Master of Business Administration

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Coronavírus (COVID-19) frissítés: Tanuljon online most és később az egyetemen.

Az RMIT-nél nem akarjuk, hogy hallgatóink hiányozzanak egy félévet vagy egy évet, ha segítünk. Több száz kurzust frissítettünk az online képes tanulási lehetőségekkel, miközben nem veszélyeztetjük az oktatás minőségét és a hallgatói eredményeket. Tudja meg, hogyan segítünk Önnek abban, hogy továbbra is az uniba jusson a COVID-19 során az online képes tanulmányunkkal .

Út a vezetéshez

A világ legjobb szervezetei kreatív gondolkodókat, együttműködőket és problémamegoldókat keresnek - az empátiával és a képzelettel rendelkező vezetők. A legmodernebb MBA célja, hogy fejlessze ezeket a tulajdonságokat. Megmutatjuk Önt az üzleti vezetés felé vezető úton, és felkészül arra, hogy gyorsan fejlődő világban megéljen.

Ismerje meg Tina Dochana-t

"Tényleg megadta nekem azokat a szerszámokat, amire szükségem van, és most már egyértelműen kijelenthetem, hogy elindulhatok és segíteni tudnak bárkinek az üzembe helyezéssel. Különböző módon látom a világot az MBA miatt, lehetővé tette számomra, hogy vezetővé váljék, és magabiztosnak érzem magam a bőr most. "

Felkészülve arra, hogy vezető szerepet játsszon egy dinamikus, változó világban

Indítsa el üzleti karrierjét egy egyedülálló, iparággal összekapcsolt MBA program segítségével, amelyet Ausztrália legnagyobb üzleti főiskolája működtet.

Olyan készségek fejlesztése, amelyek fontosak

Az alapok között edzünk. És segítünk Önnek a kortárs üzleti készségek - együttműködés, vállalkozói készség, kreatív problémamegoldás és innováció fejlesztésében.

Fedezze fel a kreatív lehetőségeket

Ausztrália legelterjedtebb tervezési gondolkodási elemével MBA programunk vezető szerepet tölt be a nagy értékű üzleti fegyelem oktatásában.

Csatlakozz a közösségünkhöz

Fedezze fel az RMIT megkülönböztető kultúráját - az emberek orientált, iparági kapcsolatban és globálisan. Építsd meg a nemzetközi hálózatokat, és növeld a kultúrák és trendek megértését.

Az RMIT MBA tapasztalata

Vezessenek olyan hiteles, elérhető oktatók, akik törődnek az utazással. Mester az üzleti menedzsment alapjait és a tervezési gondolkodás kreatív készségeit. Építsen barátságokat és üzleti hálózatokat a támogató diákcsoportok között.

Mit fog tanulni?

Felszerelni a kulcsfontosságú készségeket és kompetenciákat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy vezető szerepet töltsön be a kiválasztott iparágban.

Ez a program olyan kurzusokkal kezdődik, amelyek kulcsfontosságú üzleti koncepciókat vezetnek be, mielőtt komplex projekteket építenek ki, amelyek lehetővé teszik, hogy bemutassák a vállalati stratégia és a tervezésvezérelt gondolkodás megértését.

A hallgatók teljesíthetik az RMIT MBA programot 2 év teljes munkaidőben, vagy részmunkaidőben. Online és rugalmas tanulási lehetőségek is rendelkezésre állnak.

megtanulják a következő alapjait:
 • Vállalati vezetés
 • Emberek vezetése
 • Üzleti tanácsadás
 • Vállalati marketing
 • Pénzügyi elemzés

A RMIT Master of Business Administration testreszabott vezetők vezetésével, akik rendelkeznek a készségekkel, így ez volt az első választásom. Az osztályokat úgy alakították ki, hogy elősegítsék a tanulási stílusok széles skáláját, és számos elméletet és alkalmazási lehetőséget tartalmazzanak.

- Nicholas Bartholomeusz , RMIT mesterképzés

Itt tanulhat, bárhová sikerülhet

Az RMIT-nél megértjük annak fontosságát, hogy a hallgatók valós tapasztalatokat és készségeket biztosítsanak a gyorsan fejlődő munkaerőpiac sikeréhez.

Az RMIT iparosodott, gyakorlati tanulásának középpontjába beletartozott az MBA program, amely az első 5 MBA Ausztráliában és az MBA 14 éves a világon a CEO Magazine 2017-es globális rangsorában. Az RMIT-t az üzleti és menedzsment programok oktatása terén is elismerik, hogy a világ 100 legjobb intézményei közé tartoznak.

Részletek

Olyan program, melynek célja a fejlesztés üzleti vezetőjeként történő irányítása.

Az RMIT MBA egy 1,5 éves (teljes munkaidős) program, melynek célja valódi üzleti készségek és kreatív problémamegoldó technikák építése.

Az utazás az üzleti alapok - Vezetés és menedzsment, marketing és pénzügyi elemzéssel kezdődik. Ezeket az alapvető területeket az elkötelezett előadók végigvezetik, akik törődnek a fejlődéssel.

Az RMIT elismert Design Thinking for Business kurzusán is felfedezheti kreatív oldalát. (Ausztrália legelterjedtebb tervezési gondolkodási kurzusa). Ez az inspiráló kurzus átalakítja a problémamegoldás gondolkodását, és bizalmat ad Önnek az összetett üzleti problémák új utakon történő megtámadásában.

Miután befejezte a tanfolyamokat olyan területeken, mint a stratégia és a menedzsment a technológia és az innováció, akkor befejezni a programot azáltal, tanácsadás és menedzsment képességek, amelyek segítségével közvetlenül a piacon.

Az olyan tanfolyamok, mint az Üzleti Kutatási Tervezés és a Business Consulting, kiegészítik a választható választási lehetőségeket, amelyek élesítik képességeiteket.

Az üzleti fundamentumok alapos megértése, a kreatív problémamegoldás teljesen új perspektívája, valamint a valódi üzleti készségek egy csoportja, amelyet azonnal szakmai helyzetekben alkalmazhat. (Az RMIT MBA diplomások széles körben elismert, mint munkaképes az üzleti közösség).

Hogyan fog tanulni?

MBA programunk 10 főből és két választható kurzusból áll, melyeket három tanulmányi időszakban szállítanak - egy-két félévre és egy tavaszi / nyári időszakra.

A nappali tagozatos hallgatók négy tanfolyamot töltenek be tanulmányi időtartamonként, jellemzően a nap folyamán tartott órákon. A részmunkaidős hallgatók két vagy több tanfolyamot töltenek le tanulmányi időszak alatt, általában az esti órákban. Az együttmûködést a munkáltatók egyre inkább elismerik, mint kritikus vezetõi készség. Tehát a mi MBA hallgatók haladnak, mint egy csoport, és gyakran együtt dolgozik.

Különböző tanítási és tanulási megközelítéseket fog tapasztalni a program során, beleértve az előadókat, oktatóanyagokat, önállóan és csapatban. Az előadások átfogó áttekintést nyújtanak a legfrissebb gondolkodásról és a világ legjobb gyakorlatáról, míg az oktatóanyagok lehetőséget nyújtanak a megkönnyített vitákra. A tényeken alapuló esettanulmányok fontos elemei az RMIT MBA kurzusainak, és hitelességet nyújtanak a tanulási tapasztalatokhoz.

Melbourne-alapú osztályai általában a gyönyörű, örökségi Emily McPherson Főiskolán, a Melbourne CBD Russell és Victoria utca sarkán kerülnek megrendezésre. (Melbourne a világ egyik legélvezhetőbb városa, és remek hely egy MBA tanulmányozására). A létesítmények közé tartozik az exkluzív MBA társalgó (The MBA Edge). Ez az új MBA társalgó csoportos és egyéni tanulmányozásra készült. Tartalmaz kényelmes ülőhelyeket, bemutatókat, megosztott iMac-ot és tágas erkélyt. A szállodában további hallgatói társalgó, a színházak és osztálytermek oktatása a legújabb multimédiás technológiával, valamint egy tetőtéri terasz kilátással a Melbourne CBD-re. Az osztályok a díjnyertes Swanston Akadémiai épületben, vagy az RMIT City Campus más helyszínein is megrendezhetők.

A nyüzsgő RMIT campusunkon kívül részben vagy egészben tanulmányozhatja az MBA-t a RMIT Online segítségével. Online tanulói platformunk célja, hogy bármikor, bármikor, könnyedén követhető kurzusokkal és előadásokkal, tárgyalási fórumokkal, online fórumokkal, elektronikus feladatok benyújtásával és könyvtárunkhoz és üzleti folyóiratokhoz való hozzáférést biztosítson.

Az értékelés folyamatban van a félév folyamán, és magában foglalja a vizsgák, esszék, jelentések, prezentációk, csoportos projektek, kutatási projektek és gyakorlati feladatok. Míg a csoportos feladatok fontos szerepet játszanak minden kurzusban, az értékelés fókusza az egyéni teljesítményre összpontosul.

Az MBA programot a RMIT Vietnam campusában is felajánlották Saigonban, amely évente legfeljebb három bevételt kínál.

Üzleti tanácsadás

Ahhoz, hogy elősegítse a karriered fejlődését és növelje álláslehetőségeit, az MBA iránymutatást nyújt az üzleti tanácsadási programon keresztül. Ön számos tevékenységet folytat, többek között szemináriumokat vendégelőadókkal, csoportmunka és esettanulmányok, egyéni mentorálás és coaching, valamint karrier előkészítés.

A mentori program a következőkre terjed ki:

 • vezetés a munkahelyen
 • erő és befolyás
 • határozat a döntéshozatalban
 • karrier és öngazdálkodás
 • az ausztrál szervezetekben dolgozik
 • Ázsiában dolgozik
 • családi vállalkozásban dolgozik.

Az üzleti tanácsadók legalább 15 éves tapasztalattal rendelkeznek, az adott területen aktív vezetők, útmutatást és támogatást nyújtanak a munkában.

myRMIT

Az RMIT Egyetem online tanulás portálján keresztül, a myRMIT, megtekintheted az előadók által létrehozott online erőforrásokat és tanulásokat, áttanulmányozhatod a tananyagokat a Canvas segítségével, együttműködhetsz az előadókkal és a diákokkal, és hozzáférhetsz a diákok e-mail fiókjához. Az oktatási szoftver, a Learning Hub, az egyéb online és digitális erőforrások és nyomtatók az RMIT vezeték nélküli hálózaton keresztül elérhetők a saját laptopon, táblagépen vagy okostelefonon keresztül, vagy az on-campus számítógépes szolgáltatásain keresztül. A myDesktop segítségével ugyanazt a szoftvert is elérheti otthonról.

Ipari kapcsolatok

Az MBA-ban rendelkezésre álló munkahelyi és iparági lehetőségek állnak rendelkezésre:

Fastrack Innovációs Program

A Fastrack egy nagy intenzitású 13 hetes program, amely minden második félévben fut, ahol a multidiszciplináris csapatok az ipar, az innováció, a tervezés, az üzleti élet és a technológia területén dolgozó iparági szakértőkkel együttműködnek, hogy együtt dolgozzanak ki megoldásokat a valós problémákra. A gyors prototípusok ilyen formáját úgy tervezték, hogy a külső szervezetek friss gondolkodást érhessenek az RMIT diákokból.

Posztgraduális Üzleti Választék

Vegyél fel egy pozíciót egy partner szervezetben egy-két napot egy héten egy félév alatt. Ez a pozíció általában fizetésképtelen, és célja, hogy fejlessze készségeit, és növelje a teljes foglalkoztathatóságot az érettségi után.

MBA kutatási projekt

Nyitott a nagy teljesítményű MBA hallgatók, ez a tanfolyam célja, hogy valós üzleti projektek a diákok dolgozni a félév során. Ezek közé tartoznak a nemzetközi projektek, mint például az APEC digitális csatlakoztathatósága.

Részt vettem az APEC kutatási projektben. Nagyra értékelem az alkalmat arra, hogy valódi kutatási feladatot dolgozzak ki; megállapításainkat az APEC csúcstalálkozóján átadjuk a PNG-nek, és értékes betekintést nyújt, amely segíteni fogja a feltörekvő gazdaságok fejlődését, különös tekintettel a digitális újításokra. Remekül tartozott egy ilyen projekt részeként, és azt mondhatom, hogy hozzájárultam. Nagyon élveztem a rugalmasságot a tankönyveken túlmutató tanuláshoz. - Eryn Behan, MBA kutatási pályázó

Nagyon élveztem a 2018-as féléves, valós idejű kutatási projekt kidolgozását a Spotless számára. A projekt kifejezetten foglalkozott a Spotless Public Private Partnerships (PPP-k) közreműködésével a szociális infrastrukturális szektorban. A projekt lehetőséget nyújtott egy gyakorlati konzultatív megközelítésre, amely olyan ajánlásokhoz vezet , amelyek reményeink szerint a Spotless számára hatékonyságot és kedvező üzleti eredményeket hoznak. A tapasztalat lehetővé tette számomra, hogy hálózatot építsenek egy olyan szektoron belül, amelyet érdekesnek találtam. Nagyon ajánlom a kutatási projektet minden MBA hallgató számára. - Steven Mazzarelli, MBA kutatási pályázó

Üzleti tanácsadási kurzus

Teljesíts egy külső vállalati projektet és hálózatot az üzleti iskola partnerszervezeteinek vezetőivel.

MBA tanácsadó testület

MBA programunkat egy erős tanácsadó testület támogatja, amely segíti a tantervfejlesztést annak biztosítására, hogy az RMIT MBA diplomások készen álljanak és felkészüljenek arra, hogy kihívásokkal teli pozíciókat töltsenek be az üzletmenedzsment gyorsan változó táján.

A Program Tanácsadó Testület tagjai a Capgemini, a KPMG, a Spotless, a BMW, az Ethical Investment Services, a Greencap, valamint a butik tanácsadó cégek, mint például az Advantage Point Business Advisors tagjai.

Nemzetközi lehetőségek

A tanuló túrák az on-campus program egyedülálló jellemzői. Egy tengerentúli utazási és kulturális élményt kombinálhat a tanfolyamokkal, amely intenzív módokon befejeződik, és ezt jóváhagyták a diploma felé. Tanulmányi túránk általában az ausztrál nyári vagy téli vakáció során indul.

A Graduate School of Business és Law minden évben intenzív tanulmányutakat tart Vietnam és Spanyolország számára, amely egy 12 kreditponttal választható.

Néhány egyéb lehetőség közül a Robert H. Smith Business School (USA); Ted Rogers School of Management (Kanada), Aarhus Egyetem (Dánia) és Thammasat Egyetem (Thaiföld).

Ha egy tanulmányútját a program részeként kívánja bevonni, javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy rendelkezik-e elegendő számú hallgatókat vagy hitelpontokat.

A programhoz más globális mobilitási lehetőségek állnak rendelkezésre:

Diákcsere - több mint 200 cserepartner közül választhatunk

 • Rövid távú mobilitási program az ESADE Business School-nak Barcelonában - Európa egyik vezető üzleti iskolája
 • Global Entrepreneurship and Internship Program (GEIP)
 • ACICIS Business Professional Practicum

tartam

 • 1,5 év teljes munkaidőben vagy részmunkaidős egyenértékben (fejlett állással)
 • 2 év teljes munkaidőben vagy részmunkaidős egyenértékben (fejlett állás nélkül)

A tanfolyamokon részt vevő diákok minden ütemezett tanítási időszakban 12-16 hónap alatt befejezhetik a programot.

További információkért lásd a Credits és Masters mentességeket.

Attól függően, hogy a korábbi tanulmányok és a tapasztalat, akkor is jogosult a hitel felé a program. A nyújtott hitel csökkentheti a szükséges tanulmányi összeget.

Választani és a program struktúráját

A mesterképzés 10 magból és 2 választható kurzusból áll.

 • Vállalja a tanfolyamot, amely bevezeti az üzleti gyakorlat legfontosabb szempontjait.
 • Mutassa be új üzleti szaktudását és problémamegoldó képességét a program végső szakaszában kötelező tanfolyamokon keresztül
 • Fedezze fel a komplex problémákat, és tesztelje és értékelje a potenciális megoldásokat az ipar és a közösség érdekelt feleivel az Üzleti Kutatási Terv tanfolyamában.

Javasoljuk, hogy kövesse a beiratkozási struktúrában bemutatott kurzusok sorrendjét.

Megkezdi az MBA utazást olyan üzleti kurzusokkal, amelyek üzleti koncepciókat vezetnek be, majd olyan tanfolyamokat követnek, amelyek a tapasztalt tanulási tevékenységekre és a megszerzett ismeretekre támaszkodnak, hogy a stratégiafejlesztésre koncentráljanak. Ezek a kurzusok az utóbbi részben a program lehetővé teszik, hogy bemutassa a feltörekvő üzleti szaktudás.

Ha érdekel a saját vállalkozásának megkezdése, érdemes többet megtudni a BUSM4598 Business Skills for Start Ups-ről, egy olyan választható kurzusról, amely lefedi a vállalkozásképzés kulcsfontosságú lépéseit a koncepcióról a bevezetésig.

Karrier

Mint RMIT MBA diplomás, te vagy az üzleti vezetés útjára.

Meg fogja találni az MBA diplomásokat dolgozó és vezető szakmai, kereskedelmi, ipari, non-profit, civil szervezetek közigazgatás és az induló szervezetek. Széleskörű szerepet töltenek be, ideértve a szervezeti stratégiát és az innovációt, a vezetői tanácsadást, a nemzetközi fejlesztési koordinációt és a tanácsadást és a műveletek irányítását.

MBA programunk célja, hogy biztosítsa a diplomások belép az üzleti világban a teljes körű valós készségek szükséges ahhoz, hogy hatékony problémamegoldó az első naptól. Ahhoz, hogy segítsünk hallgatóinknak ezeket a készségeket fejleszteni, számos iparágra vonatkozó programot és választani tudunk.

Átfogó üzleti tanácsadási programunk segíti Önt a karrierépítésben és növeli a foglalkoztatási lehetőségeit. A program során számos tevékenységet folytat, többek között szemináriumokat vendéghallgatókkal, csoportmunka és esettanulmányok, egyéni mentorálás, coaching és karrier előkészítés.

A mentori program olyan kulcsfontosságú területeket foglal magában, mint a munkahelyi vezetés, a hatalom és a befolyás, döntéshozatal, karrier és önigazgatás, az ausztrál szervezetekben dolgozó, Ázsiában dolgozó és családi vállalkozásban dolgozó szakemberek. Minden üzleti mentorunk legalább 15 éves tapasztalattal rendelkezik, aktív szakemberek az adott területen, és értékes útmutatást és támogatást nyújt.

Szakmai elismerés és akkreditáció

A hallgatók és a diplomások jogosultak lehetnek az Ausztrál Intézet menedzsmentjének (AIM) tagságára. A tagság különböző erőforrásokat kínálhat a jövőbeni karrierfejlesztéshez.

Felvételi

 • Egy ausztrál felsőfokú végzettség, vagy azzal egyenértékű vagy magasabb szintű képesítés, egy üzleti (vagy kapcsolódó) fegyelemről egy elismert felsőoktatási intézménytől, amelynek minőségi fokozatú átlaga (GPA) 1,0 (4,0-ről); vagy
 • Egy ausztrál főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű vagy magasabb szintű képesítés, egy üzleti (vagy kapcsolódó) fegyelemről egy elismert felsőoktatási intézménytől és egy GMAT általános minimum pontszám: 550; vagy
 • Egy ausztrál egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű bármely olyan szakterületen, amelynek minõségi fokozat-átlaga (GPA) 1,0 (4,0-rõl) és legalább hároméves, teljes munkaidõvel egyenértékû vezetõi tapasztalat a felügyeleti felelõsséggel *; vagy
 • Az RMIT Graduate Certificate in Business Administration.

* A pályázóknak be kell nyújtaniuk egy önéletrajzot (önéletrajzot).

díjak

Díj összegzése

A teljes díjas helyek 2019-es indikatív éves tandíja éves szinten 35.520 $ *.

A 2018-as teljes díjas helyekre vonatkozó indikatív éves tandíj 23.040 USD.

Ezt a programot csak teljes díjfizetés alapján kínálják fel. Ha kínálnak helyet, akkor meg kell fizetnie a teljes tandíjat a program. Azonban a feljogosított diákok (például ausztrál állampolgárok vagy az ausztrál állandó humanitárius vízum birtokosai) kérelmezhetik a tandíjuk egy részét vagy egészét a Commonwealth kormány FEE-HELP kölcsönprogramján keresztül.

* A fenti díjak csak 2018-ra vonatkoznak, és éves teljes idejű, 96 kreditpontos tanulmányi terhelésen alapulnak, hacsak másként nem jelezzük. Az arányos díj többé-kevésbé vonatkozik a teljes munkaidős terhelésre. A tandíjat évente ki kell igazítani, és ezeket a díjakat csak útmutatásként lehet felhasználni.

ösztöndíjak

Az RMIT évente több mint 2000 ösztöndíjat ítél meg, hogy felismerje az akadémiai teljesítményt és segítse a különböző háttérrel rendelkező diákokat.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Tovább

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Kevesebb