Read the Official Description

Program leírása

Igazi potenciálja vár. Érje el az Odette MBA-val. Progresszív üzleti programunk ötvözi a fejlett oktatást, intenzív együttműködést és támogató inspirációt. Ha átalakítani akarsz - nem csak tanítani -, akkor meghívjuk Önt, hogy kezdjen el az Odette MBA-val.

Az Odette MBA program egy intenzív, 14 hónapos program, integrált tantervvel, amely ötvözi előadásokat, esettanulmányokat, számítógépes szimulációkat és bemutatókat, amelyek felkészítik Önt az üzleti világ sikerére. Ez a program célja, hogy szilárd alapot biztosítson az alapvető kereskedelmi területeken, valamint naprakészen fedezze a legfrissebb üzleti előrelépéseket. Az Odette MBA-nál magasabb megtérülést kapsz az oktatási befektetéseden, és nagyobb karrier-osztalékokat kapsz.

Miért olyan értékes az Odette MBA?

Az Odette MBA ötvözi a fejlett oktatást, intenzív együttműködést és támogató inspirációt. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel magának az izgalmas funkciókat, amelyek egy egyedülállóan tapasztalható és integrált programot nyújtanak.

Az APEX vállalati partnerség valós élményt nyújt

Ahhoz, hogy valóban tanulhasson az üzleti életről, komoly időt kell töltenie az üzleti életben. Ezért hoztuk létre az Odette MBA Kanada leginkább integrált üzleti programját valós idejű, csapat alapú vállalati projektjeinken keresztül.

A nemzetközi cserék átformálják az Ön oktatását

Az üzleti világ maibb, mint valaha. Mint egy Odette MBA hallgató, úgy dönthet úgy, hogy befejezze tapasztalatát azzal, hogy az utolsó félévedet egy nemzetközi egyetemi tanfolyamon töltötte el egy másik észak-amerikai, európai vagy ázsiai egyetemen.

A legkorszerűbb létesítmények támogatják a hallgatói együttműködést

MBA vállalati központunkat kifejezetten arra tervezték, hogy támogassa a hallgatói együttműködést és az integrációt a vállalati partnerségeken keresztül. Igazán professzionális üzleti környezetet kínálunk, ahol tanulhat és nőhet.

A vezetõ karok inspirálják a tanulást és a kölcsönhatást

Kari tagjai rendelkeznek a tudományos kutatás és az igazi üzleti világ tapasztalatainak tökéletes kombinációjával. Tanárokként mindig elérhetőek és diákközpontúak. Nemcsak a tanulás irányításával, hanem a kihívással, bátorítással és mentorálással is foglalkoznak.

Pénzügyi támogatás a gazdasági terhek csökkentése érdekében

Az Odette arra törekszik, hogy pénzügyi támogatást nyújtson minden olyan diáknak, aki elfogadja az MBA programot, beleértve az ösztöndíjak, a végzős tanári asszisztensek és a kutatói asszisztensek kombinációját.

Ki illik legjobban az Odette MBA-val?

Fiatal, friss gondolkodású és szorgalmas diákok vonzása.

Az Odette MBA egy különleges hallgatót vonz: azoknak, akiknek gyakran nincs vagy csak kevés munkatapasztalata van, de hídot akarnak építeni a munka világába; akik szeretnék betölteni a hiányosságokat a folytatásban gazdag tanulási tevékenységekkel. Az Odette MBA vonzó fiatalokat, friss gondolkodású és szorgalmas nappali tagozatos tanulókat foglal magában. Az Odette MBA osztálytársai türelmetlenül válnak szerves részévé a nevek felépítésében, összekötve ezzel a hagyományokkal, amelyek minden évben egyre mélyebbre nőnek.

Az Odette MBA hallgató fiatalos és kifelé néz. A hallgatói testünk általában a nemzetközi diákok szilárd kontingensét foglalja magában, és egy másik olyan kanadai államból áll, akik programjukat devizával zárják. Diákjaink nyugtalanok, sietve, hogy különböző erőteljes tapasztalatokat foglalnak magukban, összekapcsolják az osztálytermet a tárgyalótermekkel, az egyéneket a csapat, Kanada a világgal.

Milyen tapasztalatokat kell várom?

Valódi projektek integrálása a tanulási tapasztalatokba.

Az Odette MBA összeállít egy kiválasztott csoportot - nem több, mint 48 olyan ember, akinek a tehetségeit a valódi csapatmunka során azonosítják és honosítják. Attól a pillanattól kezdve, amikor csatlakozol a programhoz, akkor kapsz olyan eszközöket, amelyek belülről nézegethetsz, meghatározhatod saját egyedi vezetői profilodat, és megteheted az első olyan kulcsfontosságú lépéseket, amelyek a karriered alakítását eredményezik. Ne várjon különösebb elválasztást az osztályteremben tanuló tanulóktól, és a kérdéseket és válaszokat a vállalati partnerekkel.

Mindazt, amit tanulsz, összegyűjtött, hogy létrehozza a sikeres általános menedzserhez szükséges érzékenységet és eszközöket, amelyek az elemzéshez, döntéshozáshoz és végrehajtáshoz kapcsolódnak. Nem lesz idő arra, amit nem lehet megfogni, alakítani és alkalmazni. Mindent megteszünk annak biztosítására, hogy egy pillanatra sem pazaroljuk el.

Az átalakuláshoz kapcsolódó összes kihívás, növekedés és tanulás előrejelzése. Várjon pozitív változást magadban, mérve, hogyan azonosítja a tehetségeidet, munkádat és kilátásaidat. Csatlakozzon hozzánk, és ne követeljen semmit magától.

jelentkezési követelmények

Az Odette MBA programhoz való csatlakozás rendkívül szelektív, és olyan tanulókat keres, akik képesek megérteni az összetett kérdéseket, több projektet kezelni és hatékonyan kommunikálni. A program különböző oktatási, szakmai és földrajzi háttérrel rendelkező diákokat foglal magában. Az Odette MBA üdvözli a nem üzleti háttér hallgatókat, és nincs szükség munkatapasztalatra annak érdekében, hogy alkalmazni. A pályázóknak 70% -os vagy annál magasabb fokozatú átlagot kell meghatároznia, amelyet az utolsó 20 kurzus alapján számolnak ki. Ezenkívül a pályázóknak legalább 550-es, Graduate Management Admission Test (GMAT) pontszámot kell kapniuk, egy szóbeli pontszámot 26 vagy annál jobb, és 30 vagy annál jobb kvantitatív pontszámot kell figyelembe venni. A pályázóknak két referenciaszöveget is be kell nyújtaniuk, egy önéletrajzot, és minősített személyes meghallgatásra kerülnek.

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
14 hónapok
Nappali
Deadline
Kérj Információt
April 1 – Domestic applicants: March 1 – International students who require a study visa
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Kérj Információt
April 1 – Domestic applicants: March 1 – International students who require a study visa

szept. 2019

Location
Application deadline
Kérj Információt
April 1 – Domestic applicants: March 1 – International students who require a study visa
End Date