Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

A Dél-Utah Egyetem Dixie L. Leavitt School of Business-jének MBA-programja tehetséges üzleti vezetőket készít fel, akik felkészültek az alapvető készségekkel és ismeretekkel ahhoz, hogy hatékonyan vezessék a szervezeteket a mai egyre turbulensebb környezetben. Legyen szó akár nagy, multinacionális vállalatokról, akár kis vállalkozói startup vállalkozásokról, a Dixie L. Leavitt School of Business MBA-ja biztosítja azt az erőteljes alapot, amelyre szükség van az amúgy is produktív karrierjének sikeres elindításához vagy tovább fokozásához.

Rugalmas programtervünk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az MBA tapasztalatokat saját igényeiknek legjobban kielégítsék. A nappali tagozatos beiratkozástól és az MBA teljesítésétől mindössze egy évig, félévig egy tanfolyamig a hallgatók meghatározzák a számukra megfelelő ütemet. Osztályaink mind az egyetemen, mind az interneten elérhetők, így a diákok regisztrálhatnak azokhoz, akik a legjobban illenek a menetrendjükhöz, függetlenül attól, hogy mind egyetemen vannak, mind online, vagy mindkettő kombinációjával. Az AACSB által akkreditált intézményben szerzett egyetemi diplomával rendelkező hallgatók számára felgyorsított üzleti alapítványi tanfolyamot kínálunk, hogy felkészülhessünk a program sikerére. Minden kurzust magasan képzett karunk oktat, mind tudományos, mind szakmai tapasztalattal, biztosítva, hogy a hallgatók szilárd alapot szerezzenek a vezetői és vezetői készségek terén.

A Dixie L. Leavitt School of Business MBA programját az Egyesület akkreditálta az Advance Collegiate Schools of Business, amely a legmagasabb szintű teljesítmény az üzleti iskolák számára világszerte.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Dixie L. Leavitt School of Business offers an experiential learning environment that combines theory and practice, and is designed to prepare students to become fully engaged, productive and ethic ... Tovább

The Dixie L. Leavitt School of Business offers an experiential learning environment that combines theory and practice, and is designed to prepare students to become fully engaged, productive and ethical members of the business community and society. The Dixie L. Leavitt School of Business will be widely recognized as a leading business school in the Intermountain West for high-quality instruction, experiential learning, and student success. Kevesebb