Masters in Business Administration - MBA

Általános információk

Program leírás

Masters in Business Administration - MBA

Ez a világszerte elismert MBA díjat évente vonz számos végzős kaliberű pályázók a különböző kereskedelmi, ipari és állami szervezetek gyakran 15 különböző országból.

Két ponton különbözik a díjat, mint a többi egyetem: ezek a mi szakmai relevanciáját és nemzetköziség.

Meg fogja tapasztalni a kihívó és ösztönző intenzív tanfolyam menedzsment, nemzetközi szempontból, hogy növeli a személyes és szakmai fejlődés érdekében. Ennek megkönnyítése érdekében fogja használni, megosztani és elgondolkodtatja a tapasztalatait mellett más hallgatók a tanulás csapat. Meg kell rendelni a multikulturális "Learning Team 'az indukciós. Néhány Learning csapatok alkot bemutatója csoportokra, amelyek mindegyike saját személyes tutor.

Nevezési feltételek

Legalább 2: 2 UK Hons diploma vagy azzal egyenértékű bármely tudományterületen. Bizonyítékot szolgáltat kielégítő angol nyelvtudás a pályázók számára, ahol az angol nem az első nyelv, mint például:

 • IELTS teljes pontszám 6,0 vagy magasabb (amelynek tartalmaznia kell a minimális pontszám 5,5 a beszéd, az írás és hallás modulok);
 • TOEFL teljes pontszám 87 vagy nagyobb; vagy
 • Pearson teljes pontszám 51 vagy annál magasabb.

A booster Pre-Masters angol nyelvtanfolyam elérhető.

Átfogó értékelést egy felperesek végzettséggel, tapasztalattal és lehetséges, hogy részesüljenek a támogatásból részesülhetnek, ha figyelembe vesszük az alkalmasságát a jelölt mi MBA programokat. A Business School célja, hogy egy mix a diákok hátterű ami növelni fogja a tanulási élmény mindenki számára. Ez azt jelenti, hogy már nem szükséges a pályázók számára, hogy minimum két éves karrierje története, bár a tapasztalat hasznos lesz, hogy támogassa a kérelmet.

A pályázóknak bizonyítaniuk kell, hogy megfelelő szintű végzettség és szakmai alkalmassági, és azok lehetséges, hogy részesüljenek a kurzus.

Főbb Jellemzők

 • Globálisan elismert MBA díjat
 • Szakmailag megfelelő és a karrier fokozása
 • Kihívó és ösztönző intenzív kurzus menedzsment, nemzetközi kitekintéssel
 • Részvény és elgondolkodtatja a tapasztalatait mellett másokét a multikulturális "Learning csapatok"
 • Integrálása a legfontosabb funkcionális területek alkalmazása révén a globális stratégiai menedzsment
 • Üzleti vezetői készségek, a kommunikáció, a csapatmunka és a döntéshozatal
 • Egy hetes bentlakásos (off-campus tanulmányút); költségek fedezik a tandíjat
 • Itt lehet regisztrálni is alkalmazni kell a 48 hetes fizetett ipari elhelyezése, így a foglalkoztathatóság növelése. Nem tudjuk garantálni, elhelyezések, mivel ez egy rendkívül versenyképes folyamat és a munkáltatók az utolsó szó
 • Értékelések, amelyek egyértelműen tükrözik üzleti környezetben
 • MBA tanári csapat elnyerte "magasra értékelt" státusz elismeréseként tanítás kiválóság - Kilátások Posztgraduális Awards 2013

A tantárgy tartalma

Az átfogó cél az MBA célja, hogy az Ön számára egy alapos alapozó elveivel egyaránt vezetés és irányítás, és a fő funkcionális területek az üzletből. Az MBA díjat öt úgy tervezték, hogy az magában foglalja a három legfontosabb témák:

 1. A teljesítő szervezet
 2. Kortárs és globális stratégiai kihívások
 3. Kutatási akcióban

Így az első tanítási blokk fog tanulni szempontból az emberi erőforrás, marketing menedzsment, kockázat és pénzügyi elemzés és Business Management Research. Ezek a modulok ezután majd az alkalmazás a globális stratégiai menedzsment elvek és Change Leadership A második mondatban. Ott van még a lehetőséget, hogy válasszon egy modult, amelyet választott, mint a projektmenedzsment, a kreativitás az innováció, a Nemzetközi Pénzügyi és Nemzetközi Supply Chain Management. Az utolsó blokk, akkor képes lesz arra, hogy dolgozzon, és vizsgálja meg egy speciális területe a tudás területen belül a választás a Masters értekezés.

Továbbá a "puha" üzleti vezetői készségek, a kommunikáció, a csapatmunka és a döntéshozatal a legfontosabb hangsúly a kötelező lakossági (off-campus tanulmányút). Csakúgy, a szakmai fejlődést támogatja a széles körű tapasztalattal tükröződik a kohort a diáktársak, hogy támogassa és ösztönözze a személyes fejlődés és a képesség, kitágítva a szakmai látókörét. Ez úgy valósul meg az interaktív osztály megbeszélések, csoportos munka, valamint részt vesz a lakossági eseményt.

 • Az első tanítási blokk fog tanulni modulok:
 • A Human Capital Dimension
 • Marketing Innovations
 • Kockázat és pénzügyi elemzés
 • Business Management Research

A második tanítási blokk fog tanulni:

 • Change Leadership
 • Globális Stratégiai menedzsment
 • Egy opciós modul.

Továbbá, az üzleti vezetői készségek, a kommunikáció, a csapatmunka és a döntéshozatal központi elemévé az egyhetes bentlakásos (off-campus tanulmányút).

Merre tovább?

Mivel az MBA nyújt expozíció a különféle gondolatokkal szükséges a siker minden állami vagy gazdálkodó szervezet, sikeres diákok mentek, hogy élvezze a dinamikus és jutalmazása pályára a számos iparágban és országban. Vannak, akik ezt követően egy új karrier irányt, miközben mások használják az MBA, hogy versenyelőnyt szerezzen a jelenlegi területen, és néhány létre saját vállalkozást.

Utoljára frissítve Augusztus 2015

Az iskoláról

Since 1914 we have offered vocationally inspired education relevant for the age. Back then our focus was on mining and ceramics. But times have changed and we have too. Now we’re delivering everything ... Tovább

Since 1914 we have offered vocationally inspired education relevant for the age. Back then our focus was on mining and ceramics. But times have changed and we have too. Now we’re delivering everything from Computer Games Design to Forensic Science. Kevesebb