Hivatalos Leírás

Több mint 75% -a vállalatok megkövetelik a szakmai profilok készségek és ismeretek terén az üzleti, képes döntéseket hozni, felelősséget, a csapatmunka, a vállalnak vezetés és irányítás megfelelően kommunikálni.

Mintegy 16.000 szakemberek ezt a profilt vettek fel tavaly Spanyolországban. Egy tanulmány szerint tanácsadó McKinsey észlelt jelentős különbség a szakmai ismeretek: 27% -a vállalatok az EU-országokban hagyott terek betöltetlen hiányzó szakmai ismeretekkel.

Emiatt született MPI Full Time MBA Business School, amely a szükséges e kompetenciák fejlesztését tudás.

 • 580 kontaktóra és 10 modul kíséri a végleges projekt.
 • Rendkívül praktikus és támogatja a valós helyzetekre.
 • Kerekasztalok közötti diákok és a szakemberek az érintett területek.
 • Az exkluzív megerősítése az egyes modulok valóságos tapasztalatok dolgozó szakemberek mesterkurzusain.
 • Hálózatba intenzív program.
 • Gyakorlatok garantált Madridban.

CÉLOK Full-time MBA - Master in Management and Business Administration

A fő cél a Master in Business Administration (MBA) teljes munkaidős, hogy a diákok megszerezzék a szükséges ismeretek és készségek, hogy végre az üzleti menedzsment funkciók erősítése igazi networking tanárok és diákok közötti. A képzés tartalma alapján a jelenlegi esettanulmányok. A szükséges szakértelem gyakorolni a döntéshozatal különböző területein a vállalat, mint például a marketing, emberi erőforrások és pénzügyi osztály és mások kezelik.

A diák is:

 1. Elemezni fogja az alapjait a stratégiai menedzsment tanulmányozásával alapjaiban, versenyképes környezet elemzése, annak érdekében, hogy képes legyen a kialakítása, végrehajtása és nyomon követése a sikeres stratégia.
 2. Meg kell kialakítani, hogy, mint a menedzser, hogy képes legyen alkalmasságának értékelésére egy üzleti stratégia, elemzése marketing tervet, amelyben az alapjául szempontjából legmegfelelőbb értékesítési csatornák, stb így biztosítva a kívánt eredményeket a cég.
 3. Ez fog szerezni az alapvető ismereteket a megfelelő teljesítményt a menedzsment a vállalat működésének és lesz jogosult, hogy képes megvizsgálni, vagy dolgozzon megfontoltan logisztikai tervet, és a termelést, valamint az integráció a rendszerek és információk a vállalat .
 4. Ez a megközelítés a leendő vezetők, hogy saját emberi erőforrás menedzsment tudományok, így a szükséges technikai erőforrások kezelésére és összehangolása ezen a területen a cég.
 5. Ő asszimilálódott a pénzügyi ismeretek elvégzéséhez szükséges gazdasági és pénzügyi helyzetének elemzése a cég, amely lehetővé teszi, hogy a stratégiai döntéseket garantált siker.
 6. Megszerezheti a szükséges ismereteket a vezetés és menedzsment tudományok, amelyek lehetővé teszik a megfelelő működését a cég, mastering az alapvető iránymutatások kidolgozásával és végrehajtásával mindegyik.

Módszertan és értékelés

MÓDSZERTAN

Mode: Madrid
Időtartam: 8 hónap + 1 Projekt
Kezdés: február 20, 2017
Szemtől szemben ülés: 4 óra hétfőtől péntekig naponta
Hálózatépítés Intenzív Program A program áll, 10 modul tanítják 580 kontaktóra kíséretében a végleges projekt. A képzés tartalma alapján a jelenlegi esettanulmányok.

Kerekasztalok közötti diákok és a szakemberek az érintett területek, valamint exkluzív megerősítése az egyes modulok valóságos tapasztalatok dolgozó szakemberek mesterkurzusain.

ÉRTÉKELÉS

Folyamatos értékelés a haladás a tanulmány ezen MBA osztályteremben. Minden modul értékelhető kombinációja révén részvétel, vizsgálata és fejlesztése esettanulmányok.

Hasonlóképpen, a fejlesztés a Final Project, amely bemutatásra kerül a bíróság a végén a Mester van szükség.

A végleges megszerzésére mester fokozatot a University Camilo Jose Cela és Mester MPI Business School, előzetes leküzdéséhez minden modul és a fejlesztési munka a mester.

Karrier kilátások

Végén ezt mesterképzésre MBA működhet:

 • Principal / administrator / üzlet.
 • Tanácsadó / stratégiai / a különböző területeken a társaság.
 • Felelős az üzleti fejlődés.
 • Vezető / a kereskedelmi, értékesítési vagy marketing.
 • Termékmenedzser.
 • Brand Manager.
 • Elemző vizsgáló vagy vagyonkezelés.
 • Vállalkozó.

A diákoknak pályára a fő gazdasági ágazatokban: pénzügy, kereskedelem, turizmus, az ipar, a távközlés, a fogyasztói, a média, tanácsadás, egészségügyi, üzleti szolgáltatások, és így tovább. Ők is tudják, hogy végezzék a munkájukat minden funkcionális területen a cég: a pénzügyi részleg, az emberi erőforrások, a marketing, a beszerzés, stb

garantált gyakorlatok

IMF garantálja gyakorlatok Madrid Full Time MBA hallgatók.

A vállalatok között, hogy az IMF fenntartja oktatási együttműködési megállapodások képzésre munkahelyek, többek között:

Partners114

Ár és ösztöndíjak

Az MPI-k kínálnak a diákok nagy fizetési lehetőségek:

 • Grant akár 50%
 • Finanszírozás akár 12 hónapig kamatmentesen vagy banki beavatkozás (lásd feltételek)
 • Fizetés: készpénz (kedvezmény 5%) / törlesztésre kamatok nélkül
Program oktatási nyelve:
Spanyol
This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
9 hónapok
Nappali
Price
8,400 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint