Programfunkciók

Az Egyesült Államok Hírek és Világjelentése az USF 53. MBA-t rangsorolta az állami egyetemek és a 92-es országban. Programunk segíti a hallgatókat az analitikus készségek és a kreatív képességek fejlesztésében, valamint elősegíti a tapasztalt és sokszínű társaikkal való együttműködést. Az USF MBA-jában tanulni világszínvonalú oktatók, vendégelőadók és iparágvezetők.

Powered by Analytics, a kreativitás által vezérelve

Az "adatelemzés" kifejezés számszerű és hidegnek tűnhet a felszínén, de számos emberi formát vehet igénybe az üzleti életben: a főnök egy valóságos TV műsoron megy, hogy megtudja, mit foglalkoztatnak a dolgozóinak. Egy sportcsapat, aki megtudja, mennyire hajlandóak fizetni rajongóik a jegyekért. A FedEx elhatározta, hogy átadja az Anyák napját, így az anyukák virágokat kaphatnak, de nem a legtöbb vasárnapon. A vállalkozásoknak vannak olyan adatgyűjteményei, amelyek megmondhatják nekik, hogy mi történik most, és arra, hogy kitalált találgatásokat készítsenek arról, mi történhet holnap - de ez az információ csak akkor hasznos, ha érthető. Nem mindenki tudja megnézni ezeket az adatokat, és kapcsolatot létesíteni az eredménykimutatással.

Bár a kreativitás veleszületett készségnek számít, a kutatások azt mutatták, hogy a kreativitás az osztályteremben lehet és kell művelni. Miközben a kreativitás meghaladja a hagyományos ötleteket, hogy új formákat, módszereket és értelmezéseket hozzon létre, az analitikát felhasználják az üzleti teljesítmény leírására, előrejelzésére és javítására. Ez a két kompetencia versenyelőnyt biztosít a hallgatóknak.

Az USF MBA fő elemei

 • Egyéni tanulmányi területek
 • Bővített Vezetői Fejlesztés és Bátorító Tapasztalati Tanulás
 • Hálózati lehetőségek és munkáltatói információs munkamenetek
 • Mentorálás
 • Esettanulmányok
 • Karrier Vásárok
 • Karrierfejlesztési támogatás
 • Globális megközelítés elfogadása

Egyéni hangsúlyos területek

Lehetősége lesz arra, hogy karrierletletei alapján döntse el választásait. Az USF Muma College of Business erőssége az üzleti elemzés és a kreativitás, amelyek bele a tananyagba. Koncentrációkat kínálunk:

 • Ellátási lánc menedzsment

Ezen kívül kurzusokat is kínálunk az alábbi területeken:

 • Vezetői koncepciók
 • Analitika
 • A kreativitás és az innováció
 • Digitális marketing
 • Vállalkozás (Graduate Certificate is available)
 • Pénzügy
 • Egészségügyi menedzsment
 • Nemzetközi üzlet
 • vezetői információs rendszer
 • Marketing stratégia
 • Projekt és folyamat menedzsment
 • Fenntartható üzlet

Bővített Vezetői Fejlesztés és Bátorító Tapasztalati Tanulás

A csoportos együttmûködések az USF tanulási tapasztalatának részét képezik, amelyek segítik a vezetõi készségeket a valós élethelyzetekben. A legtöbb tanfolyam együttmûködést igényel a diákok csapatával, hogy kutatást végezzen, esettanulmányokat elemezzen és prezentációkat nyújtson. A capstone tanfolyam az Integrált üzleti alkalmazások, amely magában foglal egy mélyreható tanácsadási projektet az élő cég stratégiában, marketingben és finanszírozásban, akcióellenes ajánlásokkal.

Ezenkívül vezetői kurzusokat is kínálunk, és meghívjuk a C-szintű vezető előadókat, akik tiszteletben tartott és bevált vezetői képességekkel rendelkeznek a legjobb gyakorlatok megosztására. Muma MBA tanulni jól hitelesített kar, valamint az iparág vezetői.

Hálózati lehetőségek és munkáltatói információs munkamenetek

Az osztálytársakkal és munkáltatókkal való hálózatépítés az MBA tapasztalatának nagyon fontos része. Fejleszteni fogja professzionális hálózatát, miközben megy keresztül a tanfolyamokon, tanulni a hallgatók mellett a munkatapasztalattal és a különböző háttérrel. Az osztályteremen túl a Graduate Business Association és más hallgatói szervezetek számos lehetőséget kínálnak a társas interakciókhoz, például futball-csomagtartókhoz, őrbárokhoz vagy pizzázásokhoz osztályok előtt. A GBA vállalati túrákat szervez a végzős hallgatók számára, valamint egyéb olyan társadalmi összejöveteleket, amelyek növelhetik hálózatépítési készségeit.

A karriered elősegítése érdekében a főiskola évente két vállalati kapcsolatot rendez eseményt, amely kizárólag a posztgraduális hallgatók számára nyújt hálózatépítést, és lehetővé teszi, hogy kölcsönhatásba léphessenek a vállalati munkaerő-toborzókkal. Ezek a hálózati programok részt vesznek olyan cégek, mint a Tech Data, a Coca-Cola, a Tribridge, a Bank of America és a Northwestern Mutual.

Mentorálás

A Muma MBA hallgatóknak lehetősége van arra, hogy az ösztöndíjas mentorral elhelyezést kérjenek. A mentor tanácsokat adhat arra vonatkozóan, hogyan lehet egyensúlyba hozni az új munkahelyi életet vizsgáló kötelezettségeit, vagy megbeszélheti azokat a potenciális karrierlehetőségeket, amelyeket a diplomás végzett. A mentorok segítenek a szakmai hálózat bővítésében, és hozzáférést biztosítanak a hálózatba kapcsolt lehetőségekhez.

Esettanulmányok

Ezek a maratoni versenyek tesztelik a kollegiális csapatok képességeit, hogy gyorsan leolvassák és megértsék az ügyet, kutassák a szóban forgó vállalatot, és elkészítsék és bemutassák a vállalat stratégiai tervét - mindezt kevesebb, mint 24 órán belül! Az USF az Egyesült Államok floridai egyetemének, a Florida Állami Egyetem, a Floridai Egyetem, a Miami Egyetem, a Rollins College, a Florida Atlantic University és természetesen az USF csapatainak tagja.

Karrier Vásárok

Egy egyetemi szinten az USF Karrier Szolgálatok minden félévben pályafutási rendezvényt szerveznek, a nemzeti és helyi vállalatok képviselõit az egyetemre.

Karrierfejlesztési támogatás

Tudjuk, hogy a legtöbb ember úgy dönt, hogy MBA-t folytat a karrierjének előmozdítása érdekében - vagy megváltoztatja a szakmákat. Segítünk abban, hogy megkönnyítsük ezt azáltal, hogy számtalan szolgáltatást nyújtunk Önnek. A szakemberek mindig rendelkezésre állnak, hogy visszajelzést adjanak az Önéletrajzáról, és segítsenek előkészíteni a fedőleveleket, ahogyan munkát kér. Egész évben professzionális fejlesztési programokat is kínálunk, többek között olyan workshopokat is, amelyek középpontjában az interjú, az üzleti etikett és az esetleges munkáltató számára történő értékesítés áll.

Globális megközelítés elfogadása

Globális piacon élünk, és a nemzetközi kérdések hatással vannak az üzlet minden szegmensére. A Muma MBA tanterv nemzetközi megközelítést alkalmaz, mivel a tanárok magukban foglalják a nemzetközi üzleti modelleket és esettanulmányokat az osztálytermi megbeszélés részeként. Ezenkívül elősegítjük a nemzetközi kar és diákcsere előmozdítását elősegítő kapcsolatokat. Több nemzetközi hallgatót fogadunk be, és a világ minden tájáról érkező tudósokat hozunk be, biztosítva, hogy a különböző nézetek a beszélgetés részét képezzék.

Ez a globális megközelítés kiterjed a külföldi tanulmányokra is. Az USF külföldi tanulmányokat folytat a posztgraduális hallgatók számára - rövidebb tapasztalatokat a dolgozó felnőttek számára, valamint féléves lehetőségeket azok számára, akik több időt tölthetnek tengerentúlon. Ezek az erős oktatási tapasztalatok segítenek a hallgatóknak megérteni, hogy az üzleti élet különbözik a nemzetektől a nemzetig, és segít nekik megtanulni, hogyan alkalmazkodjanak és sikeresek legyenek a változó üzleti világban.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve October 23, 2018
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
18 - 36 hónapok
Nappali
Price
467 USD
hitelóránként (Florida rezidens). 913,08 USD hitelóránként (nem Florida rezidens).
Deadline
okt. 15, 2019
Kérj Információt
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
dec. 31, 2021
Jelentkezési határidő
okt. 15, 2019
Start Date
aug. 2019
End Date
aug. 31, 2021
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
okt. 15, 2019
End Date
dec. 31, 2021

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
aug. 31, 2021