Hivatalos Leírás

Az üzleti adminisztrációról

A diákok és szakemberek igényeihez igazított szakok széles választékát kínáljuk, akik széles körű karriert folytatnak. A Fogelman Főiskola mind az üzleti, mind a számviteli akkreditációt az AACSB International-től szerzi be, amely világszerte kevesebb mint 5% -át szereti meg, és az egyetlen AACSB iskola a Memphis nagyvárosi térségében. A Főiskola folyamatos akkreditációt tart 1970 óta. Függetlenül attól, hogy Ön által választott képzési programjaink közül melyik döntést, hogy eljussunk University of Memphis Foglem Collegejéhez a felsőoktatás számára, lehetővé válik, hogy alaposan megértsük a mai kihívásokkal teli és folyamatos - változó üzleti környezet.


Mi a tanterv?


On-line Mester üzleti Adminisztráció

Az Online MBA program olyan ambiciózus szakemberek számára készült, akiknek az igényes ütemterv és / vagy földrajzi helyzete megnehezíti University of Memphis személyes órákat. Ez a 33 órás program (koncentrálás nélkül) nincs előfeltétele az alapvető tantervben. A diákok megtanulják a szinkron és az aszinkron oktatás világszerte elismert kari 24/7.


Master of Business Administration

A University of Memphis üzleti továbbképzésének mestere azoknak a hallgatóknak szól, akik a vezetői pályafutásuk iránt érdeklődnek - azok számára, akiknek vezetői törekvései és képességei vannak. A hallgatók vezetői szintű ismeretekkel és készségekkel rendelkeznek a közgazdaságtan, a pénzügyi beszámolás és az elemzés, a műveletek, a tudomány és a technológia stratégiai alkalmazása, valamint az ügyfelek és a társadalom értékének megteremtése a globális színtéren. A kreativitás és az innováció, a vezetés és a csapatépítés, az etika és a jog összpontosítása előkészíti a hallgatókat szakmai karrierjükre.


Nemzetközi MBA

Megvan az okosok és a meghajtó. Most csak annyit kell tennie, hogy elindítsa a karrierjét. A Fogelman College of Business nemzetközi MBA-val (IMBA) a legmagasabb globális vállalatok vesznek észre. És miután észrevették, akkor csináljátok, amit szeretsz egy kihívásokkal teli nemzetközi üzleti környezetben. Az IMBA hallgatókat az üzleti kompetencia, a kulturális IQ és a globális szem előtt tartják. Ezek a kompetenciák az osztályon belüli oktatásban, a külföldön szerzett tapasztalatok és a külföldön szerzett szakmai tapasztalatok, valamint a diákok sokszínű kohorszusa révén fognak megszerezni. Az ilyen tapasztalatok egyedülállóak a korlátozott számú végzős programok számára az egész nemzet számára.


Üzleti információ és technológia (BIT)

A Business Information and Technology (BIT) tanszék felsőoktatási vagy koncentrációs fokokat kínál, beleértve a Master of Science (MS) és a doktori (Ph.D.). A tanszék négy tantárgyi bizonyítvány-programot is kínál: Adatelemzés a technológiaért , adatelemzés a menedzsmenthez , információbiztosítás (Cybersecurity) , projektmenedzsment és szoftvertesztelés . A Fogelman BIT országos és nemzetközileg elismert program. BIT szakembereink felkészítik a diplomásokat a helyi és globális pozíciókra az informatikai menedzsment, az adatelemzés és a számítógépes biztonság területén.

A kutatási asszisztensek és a tandíjmentességek a versenyzői versenyzői számára elérhetők, évente megújíthatóak.


Melyek a munkakörülmények az üzleti adminisztrációban?

Miután megkapta a Business Administration fokozatot / Diplomát, a diákok felfedezhetnek számos karrierlehetőséget, többek között: saját vállalkozás birtoklása és működtetése, üzletvezetés, kereskedelmi vagy ipari cégekkel, szolgáltató cégekkel és kormányzati szervekkel való együttműködés. A mai cégek a kiváló kommunikációs és interperszonális készségekkel rendelkező munkavállalókat keresik. Kritikus gondolkodású készségekre, jó döntéshozatali képességekre és erős vezetői képességekre van szükség. A szakemberek kezdeti fizetése széles körben elterjedhet, az intézménytől és az egyén szakértelmétől függően. A Fogelman College of Business


További információért keresse fel a krishnan@memphis.edu e-mailt.


Felvételi követelmények

A pályázóknak be kell tartaniuk az egyetem követelményeit a felvételi a Graduate School .

A Fogelman College of Business specifikus követelményei

  • A pályázóknak elfogadható pontszámot kell nyújtaniuk a közelmúltban (öt év vagy kevesebb) Graduate Management Admission Test (GMAT) vagy a Graduate Record Examination (GRE);
  • A papíralapú TOEFL-nál legalább 550-et, vagy az interneten alapuló TOEFL-ről 79-et (diákoknak, akiknek az anyanyelve nem angol), vagy legalább 6,0 az IELTS-en;
  • Jelenlegi folytatás;
  • Szakmai érdeklődés;
  • Válasz a szükséges esszé kérdésekre ;
  • Két ajánlólevél.


díjak

Tandíjbecslő

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve August 18, 2018
This course is On-line, Nappali bejárós
Helyszínek szerint
Dátum szerint