Master of Business Administration

St. Ambrose University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Master of Business Administration

St. Ambrose University

Master of Business Administration

Függetlenül attól, hogy szeretné-e futtatni a céget, új karrieret indítani, vagy megszerzi a promóciót, a St. Ambrose University MBA programja felkészülhet arra, hogy innovatív üzleti vezető legyen, aki motiválja és inspirálja másokat, és felülmúl minden szakmai célokat.

A diplomások a Deere-nél dolgoznak

Ambrose előnyei

 • Releváns fókusz, értékes leckék
 • Rugalmas és személyre szabott program
 • Teljesen akkreditált fokozat
 • Online és ülő osztályok

Hozd el ambiciózusodat a St. Ambrose University , és személyesebb tanulási élményt nyújtunk a siker érdekében. A figyelmes MBA oktatói integrálják a jelenlegi trendeket és a valódi világ legjobb gyakorlatait. Kapsz vezetést, projektet és tervezési készségeket, hogy segítsek kihasználni erősségeit és szélesítsd a látószögedet.

Akkreditáció

A St. Ambrose HL McLaughlin MBA programot nemzeti szinten akkreditálják a Kollégiumi Üzleti Iskolák és Programok Szövetsége (ACBSP). St. Ambrose University a Felsőoktatási Bizottság akkreditálja.

MSW-MBA

Mi vagyunk az egyetlen Iowa egyetem, amely hároméves mesterképzést nyújtó Master of Business Administration programot (mindkét program akkreditált) kínál. A vezetés és a felhatalmazás párosítja egymást, hogy egyedülállóan megszabaduljon az etikus üzleti értelemben vett társadalmi kérdések feltárásában és kezelésében.

Ez egy nagyfokú fok olyan diákok számára, akik a szociális munka és a non-profit területén kívánnak vezető szerepet vállalni. A diplomások képesek áthelyezni az ügynökségeket és a vállalatokat egy folyamatosan változó piacon.

Mit tudsz nekem mondani a program sikereiről?

A Master of Business Administration program indult 1977-ben, és ez volt az első College of Business posztgraduális program a St. Ambrose University .

1984-ben, a program hivatalosan nevezték a HL McLaughlin MBA program után kiemelkedő terület üzletember. Sok üzleti és vezetési gyakorlat megváltozott az elmúlt 40 évben, és programunk folyamatosan fejlődik az üzleti szakemberek igényeinek kielégítésére.

Biztosítunk megfelelő oktatást? 2015-ben megvizsgáltuk MBA diplomásokunkat és:

 • 100% arról számolt be, hogy az MBA program eleget tett vagy meghaladta várakozásait.
 • 9-ből 10 rangsorolt ​​vezetői képességfejlesztés a program legnagyobb erősségei között.
 • 94% -a választja újra a SAU MBA-t.
 • A diplomás 10-ből 9 azt állította, hogy a klasszikusok relevánsak és alkalmazhatóak a munkájukra és karrierjükre.

Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan MBA programot kínálnak, amelyet a PhD-k hallgatnak meg mély tapasztalattal a szakterületükön. Tudósok és üzleti szakemberek.

HOGYAN A PROGRAM KÖLTSÉGÉT?

A diplomás oktatás egy befektetés Önnek, karrierjének és jövőjének.

A 2017-18-os tanév tanórája 880 dollár / hitel óra, és vannak díjak is (lásd alább).

Míg a költségek látszólag frusztráló, az MBA program kínál kutatási asszisztensek, amelyek fedezhetik a költségek egy részét. Sok munkáltató kínálja a tandíjat, és ha igen, jogosult a halasztott fizetésre.

MBA hallgatók jogosultak a szövetségi és állami diákok támogatására, vagy alacsony kamatú szövetségi hitelek. Pénzügyi támogatási irodánk több információt nyújt.

És ha veterán vagy, forduljon Natalie Woodhursthez. Ő katonai előnyök szakértője, és feladata annak biztosítása, hogy a veteránok megkapják azokat az előnyöket, amelyekre jogosultak.

DÍJAK

St. Ambrose University a tandíjakat és a díjakat minden St. Ambrose University állapítja meg. A tandíj, díj, szoba és tanfolyam minden félévben esedékes, mielőtt a diákok részt vesznek az osztályban, hacsak nem történik fizetési megállapodás a Student Account Services irodával.

A St. Ambrose University részt vevő hallgatókat a Courseloadon alapuló technológiai díj alapján értékelik. Egyes kurzusok további díjakat tartalmaznak.

2018-19 díjak

 • Pályakezdő hallgatók, akik 9 vagy több hitel óra 280 $ / év. ($ 140 / félév)
 • Pályakezdő hallgatók 8 vagy annál kevesebb hitelórát vesz igénybe 140 dollár / év. ($ 70 / félév)
 • Online kurzusdíj $ 60 / hitel óra
 • Érettségi 75 $ (csak egyetemi hallgató)
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve January 16, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Davenport, Iowa
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Davenport, Iowa
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt