Mba öntervezett koncentrációval

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Amellett, hogy fejleszteni tudják a kifinomult természet és az interakció közötti alapvető funkcionális területek az üzleti, az MBA program hangsúlyozza a végrehajtó készségek fejlesztését. Az elsődleges területek közé tartozik a Vezetés, kommunikáció, döntéshozatal, öntudatosság, elemzés és szintézis, valamint kritikus gondolkodás.

Program áttekintése

A program holisztikus és stratégiai megközelítést alkalmaz a szervezési problémák kezelésére. Így a funkcionális üzleti területeket a szervezeti egység kontextusában fogják figyelembe venni, miközben egy külső és nemzetközi perspektívát tartanak fenn, és nem egy érdekelt érdekképviseleti megközelítést alkalmaznak több érdekelt fél számára.

Ezenkívül a stratégiai, hosszú távú perspektívát hangsúlyozni kell, nem pedig egy rövid távú, taktikai nézetet. Az egyes kurzusokon, valamint a program egészében kíséri a kognitív és az érzelmi tanulás közötti egyensúlyt. Az egész program elsődlegességet fog adni az etika és az értékek, valamint az üzleti szervezetek jogainak és felelősségi körének aggodalmát a szélesebb társadalom kontextusában, amelynek részét képezik.

A DeSales MBA előnyei

A DeSales MBA program többet nyújt Önnek, mint elméletek és eszközök a sikeres karrierhez. Lehetőséget kínál arra, hogy megvitassák és alkalmazzák azt, amit megtanultok. Ha csatlakozik a DeSales MBA programhoz, megtalálja a következőket:

  • A tanácsadó és a professzorok figyelmen kívül hagyja a személyes figyelmet
  • Az interaktív tanulás elősegítését célzó kisebb osztályok
  • Olyan belépési szabály, amely lehetővé teszi a program januárban, áprilisban, júliusban vagy augusztusban való belépését
  • Tandíj elhalasztása, amíg Ön munkáltatója megtéríti
  • Lehetőség hálózatra több száz más szakemberrel

A program felépítése


A szükséges előfeltétel alapítványi tanfolyamokon túl az alap MBA programszerkezet négy "építőelemből" áll:

  • Core tanfolyamok
  • Koncentráció tanfolyamok
  • Választható kurzus (nem alkalmazható a HCSM, a CIS, az International Sport Management, a Project Management és az öntervezés számára)
  • Capstone integrációs tanfolyam

Öntervezés-koncentráció


A hallgató négy egyetemi hallgatókat hozhat létre, amelyek célja egy bizonyos tudományos és / vagy szakmai cél elérése. Ez a lehetőség különösen hasznos lesz azoknak a hallgatóknak, akik a tanulmányi programjuk szélességét és sokféleségét szeretnék elérni.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At DeSales University, you'll find a positive approach to life. Maybe it's the friendly, unpretentious nature of our students, faculty, and staff, or the upbeat spiritual perspective of the Oblates of ... Tovább

At DeSales University, you'll find a positive approach to life. Maybe it's the friendly, unpretentious nature of our students, faculty, and staff, or the upbeat spiritual perspective of the Oblates of Saint Francis de Sales, who have shaped the University and its character. Maybe it's because of our great academic programs, the personal atmosphere of our small suburban campus in Pennsylvania's scenic Lehigh Valley, and our supportive learning environment. At any rate, there's a remarkable experience to be found at DeSales University. Kevesebb
Közép-völgy , Bukarest , Allentown + 2 Több Kevesebb