Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Reinhardt University MBA a McCamish Üzleti és Sporttudományi Iskolában

A Reinhardt University Woodstock belvárosában, kényelmes helyen szerezheti meg üzleti adminisztrációját.

Az előmenetelre összpontosító tantervvel Reinhardt MBA fokozata elősegíti a valós kompetenciák és ismeretek fejlesztését, amelyeket nagyra értékelnek a mai versenyképes vállalati, közbiztonsági és nonprofit piacokon. Csiszolja kritikai gondolkodását és problémamegoldó képességét, és fejleszti egy tapasztalt tekintély vállalkozói és meggyőző gyakorlatát.

Az üzleti adminisztráció mestere

Reinhardt University MBA karrierre összpontosított, kényelmes és figyelemre méltó értékű, kivételes oktatási minőséggel rendelkezik.

Kényelmes formátum és elhelyezkedés

36 félév kreditóra program

19 hónap az osztályteremben

Hetente egy éjszaka az osztályban

10 tanfolyam - mindegyik 7 hétig tart

Minden félév végén egyhetes gyakorlati gyakorlat

Reinhardt MBA órák minden kedden este 19 hónapig találkoznak. A gyakorlatok az egyes tanfolyamokat követik. Egyszerre egy hét hetes tanfolyamon vesz részt, lehetővé téve az egyes témák intenzív összpontosítását.

Figyelemre méltó érték és megfizethetőség

A Reinhardt MBA tanterv képzést nyújt a jelenlegi elméletekről és azok alkalmazásáról a 21. századi üzleti élet komplex világában. Két tanfolyam után a praktikum megkéri a hallgatókat, hogy a tanultakat alkalmazzák a szakmai döntéshozatalban.

A Reinhardt MBA beruházás könyvekkel együtt körülbelül 19 700 dollár lesz (a 2019/20-as árfolyamon), így nagyon versenyképes árú és bölcs gazdasági választás lesz.

Kis osztályok, kohort modell kivételes oktatási minőséget és hozzáférést biztosít

A kis osztálylétszámok lehetőséget adnak egy-egy figyelemre és részvételre. Azok a hallgatók, akik együtt kezdik a programot, kohortot alkotnak, és ez a csoport az orientációtól az érettségiig együtt marad. Tanulását oktatók és vendég szakemberek fogják mentorálni, akik nagy tapasztalattal és lenyűgöző tudományos bizonyítvánnyal rendelkeznek. A személyes oktatás ismételten lehetőséget nyújt a növekedésre és az előrelépésre. Ezt a programot a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetségének, a SACSCOC főiskoláinak bizottsága hagyta jóvá.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Since its founding in 1883, Reinhardt has focused on meeting student needs one person at a time. This personalized education approach is best provided in small classes by talented professors who chall ... Tovább

Since its founding in 1883, Reinhardt has focused on meeting student needs one person at a time. This personalized education approach is best provided in small classes by talented professors who challenge with care. And, as Cherokee County's only institution of higher education offering undergraduate and graduate degrees, Reinhardt has long been a popular resource for young people from the bordering counties of Bartow, Cobb, Dawson, Forsyth, Fulton, Gordon and Pickens. As the institution has grown, it has also remained committed to providing a quality education at an affordable price. Kevesebb