Hivatalos Leírás

Áttekintés

Az Edinburgh Business School több mint 10 éve kínál Dubai MBA programját Dubaiban. A Tudás- és Emberi Fejlesztési Hatóság (KHDA) teljes körűen engedélyezett, az MBA teljes munkaidőben, egy év alatt, vagy részmunkaidőben, két év alatt teljesíthető a Heriot-Watt Egyetem campusában a Dubai Nemzetközi Akadémiai Városban.

Mint MBA hallgató, akkor teljes körű on-campus és az online támogatást, és csatlakozzon növekvő nemzetközi hallgatói testület a mi University of Dubai campus.

Miért tanulhat az Edinburgh Business School MBA-ján a Heriot-Watt Egyetemen a Dubai Campuson?

Nem csak a magasan képzett, tapasztalt és tiszteletben tartott brit és helyi oktatók tanítják Önt, de ugyanúgy osztja meg az osztálytermet a hasonló gondolkodású egyénekkel, és csatlakozik növekvő globális üzleti szakembereink hálózatához. Ezenkívül lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen egy nemzetközi csereprogramban, ahol a skóciai gyönyörű fővárosban, Edinburgh-ban tanulói órákon vesz részt.

Az MBA program intellektuálisan szigorú és minõségbiztos - mint Heriot-Watt végzõiskola, az egyetem kiterjedt minõségbiztosítási rendszerein

Az Edinburgh Business School-ról

Szakmai fejlődés

Az Edinburgh Business School, a Heriot-Watt Egyetem posztgraduális iskolája több mint 25 éve segíti a dolgozó szakembereket, hogy üzleti vezetőkké váljanak. A mi népszerű MBA, Masters, DBA és PhD programok felgyorsították a pályafutását több mint 21.000 diplomások.

75 öregdiák jelentették, hogy tanulmányaik alatt vagy a diploma megszerzését követő hat hónapon belül 65% -uk nőtt a fizetésüknél; 25% -uk kezdte meg saját üzletét; és 52% -uk megnyerte a promóció munkáját (Carrington Crisp, 2017 május).

Globálisak vagyunk, helyiek vagyunk

A nagy elismert és tapasztalt szakemberek nemzetközi karán, több ezer hasonló gondolkodású hallgató és sikeres EBS alumni, helyi jelenléte a világ öt kontinensén, valamint három egyetem Edinburghban, Dubaiban és Malajziában; mi valójában egy globális üzleti üzletemberek családja.

Tanulmányi lehetőségek

Adunk diákjainknak döntéseiket, választhatják, mikor, hol és hogyan teljesítik a diplomaikat; online, on-campus, vagy egy megbízható tanulás vagy együttműködő partner.
A posztgraduális online program készítése rugalmasságot és testreszabhatóságot tesz lehetővé a tanulmányi tanulmányoknak a karrier-célok, a változó körülmények, valamint a személyes és szakmai elkötelezettségek körében való megfelelés szempontjából.

Ha az osztálytermi beállítások előnyben részesítik, az MBA programot azonban Edinburgh, Dubai és Malajzia egyetemeink mindegyikén szállítjuk. Számos megbízható tanulással és együttműködő partnerkével is dolgozunk, akik egyaránt elkötelezettek az MBA és a kiválasztott MSc programok biztosításában a különböző helyszíneken szerte a világon; Tanulási és együttműködési partnereink teljes listáját itt találja.

Tanfolyam tartalom

Az MBA tanulmányai során korlátlan hozzáférést biztosít minden szükséges tananyaghoz, beleértve az átfogó kurzusokat és interaktív kurzusokat. A program befejezéséhez hét alaptanfolyamot és két választani kell.

Az MBA fő tanfolyamok, függetlenül attól, hogy részmunkaidős vagy teljes munkaidőben vannak, a következők:

  • Számvitel
  • Közgazdaságtan
  • Pénzügy
  • értékesítés
  • Szervezeti magatartás
  • Projektmenedzsment
  • Stratégiai tervezés

Teljes munkaidős MBA program

A teljes munkaidős MBA program minden év szeptemberében kezdődik, és négy tudományos ciklusra oszlik; itt egy példa arra, hogyan néz ki az éve:

Példa a teljes munkaidős MBA évreTermsCourses1: Sep - DecMarketingAccounting2: Jan - Mar (Edinburgh kohorsz Dubaiba megy) Szervezeti magatartás EconomicsA választásos, beleértve a vállalkozói készséget és a kreativitást3: Mar - JunFinanceProject Management4: Jun - Aug (Dubai kohorsz Edinburghba) Stratégiai tervezésVálasztékos,

A program fontos az Ön számára, hogy új vállalkozást indít vagy vállalkozása szellemét a szervezeten belül kívánja fejleszteni. Hallgathatja meg a nemzetközi iparág vezetőitől, a céglátogatások ütemezéséről és a nemzetközi szakmai hálózat bővítéséről. A program részeként lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen egy tanulmányi csereprogramban, és töltsön időt Edinburgh-on.

Részmunkaidős MBA program

Megkezdheti részidős MBA utazását januárban vagy szeptemberben. A program több mint két éve fut, és minden évben négy tudományos ciklusra oszlik.

Az idő nagy része önálló tanulmányt igényel (kb. 200 óra tanfolyamonként). Ön is részt vesz:

  • két kétnapos szeminárium (péntek és szombat), melyet egy Edinburgh Business School oktatója vezetett be az Egyesült Királyságból vagy Dubaiból, amely magában foglalja a szimulációkat, az esettanulmányokat és az osztálytárgyalásokat
  • egy kétnapos felülvizsgálati munkamenet (péntek és szombat), hogy felkészítse a vizsga felkészítésére; ezek a szemináriumok lehetővé teszik a különböző tapasztalatokkal, háttérrel és kultúrákkal rendelkező diákok dinamikus kombinációját ahhoz, hogy a tudást megosszák és kicseréljék egy gazdag tanulási környezetben.

Angol nyelvi követelmények

Ahol az angol nem volt középiskolai tanár, a pályázóknak bizonyítaniuk kell az IELTS 6.5-nek megfelelő angol nyelvtudást (minden elemnek 6,0-nál vagy annál magasabb szinten kell lennie). A másodlagos és felsőfokú oktatásban részesülő pályázóknak bizonyítékokkal kell szolgálniuk. Legalább egyéves teljes munkaidős angol nyelvű tanulmányra van szükség.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve October 19, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
110,000 AED
Minden tandíj, amely tartalmazza a HÉA-t
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019

jan. 2020