Master of Business Administration a közigazgatásban

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A kormányzati munka speciális jellege új szervezeti terveket ölel fel, mint például a tervezett szervezet. Minden szinten a közigazgatóknak a csapatmunka, a tervezés, a végrehajtás, a minőség-ellenőrzés és a biztosítás, a kockázatkezelés és a projektmenedzserek számára közösen megszerzett értékmenedzsment mellett kell összpontosítaniuk az ügyfél elégedettségére.

Az érettségi után kompetens és hatékony üzleti problémamegoldónak kell lennie, aki:

• Képesség, koncepciók és stratégiák integrálása a hatékony üzleti vezetés és irányítás érdekében.
• Az üzleti szókincs mestere a hatékony kommunikációhoz a globális gazdaságban, a növekvő kiszervezéssel.
• A változásmenedzsment alapvető elemeinek összetevőinek elsajátítása.
• A pénzügyi, a statisztika, a logisztikai, az ellátási lánc és a kockázat- és projektmenedzsment kompetenciái a globális gazdaság sikeréhez.
Képesség a tudás, készségek és képességek alkalmazására a technikai üzleti problémák megoldására.

Erről a programról

A Salem Master of Business Administration (MBA) szakirányú közigazgatás nyújt diplomások az erős alapot az üzleti menedzsment van szüksége, kiegészítve a mélyreható kurzusok igényeinek megfelelően a nonprofit és az állami szektor.

Sikeres közigazgatók:
• Vezető csapatok és fejlett projektek kezelése
• Megérteni a versenyképes igényeket és a korlátozásokat
• Kemény döntéseket hozni az integritással és a globális perspektívával
• Komplex üzleti problémák megoldása
• A kommunikáció és a csapatmunka javítása
• Az összes érdekelt fél értékének maximalizálása

Pályaformátum

Salem felgyorsult egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínál folyamatos beiratkozással távoktatással vagy a helyszínen a Salemben, Nyugat-Virginia egyetemen. A tanfolyamok havi formátumban (4 hét) kerülnek továbbításra, a helyszínen, online, vagy egy olyan kombinált megközelítéssel, amely mindkét szállítási módot használja. Az online tanfolyamok úgy vannak kialakítva, hogy a teljes munkaidős foglalkoztatás korlátain belül működjenek, lehetővé téve számukra, hogy minimálisan megzavarja a fáradságot. A hagyományos földrajzi tanulmányi programok elérhetők az egyetemi lakosok és az ingázó diákok számára.

Specializációs kurzusok - mélyreható koncentráció:

MGT605 A közigazgatás alapjai
MGT610 Közpolitikai elemzés
MGT615 Állami költségvetés és pénzügyek

Felvételi követelmények

A Salembe való belépés minden szakképzett pályázó számára nyitva áll, függetlenül attól, hogy milyen fajta, szín, hitvallás, vallás, nem, szexuális irányultság, nemzeti származás vagy képesség / fogyatékosság. Bárki, aki részt kíván venni a Salem-nél, a szükséges jelentkezéseket a Hivatal Hivatalától vagy az interneten, a www.salemu.edu címen szerezheti be. A kitöltött kérelmet a lehető leghamarabb be kell nyújtani a Hivatalhoz. Minden pályázónak nem térítendő pályázati díjat kell fizetnie. Az egyetem gördülő, havi rendszerességgel fogadja el a diákokat. Az elfogadás a Salem Nemzetközi Egyetem belátása szerint történik; egyes programok további felvételi követelményekkel rendelkeznek.

Utoljára frissítve Május 2019

Az iskoláról

1888-ban alakult Salem Főiskola, Salem University hagyománya az egyetemi kiválóságnak és az innovációnak. A gyönyörű, 100 hektáros campus a Nyugat-Virginia Appalache-hegységében található. A campus di... Tovább