Tanulási profil MBA általános menedzsment

A teljes munkaidőben foglalkoztatott MBA-vel kifejezetten kibővítheti üzleti adminisztrációs és vezetői ismereteit, és ideális feltételeket teremthet az üzleti élet vezető pozíciójához .

elmélet

Képesítés nemzetközi kontextusban

Az MBA program átfogó áttekintést nyújt az összes menedzsment területről, kombinálva az üzleti adminisztrációt és a funkcionális ismereteket olyan területeken, mint a marketing, a pénzügyek vagy a vállalkozói készség.

Az angol nyelvű program arra ösztönzi a hallgatókat, hogy tudásukat és készségeiket nemzetközi összefüggésben töltsék el egy egyhetes spanyolországi tartózkodáson keresztül.

A tanulmányait gyakorlat-orientált diplomamunkával fejezi be.

Egyéni támogatás

A tanulmányt kísérő coaching az MBA általános menedzsmentben közvetlen gyakorlati relevanciát hoz létre a hallgatók jelenlegi szakmai és személyes környezetében, és emellett karrier-tanácsadást is magában foglal. Professzionális edző segítségével a hallgatók meghatározzák személyiségi felépítésüket és fejlesztési céljaikat, így optimalizálják vezetési képességeiket.

A kommunikációs viselkedés, az együttműködés és a csapat magatartása, a konfliktusos viselkedés, valamint a vezetés és vezetési stílus területén a kompetenciák tökéletesítik a tanulmányt kísérő coachingot, és lehetővé teszik a személyes és szakmai átalakítást és a további fejlődést.

Jelentkezési eljárás az ISM-nél

A felvétel a vizsgálat

 • egy egyetemen vagy egyetemen legalább hat szemeszter első sikeres befejezése
 • Főiskola vagy
 • azonos rangú külföldi egyetem

hogy bebizonyítsam

 • legalább két - három éves szakmai tapasztalat és
 • megfelelő angol nyelvtudás (TOEFL).

Örülünk, hogy folyamatosan elfogadjuk a regisztrációt, és figyelembe vesszük a következő évre, amennyiben szabad helyek állnak rendelkezésre.

A benyújtandó dokumentumok

A következő dokumentumokra van szükség tőled:

 • Önéletrajz és két útlevélfotó. A önéletrajzt táblázatos formában kell megírni. Két hivatkozási levél az egyetemi tanároktól vagy munkáltatóktól. A referencialevelek célja annak bizonyítása, hogy alkalmasak-e az MBA programban való részvételre egyetemi tanárok és / vagy korábbi vagy jelenlegi munkaadók szempontjából.
 • Két referencialevél egyetemi tanároktól vagy munkáltatóktól
 • Az első egyetemi végzettség igazolása, adott esetben további egyetemi diploma. Kérjük, csatoljon legalább a jelentkezés időpontjáig kitöltött egyetemi diplomát.
 • Foglalkoztatási igazolás. Kérjük, csatolja az összes korábbi munkáltató által kiadott munka / gyakorlati igazolást.
 • Motivációs levél. Írja le nekünk rövid, tömör mondatokkal (legfeljebb egy DIN A4-es oldal), miért szeretne tanulni az ISM-ben, és miért kellene a felvételi bizottság elkötelezettségét vállalnia.
 • A meglévő angol nyelvtudás bizonyítása:
  • Angol bizonyítvány - legalább B2 szint az európai referenciakeret szerint (nem lehet régebbi két évnél), pl. TOEFL (legalább 80 pont internet alapú), IELTS (6.0 vagy jobb), vagy
  • legalább 30 ECTS angol nyelvű egyetemi programban, vagy
  • Anyanyelvű (eseti vizsgálat)

felvételi folyamat

A felvételi eljárás személyes beszélgetésből áll.

A személyes interjú angol nyelven történik. A célkitűzés magában foglalja a pályázók szakmai és magánéletének körülményeinek motivációját és alkalmasságát, valamint az angol nyelvtudást.

Az eredményt az interjú után két héttel közlik a jelölttel

Program oktatási nyelve:
 • Angol
International School of Management
Utoljára frissítve Július 31, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
4 félév
Nappali
Price
23,400 EUR
Deadline
Június 15, 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
End Date
szept. 2022
Jelentkezési határidő
Június 15, 2020

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Június 15, 2020
End Date
szept. 2022