Master of Business Administration az elhelyezés év MBA

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Az MBA nem csak képesítés, hanem az, ahogy gondolod. Szóval gondolj, mint egy MBA hallgató. Az MBA kiválasztása, amely felajánlja Önt a menedzsment eszköztárral, hogy alkalmazkodjon és alkalmazza a kiterjesztett munkahelyét, és készen áll a sikeres karrierre.

Tudod, mit akarsz a diplomádtól: felkészülni a valós világra, versenyelőny megszerzésére és a tömegből való kiemelésre. Az ARU-nál is ezt akarjuk.

Az International Business School-on való tanulás azt jelenti, hogy kölcsönhatásba léphet a világ más szakembereivel. A kommunikáció, a vezetés, a kritikus gondolkodás és a döntéshozatali készségek fejlesztése során különböző kultúrákkal és üzleti gyakorlatokkal fognak szembenézni. Az aktív tanulással párosítva ez a környezet felkészíti Önt a munkahelyre. Az iparág elhelyezése kiegészíti a tudását, lehetővé teszi, hogy az újonnan megszerzett készségeket tesztelje, és növelje bizalmát. Az MBA utazás végén a szükséges ismeretekkel, eszközökkel és tapasztalatokkal rendelkezik, hogy megkezdhesse páratlan karrierjét vezetői szinten.

Cambridge kiválasztása MBA célpontként egyedülálló környezetet biztosít Önnek. A technológiai és biotechnológiai cégek által körülvett vállalkozásokat a vállalkozói kreativitás és a folyamatos növekedés ihlette. A „Silicon Fen” néven világszerte ismert Cambridge az innováció, a haladás és a virágzó város. Az üzleti iskola kihasználja ezt az egyfajta környezetet azáltal, hogy szoros kapcsolatot épít ki a vállalkozásokkal, amelyek MBA hallgatói számára előnyösek, és betekintést adnak arra, hogy kiválasztják a megfelelő szervezetet a munkahelyre.

Partnerségünk a Chartered Management Institute (CMI) segítségével azt jelenti, hogy MBA hallgatóink fokozzák a fejlett menedzsment képzésüket a 7. szintű CMI akkreditációval. Ez a képesítés lehetővé teszi a karrier gyorsabb előrehaladását, és segíti diákjainkat a munkaerőpiacon.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az MBA elhelyezéséhez az elhelyezéshez legalább kétéves releváns munkatapasztalat és sikeres interjú szükséges.

Karrier

Az MBA elhelyezéssel foglalkozó kurzusunkkal az Ön vezetői és vállalkozói képességei biztosítják, hogy az üzleti területek széles skáláján sikeresek legyenek, valamint gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek a munkahelyen, hogy kiegészítsék az Ön képesítését. Ha diplomát szerzett, biztos lesz benne, hogy belépsz a nemzetközi üzleti piacra, és vezető szerepet tölt be egy vállalatnál, vagy megteszi az első lépéseket az önfoglalkoztatás felé.

modulok

Core modulok

 • Marketing kutatás
 • Az emberek kezelése
 • Ellátási lánc stratégia és műveletek
 • Kutatási módszerek az üzleti és menedzsment számára
 • Pénzügy a döntéshozatalhoz
 • Stratégiai menedzsment
 • Projektmenedzsment
 • Vezetés és változás
 • Posztgraduális munkahely - MBA
 • Opcionális modulok
 • Marketing tervezés
 • Vállalkozás és innováció
 • Emberi erőforrás-gazdálkodás a globális kontextusban
 • Digitális marketingkommunikáció
 • Fenntartható ellátási láncok

Értékelés

Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati és szakmai készségekre. A munkahelyi feladatokra, kutatási projektekre, szindikátusi munkákra és csoportos bemutatókra kerül sor.

Ez egy húsz hónapos program, ha szeptemberben kezded, 24 hónap, ha januárban kezded.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a modulok változhatnak és rendelkezésre állnak.

Hol fogsz tanulni

A karod

Nagyon aktív gondolkodásod van, és mindenhol látod a lehetőséget. Most elméletre és életváltó készségekre van szükséged, hogy élesítsd a menedzsment szemléletét. Az Üzleti Karon

Belépési követelmények

Az első fokozat 2: 2 vagy annál magasabb, és a megfelelő tapasztalat.

Ha az angol nem az Ön első nyelve, akkor várhatóan legalább az IELTS 6.5 (akadémiai szint) vagy az azzal egyenértékű angol nyelvű képesítés tanúsított szintjét bizonyítja, amint azt az Anglia Ruskin University is elismeri.

A közzétett belépési követelmények csak útmutatónak minősülnek, és döntéseink a kurzusra való általános alkalmasságon és a minimális belépési követelmények teljesítésén alapulnak. Más, ezzel egyenértékű képesítést is el lehet fogadni a kurzusba való belépéshez, további információkért kérjük, írjon válaszokat: email@anglia.ac.uk.

Nemzetközi diákok

Üdvözöljük nemzetközi és uniós diákok pályázatait, és számos nemzetközi képesítést fogadunk el.

Angol nyelvi követelmények

Ha az angol nem az Ön első nyelve, akkor meg kell győződnie arról, hogy megfelel az angol nyelvű követelményeknek az egyetemi kurzusok számára.

Az angol nyelvtudás fejlesztése

Ha nem felel meg az angol nyelvű követelményeknek, számos olyan kurzust kínálunk, amelyek segítenek elérni a pályára való belépéshez szükséges szintet.

Ismertetjük saját angol nyelvtudás tesztünket (ELPT) az Egyesült Királyságban és külföldön. Ha szeretné megtudni, hogy tervezzük-e az ELPT-t az Ön országában, lépjen kapcsolatba velünk.

Utoljára frissítve márc. 2019

Az iskoláról

What we think, or what we know, or what we believe is, in the end, of little consequence. The only consequence is what we do. At ARU, taking the leap, defying the odds, and striving to succeed is what ... Tovább

What we think, or what we know, or what we believe is, in the end, of little consequence. The only consequence is what we do. At ARU, taking the leap, defying the odds, and striving to succeed is what we do. These are the stories of the people who make ARU. Kevesebb
Cambridge , Chelmsford , Peterborough , London , King's Lynn , Peterborough + 5 Több Kevesebb