A vállalatok több mint 75% -a szakmai profilokat igényel az üzleti menedzsment területén, képesek döntéseket hozni, felelősséget vállalni, csapatként dolgozni, vezetni és kommunikálni.

Ezzel a profillal mintegy 16 000 szakembert bérelt tavaly Spanyolországban. A Mckinsey tanácsadói tanulmánya során jelentős szakmai hiányosságok tapasztalhatók: az uniós országokban működő vállalatok 27% -a hagyja el a hiányos pozíciókat a szakmai készségek hiánya miatt.

Ezért IMF Business School az IMF Business School teljes idejű MBA, amely biztosítja a szükséges ismereteket ezen készségek fejlesztéséhez.

 • 580 kontaktóra és 10 modul végleges projekt kíséretében.
 • Rendkívül praktikus és valós esetekben támogatott.
 • Kerekasztalok a diákok és az érintett területek kiemelkedő szakemberei között.
 • Exkluzív mesterkurzusok segítségével erősítheti az egyes modulokat az aktív szakemberek valós tapasztalataival.
 • Intenzív hálózati program.
 • Garantált gyakorlatok Madridban.

A teljes munkaidős MBA - üzleti ügyintézés és menedzsment mestere

A Master of Business Administration és menedzsment (MBA) teljes munkaidőben a fő célja, hogy a hallgató megszerezze a szükséges ismereteket és készségeket az üzleti menedzsment funkciók elvégzéséhez, elősegítve a diákok és a tanárok közötti valós hálózatot. A képzés tartalma a jelenlegi gyakorlati eseteken alapul. A szükséges technikai ismereteket a vállalat különböző területein, mint például a marketing, az emberi erőforrások és a pénzügyi részleg, döntéshozatalhoz hasonlítják.

A hallgató is:

 1. Elemezze a stratégiai menedzsment alapjait, alapjait tanulmányozva, a környezet versenyképes elemzését, annak érdekében, hogy a sikeres menedzsment stratégia megfogalmazása, megvalósítása és nyomon követése érdekében képezze Önt.
 2. Olyan módon alakul ki, hogy menedzserként képes értékelni egy kereskedelmi stratégia alkalmasságát, elemezni a marketing tervet, amelyen alapul, dönt a legmegfelelőbb marketingcsatornákról, stb. így garantálja a kívánt eredményeket a vállalat számára.
 3. Megszerzi az alapismereteket a vállalat Műveleti Menedzsmentjének helyes teljesítéséhez, és képes lesz arra, hogy megvizsgálja vagy kidolgozza a logisztikai és termelési tervet, valamint az ellenőrzési és információs rendszerek integrálását az említett vállalatba. .
 4. A jövőbeni menedzserként a humán erőforrás menedzsmentjéhez kapcsolódó szakterületeket fogod megközelíteni, és ezzel biztosítod a szükséges technikai erőforrásokat a területed kezeléséhez és koordinációjához.
 5. A vállalati helyzet gazdasági-pénzügyi elemzéséhez szükséges pénzügyi ismereteket asszimilálja, amely lehetővé teszi, hogy stratégiai döntéseket hozzon a siker garanciáival.
 6. Meg fogja szerezni a szükséges tudást a különböző tudományágak irányításához és kezeléséhez, amelyek lehetővé teszik a vállalat megfelelő működését, dominálva mindegyikük létrehozásának és megvalósításának alapvető irányelveihez.

Módszertan és szervíz

MÓDSZERTAN

Modalitás: A helyszínen Madridban
Időtartam: A projekt 8 hónapja 1
Kezdés: 2017. február 20.
In-Sessions: napi 4 óra hétfőtől péntekig
Intenzív hálózati program

A program 10 modulból áll, 580 kontaktórában, végső projekt kíséretében. A képzés tartalma a jelenlegi gyakorlati eseteken alapul.

A diákok és az érintett területek kiemelkedő szakemberei közötti kerekasztalok, az exkluzív mesterkurzusok mellett, hogy megerősítsék az egyes modulokat az aktív szakemberek valós tapasztalataival.

ÉRTÉKELÉS

Folyamatos értékelés, mivel előrehaladást értünk el a szemtanú MBA tanulmányozásában. Mindegyik modult a részvétel, a vizsgálat és a gyakorlati esetek fejlesztése révén lehet értékelni.

Hasonlóképpen szükség van egy végleges projekt elkészítésére is, amelyet a bíróság a mesterfokozat befejezése után mutat be.

A mesterképzés végső megszerzése a Nebrija Egyetemen és a Mester által az IMF Business School Iskolánál történik, minden modul elhaladásának és a diplomamunka elkészítésének függvénye.

Karrier lehetőségek

Az MBA végén szembe kell néznie:

 • A vállalatok igazgatója vagy vezetője.
 • Stratégiai tanácsadó a vállalat különböző területein.
 • Felelős az üzleti fejlesztésért.
 • A kereskedelmi, értékesítési vagy marketing területek igazgatója.
 • Termékmenedzser
 • Márkakezelő
 • Nyomozó vagy vagyonkezelő elemző.
 • Vállalkozó.

A hallgatóknak szakmai lehetőségei vannak a gazdaság főbb ágazataiban: pénzügy, kiskereskedelem, turizmus, ipar, távközlés, fogyasztás, média, tanácsadás, egészségügy, üzleti szolgáltatások stb. Képesek a munkájuk elvégzésére a vállalat valamennyi funkcionális területén: pénzügyi osztály, HR, marketing, beszerzés stb.

Garantált gyakorlatok

IMF garantálja Madridban a teljes munkaidős MBA hallgatók gyakorlatát.

Azon vállalatok között, amelyekkel az IMF oktatási együttműködési megállapodásokat kötött a munkahelyi képzésre, a következők tartoznak:

Partners114

Ár és ösztöndíjak

Az IMF nagyszerű fizetési lehetőségeket kínálunk diákjainknak:

 • Akár 50% -os ösztöndíj
 • Legfeljebb 12 hónap finanszírozás kamat vagy banki beavatkozás nélkül (lásd a feltételeket)
 • Fizetési mód: Készpénz (5% kedvezmény) / Kamatmentes részletfizetés
Program oktatási nyelve:
 • Spanyol
Utoljára frissítve Június 9, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
9 hónapok
Nappali
Price
9,100 EUR
65% ösztöndíj - 3,185 euró.
Helyszínek szerint
Dátum szerint