Masters of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Szerezz MBA az egyik legjobb: Nyugat-New England Egyetem

Akkreditált AACSB International

A legjobb üzleti iskolák a világon által akkreditált AACSB International - A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business. Nyugat-New England Egyetem az egyetlen magánintézmény nyugati Massachusetts akkreditált AACSB International és kevesebb, mint 5% -a üzleti program a világon, hogy tartsa ezt a minősítést.

AACSB képviseli a legmagasabb szintű megvalósítását az üzleti iskolák világszerte. Tagintézmények megerősítik elkötelezettségüket a minőség és a folyamatos fejlesztések révén egy alapos és átfogó többéves felülvizsgálatát.

Ez a rangos jóváhagyását bizonyítja nagyvállalat és számviteli szándékozó cégek nagy képességű munkavállalókat, hogy a nevelés készített, hogy sikerül, és az ólom.

Elismerik, hogy a diplomások AACSB International akkreditált programok jelentik a legjobb a legjobb.

értékesítés

Megfizethető Excellence

Tandíjat a 2014-2015 tanévben 771 $ per hitel. Az MBA áll 36 végzős kredit, amely összesen 27.756 $ hiányzik a diplomához, hogy Nyugat-New England Egyetem egyik legkedvezőbb árú AACSB akkreditált programok New England.

Kezdje Anytime

Mint egy MBA jelölt van a különböző lehetőségeket, hogy elnyerjük a mértéke. Akkor valóban tanulni a sebesség az élet a választási lehetőséget és rugalmasságot biztosított a programok által. Akár tanulni teljes vagy részmunkaidős, online vagy a tanteremben, kínálunk olyan formában, hogy segít elérni a céljait.

Utoljára frissítve Április 2015

Az iskoláról

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students.

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students. Kevesebb