Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Program küldetés

A kari és a személyzet a College of Business határozottan elkötelezett amellett, hogy akadémiailag szigorú oktatási folyamat üzleti szakemberek, akik a haladás a közép-és felső szintű vezetői pozíciókat. Az MBA program alapvető célja, hogy olyan szakmai vezetőket / vezetőket fejlesszen ki, akik képesek értékes hozzájárulást adni a választott szervezetek sokszínűségének és növekedésének rendszeréhez. A program elsődleges földrajzi középpontja az Albanyban, a grúz nagyvárosi területeken, a Southwest Georgia és az Egyesült Államok délkeleti részén található egyének. A távoktatással és más technológiai fejlesztésekkel, például online tanfolyamokkal a program eljut az üzleti szakemberekhez az egész országban és a világon.

A program követelményei

 1. Érettségi fokozat bármely területen, regionálisan akkreditált kollégiumon vagy egyetemen szerzett
 2. Felvételi kérelem benyújtása
 3. Az összes főiskolából és egyetemről érkezett tudományos átiratok hivatalos példánya
 4. Két referenciaszöveg, amelyek a jelölt potenciális sikerére összpontosítanak a posztgraduális képzésben
 5. Egy 1000 szó célmeghatározás. Ha az angol nem a pályázó első nyelve, az angol nyelv mint idegen nyelv (TOEFL) értékelése szükséges és tekinthető az alábbi nemzetközi hallgatói követelményeknek megfelelően.

Nemzetközi hallgatói követelmények

A nemzetközi pályázókat erősen arra ösztönzik, hogy jelentkezzenek be az Albany State University Graduate Programs in Business programba. A szabványos pályázati eljárás mellett több további lépést is meg kell tenni.

 • Nyilatkozat a pénzügyi felelősségről
 • A Támogatás megbízhatósága
 • TOEFL - Csak angol nyelven kell benyújtani. Minimális pontszámok: 500 (papír alapú teszt), 173 (számítógépes teszt), 61 (Internet alapú teszt)
 • WES - (Külföldi oktatási hitelesítő adatok értékelése) - Az Egyesült Államokon kívüli intézményekről szóló feliratokat először a World Education Services, Inc.-nek kell benyújtani egy kurzus értékelésére, mielőtt a pályázók igazgatójához
 • VISA / PASSPORT másolat
 • F-1 jogosultsági igazolás
 • I-20. (Ha egy másik amerikai intézménytől érkezik, az I-94 és az I-20 egy példánya szükséges.) Miután a kérelmező iratai befejeződtek, és a felvételi döntést meghozták, a nemzetközi diák koordinátor elküldi a hallgatónak I-20 Form, amely lehetővé teszi a hallgató számára, hogy VISA-t kérjen

Program részletei

Master of Business Administration (Általános MBA)

A College of Business kínál az általános mester üzleti Adminisztráció (MBA) diploma programot. Az MBA egy 30 féléves óra diplomás szak. Az MBA-jelentkezőknek lehetősége van arra, hogy megszerzik a tudásukat, készségeiket és vezetői képességüket a komplex és gyorsan változó környezetekben való hatékony működéshez. Képesek stratégiákat kidolgozni és proaktívan reagálni az üzleti kihívásokra és lehetőségekre. A diplomások megtanulják integrálni a funkcionális szakértelmet a zökkenőmentes szervezetekben, és olyan pluralisztikus szervezeti kultúrákat hoznak létre, amelyek megfelelnek az üzleti környezetnek. Az ilyen kultúrák a lehető legjobb megoldásokat kínálják a problémáknak, elősegítik az igazán innovatív termékek és szolgáltatások fejlődését, amelyek lehetővé teszik a szervezetek számára a globális piacokon való versenyt, és minden munkavállaló számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy a legjobbat járuljon hozzá, és ezáltal elősegítse az átlagot meghaladó hozamot.

Master of Business Administration Számviteli

Az ötéves BS / MBA (Accounting Concentration) a College of Business az Albany State University célja, hogy a hallgatók ülni a CPA vizsgát, és minősülnek minősített könyvelők a diploma megszerzése után. Azok az hallgatók, akik sikeresen teljesítik az 5 éves MBA-fokozat követelményeit, egyaránt kapnak BS számviteli és MBA diplomát.

Master of Business Administration az Egészségügyben

A Master of Business Administration koncentrációja az Egészségügyi program egy 33 féléves óra diplomás szak. Képesek stratégiákat kidolgozni és proaktív módon reagálni az egészségügyi kihívásokra és lehetőségekre az egészségügy területén. A diplomások megtanulják integrálni a funkcionális szakértelmet a zökkenőmentes szervezetekben, és olyan pluralisztikus szervezeti kultúrákat hoznak létre, amelyek megfelelnek az üzleti környezetnek.


Master of Business Administration az ellátási lánc és a logisztika

A Master of Business Administration koncentrálva az ellátási lánc és a logisztika program egy 33 félév óra diplomás szak. A befejezés után a hallgatók képesek stratégiákat kidolgozni és proaktív módon reagálni az üzleti kihívásokra és lehetőségekre az üzleti élet területén. A diplomások megtanulják integrálni a funkcionális szakértelmet a zökkenőmentes szervezetekben, és olyan pluralisztikus szervezeti kultúrákat hoznak létre, amelyek megfelelnek az üzleti környezetnek.


A közigazgatás üzleti adminisztrációja

Közgazdaságtudományi Közgazdaságtudományi Program egy 33-féléves óra diplomás szak. Befejezése után a hallgatók képesek stratégiákat kidolgozni és reagálni reagálva az üzleti kihívásokra és lehetőségekre a közigazgatási pozíciókban dolgozó vezetők számára. Az alapvető üzleti döntéshozatali készségek mellett a diákok magukban foglalják a kormányzati és a kapcsolódó állami szervezetekkel kapcsolatos tevékenységek és felelősségi körök ismeretét.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Albany State University will be a world-class comprehensive university and a powerful catalyst for the economic growth and development of Southwest Georgia. ASU will be recognized for its innovative a ... Tovább

Albany State University will be a world-class comprehensive university and a powerful catalyst for the economic growth and development of Southwest Georgia. ASU will be recognized for its innovative and creative delivery of excellent educational programs, broad-based community engagement and public service, and creative scholarship and applied research, all of which enrich the lives of the diverse constituencies served by the University. Kevesebb