Master of Business Administration az egészségügyi ellátás

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Salem Nemzetközi Egyetem Egészségügyi Menedzsment 12 hónapos, 36 kredites MBA-je előkészíti Önt az egészségügyi szolgáltatók és az egészségügyi ellátással foglalkozó vállalatok fejlett üzleti szerepeire. Az érettségi után kompetens és hatékony üzleti problémamegoldónak kell lennie, aki:

 • Az egészségügy egyedi szabályozási környezetének, pénzügyi igényeinek és a betegszolgálati céloknak a megértésén alapuló üzleti döntések meghozatala.
 • Segítséget nyújt az emberi erőforrások fejlesztésében, kezelésében és fenntartásában az egészségügyi ellátás területén az egészségügyi szolgáltató szerepének és a szükséges képesítések megértésével.
 • A teljesítménymutatók elemzése révén javítsa a betegellátást.
 • Ismerje meg és írja le az amerikai egészségügyi rendszert globális kontextusban.

Erről a programról

Ez a program felkészíti a diákokat a pályára és a feladatokra:

 • Pénzügyi igazgató - Az akut vagy a hosszú távú gondozási intézmények pénzügyi gazdálkodásának valamennyi aspektusának felügyelete.
 • Anyagkezelő - berendezések és kellékek beszerzése.
 • Ápolási adminisztráció - Biztosítsa, hogy a személyzet időben és hatékonyan szolgáljon.
 • Mentális Egészségügyi Szervezet Menedzser - Az intézmény napi működését kezeli.
 • Vezérigazgató - Béreljen, rendeljen és felügyelje a személyzetet.

Pálya formátuma

Salem felgyorsult egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínál folyamatos beiratkozással távoktatással vagy a Salemben, Nyugat-Virginia egyetemen. A tanfolyamok havi formátumban (4 hét) kerülnek továbbításra, és a helyszínen, online, vagy egy olyan kombinált megközelítés útján készülnek, amely mindkét szállítási módot használja. Az online kurzusok a teljes munkaidős foglalkoztatás korlátain belül épülnek fel, lehetővé téve számukra, hogy minimálisan megzavarják a munkatervet. A hagyományos földrajzi tanulmányi programok elérhetők az egyetemi lakosok és az ingázó diákok számára.

A kurzusszámok / nevek

 • HCM605 Bevezetés az egészségügy irányításába és működésébe
 • HCM610 Egészségügyi törvény, politika és etika
 • HCM615 Egészségügyi finanszírozás
 • HCM620 Szervezeti viselkedés és HR menedzsment az egészségügyben
 • HCM625 Egészségügyi tervezés, promóció és értékelés

Felvételi követelmények

A Salembe való belépés minden szakképzett pályázó számára nyitva áll, függetlenül attól, hogy milyen fajta, szín, hitvallás, vallás, nem, szexuális irányultság, nemzeti származás vagy képesség / fogyatékosság. Bárki, aki részt kíván venni a Salem-nél, a szükséges jelentkezéseket a Hivatal Hivatalától vagy az interneten, a www.salemu.edu címen szerezheti be. A kitöltött kérelmet a lehető leghamarabb be kell nyújtani a Hivatalhoz. Minden pályázónak nem térítendő pályázati díjat kell fizetnie. Az egyetem gördülő, havi rendszerességgel fogadja el a diákokat. Az elfogadás a Salem Nemzetközi Egyetem belátása szerint történik; egyes programok további felvételi követelményekkel rendelkeznek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. Th ... Tovább

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. The campus offers student housing and traditional campus clubs and activities. Kevesebb