Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

A College of Business Administration programokat a Savannah State University akkreditált AACSB International, amely a legrangosabb és szigorú akkreditációs testület a világon. Az egész világon az üzleti iskolák kevesebb mint öt (5) százaléka érte el ezt az akkreditációt. Az AACSB akkreditáció tükrözi az akadémiai kiválóságot és a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettséget. A Savannah State University üzleti irányításának főiskolája a minőségi egyetemi és diplomás üzleti programok nyújtására törekszik egy változatos diákpopuláció számára. Innovatív oktatással, mentorálással, alkalmazott kutatással és közösségi részvétellel az iskola olyan üzleti diplomásokat alakít ki, akik hozzáadott értéket képviselnek az állami és a magánszektor számára.

Kik vagyunk...

A kutatásban és a tudományos munkában való aktív részvétel mellett a karunk szigorú és gazdag oktatási tapasztalattal rendelkezik az üzleti adminisztráció terén. A kari tagok többsége doktori címet szerzett nemzetközileg elismert intézményekből, és jelentős üzleti tapasztalattal rendelkezik, amely lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan tanítsák üzleti diszciplínáikban. A hallgatói tanuláshoz szánt oktatók számos oktatási technikát alkalmaznak a hallgató általános oktatási tapasztalatainak növelése érdekében.

Esti MBA program ...

Rugalmasság

A diákok választhatják a kurzusok számát, hogy megfeleljenek a menetrendnek. Az osztályok hétfőtől csütörtökig tartanak, hetente egyszer találkoznak. Esti MBA osztályok érhetők el ősszel, tavasszal és nyáron.

Az Esti MBA program hossza attól függ, hogy hány egyetemi hallgató ér véget évente. Általában a diákok keresik az MBA két-három év.

MBA tanfolyamok ...

MBA alap tanfolyamok biztosítják a teljes körű megértését a funkcionális területek az üzleti életben. Tantervünket és oktatóinkat a karrier céljai és érdekeinek szem előtt tartásával alakítottuk ki.

 • Üzleti
 • Statisztikák és mennyiségi módszerek
 • vezetői információs rendszer
 • Számvitel és döntéshozatal
 • Szervezeti elmélet
 • Vezetői gazdaságtan
 • Vezetői pénzügyek
 • Marketing menedzsment
 • Szervezeti vezetés
 • Stratégiai menedzsment

Felvételi

Az MBA-programba való felvétel versenyképes, a döntéseket pedig gördülő alapon végzik. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazáscsomagokat teljes körűen felül kell vizsgálni, és a döntéseket ésszerű határidőn belül kell meghozni. A helyek döntően meg vannak töltve, ezért a pályázókat arra ösztönzik, hogy a lehető leghamarabb töltsék be kérelmeiket.

A program különböző kritériumokat vizsgál, amelyek mérik a jelölt potenciálját sikeres hallgatók és üzleti vezetők számára. A felvétel meghatározásához használt tényezők a következők:

 • Múltbeli akadémiai teljesítmény
 • Jelenlegi hivatalos GMAT vagy GRE pontszám *
 • Szakmai szakmai tapasztalat

Mi szükséges?

A teljes alkalmazás magában foglalja az MBA-alkalmazást (beleértve a 25 dolláros pályázati díjat és egy 500-1000 szó szükséges esszét), az egyes főiskolák / egyetemek átirata, a három ajánlás levél, az aktuális újraindítás, az immunizálási igazolás és a hivatalos GMAT / GRE pontszám * az elmúlt öt évben.

* Pre-MBA program

Az Pre-MBA program célja olyan diákoknak, akiknek nincs ideje felkészülni, vagy nem kívánnak ülni sem a GMAT, sem a GRE számára. Az MBA előtti program 20 órát igényel, és felkészíti a hallgatót az MBA programban végzett munka szigorára. A Pre-MBA program sikeres befejezése lehetővé teszi a hallgató számára, hogy belépjen a Savannah State University MBA programba.

Az Egyesült Államokon kívüli lakóhellyel rendelkező pályázóknak is meg kell követelniük, hogy hivatalos angol nyelvvizsga (TOEFL) pontszámot és lefordított tudományos átiratokat nyújtanak be. Határozottan ösztönözzük a nemzetközi jelentkezőket, hogy korán alkalmazzák; Az osztályok januárban (tavasz) és augusztusban (ősz) kezdődnek.

Utoljára frissítve Február 2018

Az iskoláról

For 128 years, Savannah State University has been an important part of higher education. As the oldest public HBCU in Georgia and the oldest institution of higher learning in the historic city of Sava ... Tovább

For 128 years, Savannah State University has been an important part of higher education. As the oldest public HBCU in Georgia and the oldest institution of higher learning in the historic city of Savannah, SSU has served this community with distinction while meeting the educational needs of an increasingly diverse student population. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited