Masters of Business Administration

University of Houston - Clear Lake

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Masters of Business Administration

University of Houston - Clear Lake

mba

uoh_mba

Akár kezdő, haladó, vagy módosítja a karrier ... hogy szeretne-e szerepet játszik a nagy vagy kis cégek ... állami vagy magán ... University of Houston-Clear Lake MBA program befogadására a jelenlegi szükségleteket, és előkészíti, hogy megfeleljen a jövő, amelyben akkor a helyes útra, és hozzáférést biztosít érdekes és kihívást jelentő célpontok, hogy kívül esnek a várakozásokat.

Koncentrációja

A diákok választhatnak, hogy használják a 12 óra diplomás választani keresni a hivatalos összefonódás az MBA fokozatot szerzett.

  • Környezetgazdálkodási Koncentráció
  • Pénzügy Koncentráció
  • Human Resource Management Koncentráció
  • Nemzetközi Üzleti Koncentráció
  • Vezetői Koncentráció
  • Management Information Systems koncentráció
  • Management of Technology - Vezetés Koncentráció
  • fenntarthatóság Koncentráció

Degree terv

Egy MBA fokozatot, akkor folytassa a magasabb keresőtevékenység valamint a kulcs kezelésére lehetőséget a legkülönbözőbb tudományágak, mint például a pénzügy, a nemzetközi üzleti, általános menedzsment, az emberi erőforrás, marketing, üzemeltetést, minőségirányítás, és így tovább. Ez a szak lehet kitölteni a sorban.
Kattintson itt További információért.

Mit tehet egy MBA UHCL?

Egy MBA fokozatot, akkor folytassa a magasabb keresőtevékenység valamint a kulcs kezelésére lehetőséget a legkülönbözőbb tudományágak, mint például a pénzügy, a nemzetközi üzleti, általános menedzsment, az emberi erőforrás, marketing, üzemeltetést, minőségirányítás, és így tovább.

Online MBA opció

Kínálunk az egyetlen online MBA program Houston akkreditált AACSB International. Ezen túlmenően, az online MBA volt rangsorolva az egyik a "Top Ten legjobb megvásárolja" az ország által GetEducated.com. Tekintse Online MBA program részletei.

Szakmai. Campus bevonása. Hálózat.

UHCL szakmai és co-op programok nagy lehetőséget, hogy hozzon létre kapcsolatot és kap valós tapasztalat érettségi előtt. Beszéljen egy tanácsadóval lehetőségekről rendelkezésre az üzleti mai program.

Nyújtó valós üzleti tapasztalat

Kar tagjai jól képzett tanárok, akik aktív szakemberek és érdekeltek abban, hogy a legjobb tanulási tapasztalatok diákjaink. Egyeztetnek, szolgálják ki deszkákon, vegyenek részt a közösség, továbbra is aktív szakmai szerepek az adott területeken, közzé, és kutatni összhangban AACSB előírásoknak. Tartanak felső szintű fokozatot és dolgoztak a szakemberek az általuk választott területen, így első kézből üzleti tapasztalat, hogy az osztályteremben. Nem gyakran tanítanak diplomás asszisztensek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Houston, Texas
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Houston, Texas
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt