Hivatalos Leírás

Vigye karrierjét a következő szintre

Tanúsítvány, Posztgraduális diploma vagy Master of Business Administration - válassza ki a képesítést a belépési követelmények, az idő elkötelezettség és a karrier előnyeit, hogy megfeleljen neked.

Olyan eszközöket és modelleket fogsz elsajátítani, amelyek javítják a stratégiai gondolkodást, a döntéshozatalt és a vezetést, egy professzionális programcsaládon keresztül, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő képesítést.

Tanuljon az egyetemi és szakmai vezetőkből, és építsen erős hálózatokat a diákjaival. Olyan gyakorlati készségeket fejlesztesz, amelyeket azonnal felhasználhatsz a szakmai életedben. Lehetősége lesz arra, hogy az érdeklődésre számot tartó területekre összpontosítson, hogy maximalizálhassa karrierje előnyeit.

Nemzetközi elismerés

Victoria MBA programja akkreditált a brit alapú Association of MBA (AMBA), nemzetközileg elismert globális szabvány az összes MBA programok.

A Victoria Business School az üzleti iskolák egy kis csoportja, amely a nemzetközi üzleti oktatási akkreditáció "Triple Crown" -ját tartja. Bízhat benne, hogy a képesítésed a világ legjobbjai ellen fog állni.

Közösség

A tanulmányt részletes programorientációval kezded el.

Lehetőséged lesz eseményekre, workshopokra, szociális funkciókra és szemináriumokra is. A posztgraduális hallgatói egyesület ad információt és hangot ad Önnek az egyetemen.

Visszatérés a tanulmányozáshoz

Sok diák vesz részt posztgraduális tanulmány után több év múlva, vagy nem tanultak a felsőoktatási szinten korábban. Ha már egy ideje tanulsz, az összekötő tisztek segíthetnek az egyetem életében.

Karrier

Állítsa be nevezetességeit olyan szerepekre, mint a vezérigazgató, a vezérigazgató, a pénzügyi vezető, a marketing vezető, a főigazgató és az általános igazgató.

Sok Victoria MBA jelenleg C lakosztály üzleti és állami szektor vezetők, mind Új-Zélandon és a tengerentúlon.

A teljesítménynövekedés és a promóciós lehetőségek, amelyeket az MBA képesítések kínálnak, jelentősen növelheti kereső erejét.

ösztöndíjak

Az ösztöndíjat az Ön tanulmányi szintjére, tématerületeire és hátterére alapozhatja.

Munkáltatói támogatás

A képesség növelése kapsz attól, hogy egy MBA program azt jelenti, hogy a munkáltató hajlandó fizetni néhány vagy az összes költségeit.

Tengerentúli csere

Vegye át az MBA-t globálisan azáltal, hogy az egyik partnerintézményen keresztül töltötte le tanulmányait tengerentúlon.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve September 17, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kérj Információt
márc. 2, 2020
Duration
16 - 30 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
20,642 NZD
évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
márc. 2, 2020
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date

márc. 2, 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date