Master of Business Administration

Általános információk

5 locations available
További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Szeretné bővíteni vagy elmélyíteni ismereteit az alapképzés megszerzése után? Válassza ki a Master of Business Administration (MBA) szakot.

A Tio számtalan lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy beiratkozhassanak egy mesterképzésbe. Kapcsolódhat a Tio programjához, vagy teljesen más területet érinthet. Beiratkozhat egy mesterképzésbe a Tio alapképzésével vagy azzal egyenértékű diplomával.

Az üzleti adminisztráció mestere 2 perc alatt

Miért válasszon mesterképzést?

A mesterképzés tudományos megalapozást kínál ismereteinek és készségeinek. Különböző szempontokból közelíti meg a kérdéseket. Ez megtanít összetett problémák megoldására és innovatív gondolkodásra. Átfogó és mélyreható betekintést fejleszt, és javítja kritikai gondolkodási képességeit. Ez több munkalehetőséghez, magasabb kiindulási szinthez és kezdő bérhez vezet. Az ambiciózus hallgatók számára a mesterképzés befektetés a karrierjükbe.

Mesterképzés csak 1 év alatt

A Master of Business Administration (MBA) program (ISAT-kód 70024) egy tizenkét hónapos mesterképzés, amelybe az alapképzés megszerzése után beiratkozhat. A mesterképzés során a nemzetközi menedzsment, a vendéglátás vagy a kereskedelmi menedzsment területére szakosodott. Ezzel az MBA-val a Tio lehetőséget ad arra, hogy beiratkozhasson egy mesterképzésbe egy kis méretű környezetben. Élvezheti a Tio személyes és kiváló minőségű oktatásának számos előnyét.

Ezt a Business Administration Master-t (ISAT-kód: 70024) az NVAO akkreditálta, és egy év alatt oktatja a hallgatókat a nemzetközileg elismert Master of Business Administration (MBA) címen Ez a Master of Business Administration (MBA) üzleti partnerünkkel, az NTI-vel együttműködésben elérhető.

Miért válassza a Business Administration Master-t?

Miért válassza a Tio University-t és a Master of Business Administration-t? Mert az üzleti világ kétségbeesetten keres olyan magasan képzett vezetőket, mint te , megfelelő képességekkel. Ezzel a mesterképzéssel olyan pozíciókat is betölthet, amelyeket csak alapképzéssel nem lehet megszerezni. Ön széles körben alkalmazható, és az üzleti világ szeret olyan szakemberekkel dolgozni, akik gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek, de fejlett elemzési képességekkel is rendelkeznek.

Az alábbiakban többet olvashat arról, hogy a hallgatók miért választják ezt a mesterképzést a Tio Egyetemen.

nagyravágyás

Ambiciózus hallgató vagy, aki a legfelső karrierre törekszik? A Tio MBA programja tudományos megalapozást kínál ismereteinek és készségeinek, és lehetővé teszi egy átfogó üzleti adminisztrációs keret kidolgozását. A program felkészít a felső vezetés munkájára.

Az ismeretek elmélyítése és bővítése

Olyan mesterképzést választ, amely lehetővé teszi az ismeretek elmélyítését, vagy inkább egy másik területen lévő programmal bővítené ismereteit? Ezzel az MBA-val rajtad múlik.

Együttműködés az ágazattal

A Tio szorosan együttműködik a szakmai szövetségekkel és a hálózatépítő szervezetekkel annak biztosítása érdekében, hogy a tananyag kapcsolódjon az ágazat legújabb trendjeihez és fejleményeihez.

Kiváló minőségű diploma

A Tio gondosan védi oktatásának minőségét és végső képesítését. Ez garantálja a diplomád értékét. Miután megszerezte diplomáját, használhatja a nemzetközileg elismert MBA (Master of Business Administration) címet.

Magas kezdő fizetés

Tanulmányok azt mutatják, hogy a mesterképzéssel rendelkezők kezdő bére magasabb, mint az alapdiplomájuké. A gazdasági vagy üzleti adminisztrációs mesterképzés, például az MBA program friss diplomásaival rendelkező havi bruttó kezdő fizetés körülbelül 3108 euró (Master Guide 2019).

Nincs szükség munkatapasztalatra

Nem szükséges semmilyen munkatapasztalat ahhoz, hogy felvehesse ezt az MBA programot.

Széles körben alkalmazható

A Master of Business Administration egy átfogó kereskedelmi tanulmányi program, amely felkészíti a hallgatókat a különféle munkákra, szakterületekre és ágazatokra. Bármilyen szakirányt is választ, széles körben alkalmazható lesz.

Cselekedve tanulás

Az MBA program során megtanulja. A feladatok és gyakorlati esetek elvégzésével folyamatosan áthidalja az elmélet és a gyakorlat közötti szakadékot. Nagy gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező felsőoktatók oktatják. Pontosan tudják, mi történik az iparban, ezért kiváló útmutatást tudnak nyújtani.

Több munkalehetőség

A vállalkozások szeretnek együtt dolgozni olyan szakemberekkel, akik rendelkeznek az alapképzés gyakorlati ismereteivel és a mesterképzés során megszerzett elemzési ismeretekkel. Továbbá a mesterképzés segíthet abban, hogy olyan munkát szerezzen, amelyet nem csak egy alapképzéssel szerezne meg. Ez azt jelenti, hogy több munkalehetőséged van, és valószínűbb, hogy megtalálod álmaid munkáját.

Sok útmutatás

Átlagosan körülbelül 12-16 kontaktórája lesz hetente. A kis csoportméret miatt rengeteg a személyes figyelem. Amíg a záró szakdolgozatán dolgozik, kiváló útmutatást kap a témavezetőjétől.

Kis osztályok

Legfeljebb ± 16 hallgatós csoportokban vesz részt az előadásokon.

Gyorsított tanulás

Az alapképzés befejezése után mindössze egy év alatt megszerezheti MBA fokozatát.

Hálózat

A szoros kapcsolat a vállalkozásokkal, a gyakorlati tapasztalattal rendelkező előadókkal és a záró dolgozat projektje számtalan lehetőséget kínál számodra egy jelentős hálózat kialakítására.

A választás szabadsága

A tananyag több mint 50% -át maga is kitöltheti. Például három szakterület közül választhat: nemzetközi menedzsment, vendéglátás vagy kereskedelmi menedzsment. Kiválaszthatja a záró szakdolgozatának témáját is.

Garantált előadások

A lemondott osztályok későbbi időpontban és időpontban kerülnek átütemezésre.

142844_pexels-photo-70292.jpeg

Bepillantás a jövőbe

Számos út áll előtted, amikor megszerzi diplomáját az üzleti adminisztrációból. Mi a helyzet egy londoni pénzügyi tanácsadó szolgálat vezető alelnökeként, a Meltwater igazgatójaként vagy a TUI fenntarthatósági vezetőjeként. Szeretne többet megtudni a sok lehetőségről? Vessen egy pillantást a karrierlehetőségekre, és olvassa el az öregdiákokkal készített interjúkat.

Kezdő fizetés

A gazdasági vagy üzleti adminisztrációs mesterképzés, például az MBA program friss diplomásaival rendelkező havi bruttó kezdő fizetés körülbelül 3108 euró (Master Guide 2019).

Több munkalehetőség

A vállalkozások szeretnek együtt dolgozni olyan szakemberekkel, akik rendelkeznek az alapképzés gyakorlati ismereteivel és a mesterképzés során megszerzett elemzési ismeretekkel. Továbbá a mesterképzés segíthet abban, hogy olyan munkát szerezzen, amelyet nem csak egy alapképzéssel szerezne meg. Ez azt jelenti, hogy több munkalehetőséged van, és valószínűbb, hogy megtalálod álmaid munkáját.

Mit tehetsz és hol dolgozhatsz?

Mit tehet, ha elvégezte a Tio University of Applied Sciences üzleti adminisztrációjának Tio University of Applied Sciences ?

Ön széles körben alkalmazható, és az üzleti világ szeret olyan szakemberekkel dolgozni, akik gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek, de fejlett elemzési képességekkel is rendelkeznek. Rengeteg munkalehetőség!

Gondolj olyan szakmákra, mint például:

 • Vezérigazgató
 • Marketing menedzser
 • Szaktanácsadó
 • Értékesítési vezető
 • Területigazgató
 • Vállalkozó
 • Kutató
 • Fiókkezelő
 • Pénzügyi vezető
 • Politika tisztviselő

Hol dolgozhatsz? Példák:

 • A multik
 • Banks
 • biztosító társaságok
 • Kormányzati intézmények
 • Oktatási intézmények
 • Reklám- és kommunikációs ügynökségek
 • Kiskereskedelmi szervezetek
 • Kutató és tanácsadó cégek
 • Kkv
 • Egészségügyi intézmények
 • Saját üzlet
Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. ... Tovább

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. Tio's bachelor programs have been among the best in the Netherlands for years and are ranked #1 in various rankings. Which program suits you best? Kevesebb
Amszterdam , Utrecht , Rotterdam , Eindhoven , Hengelo + 4 Több Kevesebb