Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

A programról

A feltörekvő vezetők kettős fokozatú MBA-ját a GUtech és a Bécsi Gazdaságtudományi Egyetem Végrehajtó Akadémia (WU) közösen kínálja.

A GUtech-WU MBA egy nemzetközi kettős fokozatú program, amely egyesíti a Bécsi Közgazdasági és Gazdaságtudományi Egyetem (WU) Végrehajtó Akadémia és a GUtech kiemelkedő nemzetközi helyzetét az Ománi gazdasági táj teljes megértésével.

A WU Végrehajtó Akadémia a Bécsi Gazdaság- és Üzleti Egyetem része, a legnagyobb ilyen jellegű egyetem Európában, több mint 23 000 hallgatóval, 110 országból. Az egyetemet az AACSB és az EQUIS akkreditálta, a világ egyik legrangosabb akkreditációja az üzleti iskolák számára. Ezen felül a WU Executive Academy MBA programjait az AMBA, az MBA társulása akkreditálta.

Ez az MBA olyan szakemberek számára készült, akik arra törekszenek, hogy átfogják a jelenlegi kihívásokat egy összetett és folyamatosan változó üzleti környezetben. Ez a tehetséges szakemberek számára olyan módszereket és ismereteket biztosít, amelyek a holnap vezetõivé válnak, pl. Vezetés, szervezet, stratégia és pénzügyek terén. A program 18 hónapig tart. A tanfolyamokat havonta négy napos tömbökben, csütörtökön és vasárnap adják át.

A programot a GUtech campuson a WU Executive Academy és a GUtech magasan képzett oktatói fogják felajánlani. A sikeres hallgatók két MBA fokozatot kapnak, egyet a GUtech-től és a WU Vienna-tól.

Karrier és tanulmányi lehetőségek

A legnépszerűbb toborzók aktívan keresnek magas szintű diplomásokat, akik egy adott iparág részletes ismereteit ötvözik az erős üzleti szemlélettel. A GUtech-WU kettős fokozat felkészíti Önt a karrier előrehaladására vagy megváltoztatására.

Szerkezet

A GUtech-WU MBA program felépítése az ismeretek átadására szolgál változatos és izgalmas, modulárisan kevert tanulási megközelítés révén, beleértve esettanulmányokat, üzleti szimulációkat, prezentációkat és interaktív osztálymunkákat.

Minden modult négy napig (csütörtökön és vasárnap) mindkét egyetem tapasztalt munkatársai tanítanak a GUtech campuson. A négy napot modulonként és modulonként követő szakasz támogatja. Az MBA-t egy diplomamunkával egészítik ki, amelyet a GUtech vagy a WU oktatói kar irányítanak.

A teljes GUtech-WU MBA program körülbelül 18 hónapos időtartamot foglal magában, 90 kreditpont terheléssel (Európai Kreditátviteli Rendszer, ECTS). A hallgatók választhatnak bizonyos modulok tanulmányozására Bécsben a WU-n.

A hallgatók az alábbi területek egyikére szakosodhatnak:

  • Vállalkozói szellem
  • Nemzetközi idegenforgalmi menedzsment
  • Logisztika, üzemeltetés és ellátási lánc menedzsment

Belépési követelmények

Akadémiai követelmények

Elismert Bachelor fokozat.

Nyelvi követelmények

Angol nyelvtudás igazolása (pl. TOEFL 79 internetes teszt, IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű).

Általános követelmények

Három év releváns munkatapasztalat.

A pályázókat akadémiai háttérük, készségeik, szakmai tapasztalataik és interjújuk alapján választják ki.

Tanfolyam körvonal

Az alábbiakban bemutatott GUtech-WU MBA modul vázlatát a WU és a GUtech oktatói nyújtják be.

Modul száma A modul neve ECTS A kar által tanított modul a
1 Emberek kezelése

díjak

Jelentkezési díj

A pályázat feldolgozása előtt vissza nem térítendő OMR 100 díjat kell fizetni.

Tandíj

A GUtech-WU MBA kitöltéséhez és megszerzéséhez szükséges összes kreditpont 90 ECTS kreditpont (ECTS CP). A díjakat 167 OMR alapján számítják ki ECTS CP-nként.

Ösztöndíj lehetőségek

Az első huszonöt (25) hallgató számára a teljes díj 30% -ának megfelelő ösztöndíjak állnak rendelkezésre. Ezekre az ösztöndíjakra nincs külön pályázat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The history of the German University of Technology (GUtech) can be traced back to 2003 when visionary Omanis contemplated the establishment of a high-quality university of technology in Oman. This vis ... Tovább

The history of the German University of Technology (GUtech) can be traced back to 2003 when visionary Omanis contemplated the establishment of a high-quality university of technology in Oman. This vision was inspired by His Majesty Sultan Qaboos’ directions for the provision of quality higher education in Oman by private investors. Kevesebb