Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

A Nanhua Egyetem üzleti adminisztrációjának tanszékét 2000-ben alapították, és ezzel egy időben megalakult a Graduate Institute of Management is. 2002-ben megtiszteltetés számunkra, hogy az oktatási miniszter jóváhagyását megkapjuk a Ph.D-től. program. 2003-ban a Menedzsment Tudományok Intézetét átszervezték és átnevezték a Menedzsment Diplomás Intézetbe. 2007-ben beépítették az üzleti adminisztráció tanszékét és a Menedzsmenttudományi Egyetemet. Három program van benne, köztük egy alapképzés, egy mesterképzés és egy Ph.D. program.

Az Üzleti Adminisztráció Tanszék többirányú és magas színvonalú vezetéssel kapcsolatos ismereteket biztosít a versenyképes üzleti világban képesített hallgatók számára. Esettanulmányokon és vállalati látogatásokon keresztül elvárjuk, hogy kiképzzük a hallgatók önálló gondolkodási és csapatmunka képességét. Az elmélet és a gyakorlat együttes kombinációjának elvei alapján kurzusokat biztosítunk a marketing menedzsment, a termelés menedzsment, az emberi erőforrás menedzsment, a pénzügyi menedzsment és az információ menedzsment területén.

Mesterképzés

A Menedzsment Master Program az MBA. Az oktatási célok az üzleti menedzsment tehetségek ápolása a kommunikációs, együttműködési és tudatos tanulási képességekkel. A tanfolyam jellemzői: Kutatási módszertan, Szolgáltatásmenedzsment, Menedzsmenttudomány és Műveleti szeminárium a kötelező kurzusok, valamint a Marketingmenedzsment, Üzleti Etika, Műveletvezetés, Pénzügyi Menedzsment, Szervezeti Magatartás, Stratégiai Menedzsment, Vezetői Közgazdaságtan, Vezetési Számvitel és Alkalmazott Statisztikák alaptanfolyamok, amelyeket felsoroltak a diploma megszerzésének küszöbén. Vezetői közgazdaságtan, vezetői számvitel és alkalmazott statisztikák számára a hallgatók haladó kredithez juthatnak egyetemi (főiskolai) átiratuk áttekintésével vagy a vizsgák átadásával.

Az opcionális tanfolyamok nem vannak felosztva modulokra, ideértve a döntéshozatalt, a statisztikai módszert és az adatelemzést, a többváltozós elemzést, a kvalitatív kutatást, a szisztematikus gondolkodást, a piacelemzést, a befektetési elemzést, a HR menedzsmentet, a HR fejlesztését, a motivációt és a vezetést, a teljesítménymenedzsmentet, az innovációt és az üzletet. Vállalkozásmenedzsment, projektmenedzsment, tudásmenedzsment és elektronikus kereskedelem, valamint a professzorok választható kurzusokat vezetnek tanterveik szerint.

136778_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

célok

A tanulási hatás javítása érdekében, diverzifikált tanulási módot biztosítson, a lehető legkorábban vegyen részt a tényleges munkakörnyezetben, egyesítse az elméletet a gyakorlattal, szakmai ismeretekkel és gyakorlati készségekkel tehetséggé váljon a hallgatók, megfogalmazza az intézményközi kampány végrehajtásának intézkedéseit. A Nanhua Egyetem Üzleti Adminisztrációs Tanszékének hallgatói szakmai gyakorlata (a továbbiakban: Intézkedések) a Nanhua Egyetem hallgatói egyetemen kívüli szakmai gyakorlatának végrehajtására vonatkozó intézkedésekkel összhangban.

A végrehajtás hatálya

Az intézkedések „campuson kívüli gyakornoki tevékenysége” két típusát foglalja magában: munkahelyi tapasztalat és munkahelyi gyakornok. A szakmai gyakorlat otthoni és tengerentúli szakmai gyakorlatokra oszlik. A végrehajtás hatálya a következő:

  1. Munkahelyi tapasztalat: szervezzen egynapos vagy megfelelő utazást a diplomás munkahelyére, és a hangsúly a terepi tapasztalatokra összpontosítson, amelyet látogatás és gyakorlat követ. Rendelje meg a hallgatókat, hogy menjenek a munkahelyre tapasztalatok és tanulmányok céljából, hogy megismerjék a munkahelyi környezetet, és kommunikáció és beszélgetés révén elmélyítsék a tapasztalati hatást.
  2. Munkahelyi szakmai gyakorlat: a karrier fő tervezése szerint a 2 kreditnél több kötelező (opcionális) gyakornoki tanfolyamot kell felajánlani, és olyan diverzifikált promóciós módszereket is alkalmazni lehet, mint a téli és nyári gyakorlat, a szemeszter gyakorlat, a szemináriumra látogatható vállalkozások ( kutatás) és gyakorlati kredit.

Gyakorlati órák

A tanszék hallgatóinak egyszer részt kell venniük az üzleti gyakorlat alapvető ismereteinek tanulmányozásán és egy 240 órás egyetemi gyakorlaton kívül.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Nanhua University is located in the middle part of Taiwan with more than 5,600 students and 468 academic staff. 99% of the faculty are Assistant Professors and beyond; 99% of the faculty hold Doctorat ... Tovább

Nanhua University is located in the middle part of Taiwan with more than 5,600 students and 468 academic staff. 99% of the faculty are Assistant Professors and beyond; 99% of the faculty hold Doctorate degrees. We offer more than 300 courses teaching in English and our education has an international focus, with the aim of preparing students to become global citizens who could be successful anywhere in the world. Kevesebb