Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Az üzleti adminisztrációs fokozat értékes termék mindenféle üzleti környezetben - állami vagy magán, nonprofit vagy nonprofit, nagy vagy kicsi.

Az üzleti alapokra építve a számvitel, a marketing, a pénzügy, a gazdaság, az emberi erőforrások, az információs rendszerek, a menedzsment és a szervezeti magatartás szempontjából az üzleti adminisztrációs fokozat tantervét gyakorlati alkalmazások, globális perspektíva, kari mentorok és együttműködő csoportok gazdagítják.

Akár vállalati menedzser, akár projektvezető, akár innovatív vállalkozó akar lenni, a Florida Tech üzleti adminisztrációs fokozatával érheti el. Itt erős hátteret fog kialakítani az üzleti életben, és gyakorlati tapasztalatokat szerezhet a modern irányítási stratégiákban és a bevált gyakorlatokban.

Az összes számviteli osztályt a Floridai Állami Számviteli Testület hagyja jóvá a CPA vizsga követelményeinek teljesítése érdekében.

Gyakorlati tapasztalatokat szerezhet a hallgatói üzleti inkubátorral

Az üzleti adminisztrációban részt vevő hallgatók az alapítást a Florida Tech Student Student inkubátorában - az élő, lélegző központban - az új vállalkozások létrehozására irányítják.

Az inkubátor egyesíti a tantervet, a lehetőségeket és a szaktudást, hogy a hallgatókat teljes egészében elmerülhesse egy féléves Lean LaunchPad programban. Ez a vállalkozást indító „indítótábor” arra készteti a hallgatókat, hogy beszéljenek az ügyfelekkel, szállítókkal és stratégiai partnerekkel, amikor erőforrásokat gyűjtenek, üzleti modelleket fejlesztenek ki és vállalkozásaikat elindítják. Párokban állnak magasan képzett végrehajtó vállalkozókkal, akik segítenek prototípusok kidolgozásában, a kockázati tőke összegyűjtésében és sikeres vállalkozóvá válni.

Az innovatív üzleti ötleteket bemutató hallgatókat fel lehet kérni, hogy csatlakozzanak a Student Business inkubátorhoz. Ez a program biztosítja a szükséges forrásokat és útmutatást a hallgatói üzleti ötletek valódi üzleti vállalkozásokká való ápolásához. A kritikus gondolkodás és az innováció révén a hallgatóknak esélyük van arra, hogy üzleti tapasztalatokat szerezzenek az osztálytermen kívül és az üzleti adminisztráció gyakorlatán.

136263_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Miért folytasson MBA-t a Florida Technél?

Az üzleti vezetőknek nemcsak az üzleti ismereteknek kell rendelkezniük, hanem kiváló szervezési és kommunikációs készségeikkel, valamint a terület legfrissebb ismereteivel. A Florida Tech hallgatói:

 • Üzleti terv kidolgozása új induló vagy kisvállalkozás számára.
 • Integrálja az akadémikusokat az üzleti gyakorlatokkal a gyakorlati programunkon keresztül.
 • Ismerje meg az üzleti és menedzsment gyakorlatokat globális szempontból.
 • Tanulj egy változatos nemzetközi hallgatói testülettel.
 • Beszélje meg az üzleti kérdéseket a sikeres vállalkozókkal és vezetőkkel.

A programkultúra támogatja az egyéni kreativitást, a vezetést és a csapatépítést, miközben elősegíti az etikus döntéshozatalt és a sokféleséget. A programnak számos olyan lehetősége van, amelyek elősegítik a sikeres üzleti adminisztrációs karriert a diploma megszerzése után.

Hangsúly az etikán, a vezetésen és a vállalati társadalmi felelősségvállaláson

A Nathan M. Bisk Üzleti Főiskola elkötelezett a vezetők oktatása mellett, hogy átgondolt döntéseket hozzanak, magas színvonalúak legyenek, és előmozdítsák a vállalati elszámoltathatóságot. Az egyetemi hallgatók az etikai kihívásokkal egyaránt szembesülnek gyakorlati és szakmai szempontból egy éves versenyen, és részt vehetnek egy konferencián, amely arra ösztönzi a hallgatókat, hogy tanuljanak az üzleti, a közösségi és a kormányzati vezetõktõl.

A hallgatók megismerik a vállalati társadalmi felelősségvállalást gyakorlati osztályú projektek és egyéni szolgáltatások révén azzal a céllal, hogy hatással legyenek.

A globális menedzsment program hallgatói versenyeken keresztül finomítják pénzügyi és nemzetközi üzleti készségeiket is, ideértve:

 • A stratégiai menedzsment összehangolt esettanulmánya.
 • A Cadillac esettanulmány, ahol a Florida Tech hallgatói negyedik helyezkedtek el az 53 egyetem között.
 • ANGA kollégiumi energia kihívás.
 • Honda CRZ Social Marketing Challenge.
 • A Floridai Nemzeti Gárda promóciós kihívása.

Ezen túlmenően az üzleti adminisztráció hallgatói együtt dolgoztak az egyetem Női Üzleti Központjával, az ABTA Intézettel (tevékenységalapú teljes elszámoltathatóság) és a helyi iparvezetőkkel, mint például a Technológiai Kutatási Fejlesztési Hatóság és a Clear Channel Outdoor.

Florida szívében, a csúcstechnikai folyosón található

A Florida Tech tökéletes hely az üzleti adminisztráció MBA gyakorlatához. A 130 hektáros campus az Űrpartmanon található (úgynevezték a NASA és a Kennedy Űrközpont jelenléte miatt a Canaveral-foktól északra tőlünk), néhány percnyire az Indian Lagoon folyótól, Észak-Amerika legváltozatosabb torkolatától.

A térségben az ország ötödik legnagyobb csúcstechnológiájú munkaerővel rendelkezik, több mint 5000 csúcstechnikai vállalattal, valamint a közelben található kormányzati és katonai szervezetekkel. Ez a munkaerő rengeteg gyakornoki és foglalkoztatási lehetőséget kínál.

A Florida Tech éppen az autópálya fölött található az Atlanti-óceántól, 72 mérföldnyi gyönyörű strandjaival és egy rövid kirándulással a Florida Keys vagy az Orlando szórakoztató parkokba. Gazdag egyetemi életünk van, amely magában foglalja az intramural és a kollégiumok széles körét, klubokat és társadalmi tevékenységeket.

Tartós szakmai kapcsolatok kiépítése az egyetemi szervezetek révén

Az osztálytermeken túl az üzleti adminisztrációs diplomások nagy tapasztalattal bírnak vezetői tapasztalatokkal izgalmas szakmai gyakorlatok révén és olyan akadémiai szervezetekben való részvétellel, mint például a Menedzsmentfejlesztési Társaság, a hallgatói önkormányzat és több mint 100 másik hallgatói szervezet.

A Delta Mu Delta üzleti tiszteletbeli társaság, amelynek célja az akadémiai kiválóság elismerése, az üzleti hallgatók közötti kapcsolatok kiépítése a világ minden tájáról, és hálózatépítési lehetőségeket teremt az üzleti adminisztrációs gyakorlatok számára az egyetemi (és a karrier utáni karrier) során.

Tanterv

Program előfeltételei

A következő alapképzési tanfolyamok tekinthetők a program előfeltételeinek, és azoktól mentesülnek minden olyan hallgató számára, aki üzleti végzettséggel rendelkezik, vagy aki számviteli, közgazdasági és pénzügyi alapképzésen vett részt legalább B fokozattal.

 • A BUS 5601 üzletfejlesztés alapvető elemei 1
 • BUS 5602 Az üzleti fejlődés alapvető elemei 2

Törzsanyag

Az MBA fokozat elvégzéséhez egy közös hat alaptanfolyamot kell befejezni, beleértve a stratégiai menedzsment csúcspontját, és további két irányított választani (5000-ös vagy annál magasabb BUS), amelyet a kar tanácsadója jóváhagyásával választanak meg. Ezeknek a tanfolyamoknak a célja, hogy felkészítse a hallgatót arra, hogy reagáljon a mai gyorsan változó környezetben felmerülő összetett üzleti döntésekre. Mint ilyenek, ezek a kurzusok esettanulmányokat vagy projekteket foglalnak magukban, amelyek kiterjedt kvalitatív és / vagy kvantitatív elemzést igényelnek

 • BUS 5421 Vezetői közgazdaságtan
 • BUS 5431 vezetői számvitel
 • BUS 5440 Pénzügyi menedzsment
 • BUS 5450 szervezeti magatartás
 • BUS 5470 marketing menedzsment
 • BUS 5480 stratégiai menedzsment

Rendezett választani

Hat óra óra irányított választani (5000-es vagy annál magasabb BUS-szintű) van szükség, ha a BUS 5601 Essentials of Business Development 1 és a BUS 5602 Essentials of Business Development 2 lemond.

választani

A fent vázolt kurzusokon túl a hallgatóknak négy választható kurzust is be kell vonniuk (egyenként három kredit óra). Választható lehet venni a kar tanácsadója jóváhagyásával más posztgraduális szintű ajánlatok a Nathan M. Bisk Főiskola Üzleti, vagy más főiskolák vagy egyetemi egységek.

Teljes szükséges kreditek: 36

Üzleti adminisztráció karrier

Az üzleti adminisztráció karrierje a következőket foglalja magában:

 • Ügynök
 • Üzleti menedzser
 • Vevők és beszerzési ügynök
 • Költségvetési elemző
 • Piackutató elemzők és marketing szakember
 • Kompenzáció, juttatások és munkaelemzési szakember
 • Könyvelő vagy könyvvizsgáló (kiegészítő képzettséggel)
 • Üzleti üzemeltetési szakember
 • Hitel tanácsadó
 • Pénzügyi szakember
 • Közgazdász
 • Műveletek kutatási elemzője
 • Logistician
Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Florida Institute of Technology is a private, coeducational, residential, research-intensive, doctoral-granting university located in the beautiful City of Melbourne on Florida’s sunny “Space Coast.” ... Tovább

Florida Institute of Technology is a private, coeducational, residential, research-intensive, doctoral-granting university located in the beautiful City of Melbourne on Florida’s sunny “Space Coast.” But who we are is so much more. We are a community of researchers, scholars, and learners hailing from all around the world. We are engineers, aviators, innovators, leaders, educators, athletes, and astronauts. We have the brains of rocket scientists and the hearts of Panthers. We are Florida Tech. Kevesebb