Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

A Marshall-i Southwest Minnesota State University Master of Business Administration (MBA) célja, hogy biztosítsa a jövő vezetőit a globális üzleti gazdaság sikeréhez szükséges tudással és készségekkel. A program hangsúlyozza a kritikus és stratégiai gondolkodást, fejleszti a vezetői készségeket, a valós alkalmazást, az etikát és a vezetést egy technikailag fejlett, aktív tanulási környezetben. A menedzsment koncentráció mellett a program vezetői koncentrációt és marketingkoncentrációt is kínál.

Az MBA lehetőséget nyújt a diákoknak, hogy kritikusan és stratégiai módon gondolkodjanak, és képesek legyenek alkalmazkodni és integrálni a felhalmozott tudást bizonyos üzleti helyzetekben. A program olyan témákkal foglalkozik, mint a globális piacok, az etika, a kommunikációs képesség, a sokszínűség kezelése és a vezetői / csapatmunka készségek. Ez a program biztosítja a hallgatónak a tudásunkat és a szükséges információkat, hogy megbirkózzunk dinamikus, gyorsan változó világunkkal.

A tanfolyamok három hitel tanfolyamok, amelyek 16 héten keresztül találkoznak egy este esténként. Egy olyan hallgató, aki az előfeltételeket kielégítő egyetemi szintű üzleti végzettséggel rendelkezik, körülbelül két év alatt befejezheti a programot. A foglalkoztatott diákok részt vehetnek ebben a programban, mivel minden óra hétköznapi estéken vagy online.

Az osztályok kétéves elrendezése a következő formátumot fogja használni. Minden félévben a diák 6 kreditet vesz fel az egyetemen és 3 kredit online.

A tandíj változása minden tanévben. A nemzetközi hallgatók költségei nem különböznek nagyban a hazai diákéktól. Egy éves összeg (2017-2018 tanév alapján) 19 600 dollár.

A költségek teljes körű lebontása a következő:

  • Oktatás
  • Biztosítás 1.456 $ a befizetés első félévében fizetett
  • Ház
  • Személyi költségek $ 2,026 / naptári év (kb.)

*** A számok hozzávetőlegesek és változhatnak. A költségek a jelenlegi tandíj, díjak és biztosítási költségeken alapulnak, és emelkedhetnek. A pontosabb információk egy későbbi időpontban lesznek elérhetők.

A tantervről bővebb információért kérjük, tekintse meg a kurzus leírását a

Ha többet szeretne megtudni az alkalmazás és a pénzügyi segítségnyújtás folyamatáról, látogassa meg a gyakran feltett kérdéseket.

További információért, vagy a leendő hallgatói levelezési listára való felvételhez kérjük, vegye figyelembe az információ iránti kérelem benyújtására rendelkezésre álló időt .

Utoljára frissítve Február 2018

Az iskoláról

Southwest Minnesota State University is a four-year public university offering a high-quality education in the liberal arts and professions to prepare you for a life that is successful both personally ... Tovább

Southwest Minnesota State University is a four-year public university offering a high-quality education in the liberal arts and professions to prepare you for a life that is successful both personally and professionally. SMSU has grown into a university of choice with high national rankings, producing scholars who become the leaders, thinkers, and entrepreneurs of the future. Students and faculty alike come here to engage in the rich "Southwest Experience," which starts with strong academics, fulfilling social opportunities and support from fellow Mustangs. We invite you to visit SMSU and to experience for yourself all that it has to offer. Kevesebb