Master of Business Administration - Fort Hays Állami Egyetem

Általános információk

18 locations available

Program leírás

Mesterek az üzleti adminisztrációban

Egy kettős tanúsítás Masters in Business Administration Program egy vezető amerikai egyetem.

Egy globálisan akkreditált MBA program egy felsőbb amerikai egyetemen. Több szakterület kiválasztásának rugalmassága és a specializáció kiválasztása a marketing, pénzügy, műveletek, egészségügy, oktatás és technológia között.

MBA / MSc / posztgraduális diploma

Annak érdekében, hogy felkészüljön Önre egy professzionális átalakításra, a Exeed School of Business and Finance egyedülállóan kevert egyetemi programokat hozott létre, együttműködve egy vezető amerikai egyetemmel. Ezek a programok arra lettek tervezve, hogy felkészítsék Önt vezetési és vezetési lehetőségeik megvalósításában.

A globálisan akkreditált programok, az oktatási és munkaügyi testületek többségének elfogadásával, arra koncentrálnak, hogy segítsenek Önnek abban, hogy magasabb szintű szerephez jussanak, vagy sikeresen navigáljanak a szélesebb kihívásokkal. A magasan képzett szakemberek számára tervezett programok intenzív moduláris formátumúak.

A Közel-Kelet iparágára és az Öböl vezetõinek az alternatív, nem olajtartalmú iparág fejlesztésére irányuló elképzeléseivel az ESBF oktatási programjait úgy tervezték, hogy a szakembereket a logisztika, banki, pénzügyi, fintech, repülés, egészségügyi technológia, az egészségügy, a kiskereskedelem és az e-kereskedelem ágazatában.

Az iparági veteránok által tervezett ESBF végfelhasználói megoldást kínál a szakemberek számára természetesen a fedélzeten, az értékelésig és a tézisvédelemig. Az ESBF oktatási programjait az egyetemi és az iparági tapasztalattal rendelkező előadók és oktatók csoportja segíti elő, és egy kurzusvezető és tanfolyamvezető támogatja. A Exeed School of Business and Finance akadémiai programjai előre megtervezett ütemterv szerint nyitottak a nagyközönség számára.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... Tovább

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Kevesebb
Sharjah , Sharjah , Omán Online , Szaúd-Arábia Online , Szingapúr Online , Bahrein Online , India Online , Dubai , Kanada Online , Nigéria Online , Mumbai , Bengaluru , Abu Dhabi , Malajzia Online , London , Riyadh , Jeddah , Dammam , Al Ain + 18 Több Kevesebb