trendre.

Növelje innovációs potenciálját - vegyen részt az új termékfejlesztés tervezési gondolkodás, kreativitás és pszichológia témakörében, és készen álljon az innovatív vállalatokban való munkára. Vegyünk olyan tanfolyamokat, mint a Design Thinking, a kreativitás előmozdítása és a termékfejlesztés pszichológiájának megértése.

A GBSB Global Business School kutatási részlege folyamatosan részt vesz az üzleti oktatási kutatásban, amely elősegíti a leginnovatívabb és legpraktikusabb üzleti programok kialakítását. GBSB Global a legmodernebb tanítási módszertanokat alkalmazza az MBA tantervhez, mint például a Lego Series Plays, és rajzolja meg a termelési feladatokat.

WHY GBSB Global ?

 • Az egyetlen üzleti iskola Spanyolországban, nemzetközi akkreditációval az ASIC-től
 • Az első és egyetlen hivatalos spanyol Microsoft School, amelyet a Microsoft a digitális oktatásban vezető szerepet tölt be, és amely a legkorszerűbb tanulási tapasztalatokat biztosítja a diákoknak az első naptól
 • Hivatalos Microsoft Showcase Iskola
 • Az egyetlen üzleti iskola Barcelonában és Madridban az ACCA Computer Based Examination Center státuszával
 • A Business Schools és Programok Akkreditációs Tanácsának (ACBSP) tagja, USA
 • Az egyik legjobb üzleti iskola az európaiak által MYBS (Mind Your Own Business School)
 • A Newsweek Magazin a LEADER IN GLOBAL EDUCATION-ban elismert
 • Európa első számú helyezett a fenntarthatósági iskolák útmutatójában
 • Az Európai Oktatási Tanács (ECBE) hivatalban levő tagja
 • Az International Business Ethics Case Competition ismétlődő nyertese, USA
 • Globális sokszínűség 70 országból érkező hallgatók és 20 ország hallgatói
 • Fókuszban az innovációra A tanítási módszertanoktól, a tantervtől és a műhelyektől a teljesen digitalizált oktatási környezetig mindannyian az innováció és a kihívásokkal küzdő status quo
 • Foglalkoztathatóság és karrierfejlesztési lehetőségek Gyakorlati ismeretek és készségek, karrier-tanácsadás és egyéni edzői foglalkozások
Utoljára frissítve ápr. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Tovább

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Kevesebb