A Marshall-i Southwest Minnesota State University Master of Business Administration (MBA) célja, hogy biztosítsa a jövő vezetőit a globális üzleti gazdaság sikeréhez szükséges tudással és készségekkel. A program hangsúlyozza a kritikus és stratégiai gondolkodást, fejleszti a vezetői készségeket, a valós alkalmazást, az etikát és a vezetést egy technikailag fejlett, aktív tanulási környezetben. A menedzsment koncentráció mellett a program vezetői koncentrációt és marketingkoncentrációt is kínál.

Az MBA lehetőséget nyújt a diákoknak, hogy kritikusan és stratégiai módon gondolkodjanak, és képesek legyenek alkalmazkodni és integrálni a felhalmozott tudást bizonyos üzleti helyzetekben. A program olyan témákkal foglalkozik, mint a globális piacok, az etika, a kommunikációs képesség, a sokszínűség kezelése és a vezetői / csapatmunka készségek. Ez a program biztosítja a hallgatónak a tudásunkat és a szükséges információkat, hogy megbirkózzunk dinamikus, gyorsan változó világunkkal.

A tanfolyamok három hitel tanfolyamok, amelyek 16 héten keresztül találkoznak egy este esténként. Egy olyan hallgató, aki az előfeltételeket kielégítő egyetemi szintű üzleti végzettséggel rendelkezik, körülbelül két év alatt befejezheti a programot. A foglalkoztatott diákok részt vehetnek ebben a programban, mivel minden óra hétköznapi estéken vagy online.

Az osztályok kétéves elrendezése a következő formátumot fogja használni. Minden félévben a diák 6 kreditet vesz fel az egyetemen és 3 kredit online.

A tandíj változása minden tanévben. A nemzetközi hallgatók költségei nem különböznek nagyban a hazai diákéktól. Egy éves összeg (2017-2018 tanév alapján) 19 600 dollár.

A költségek teljes körű lebontása a következő:

  • Oktatás
  • Biztosítás 1.456 $ a befizetés első félévében fizetett
  • Ház
  • Személyi költségek $ 2,026 / naptári év (kb.)

*** A számok hozzávetőlegesek és változhatnak. A költségek a jelenlegi tandíj, díjak és biztosítási költségeken alapulnak, és emelkedhetnek. A pontosabb információk egy későbbi időpontban lesznek elérhetők.

A tantervről bővebb információért kérjük, tekintse meg a kurzus leírását a

Ha többet szeretne megtudni az alkalmazás és a pénzügyi segítségnyújtás folyamatáról, látogassa meg a gyakran feltett kérdéseket.

További információért, vagy a leendő hallgatói levelezési listára való felvételhez kérjük, vegye figyelembe az információ iránti kérelem benyújtására rendelkezésre álló időt .

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
7,483 USD
Oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019