Hivatalos Leírás

MBA @ BGS 2500 fonttól

MBA a vállalkozóknak

Vállalkozó vagy? Gondolkodni egy vállalkozás megindításáról?

Gondolod úgy, hogy fejleszti magát az egyetemi hallgatók Masters of Business Administration-jével, hogy magad adja meg a tudás alapját a saját vállalkozás megkezdéséhez?

Jelenleg MBA-t kínálunk a nemzetközi menedzsmentben, azzal a további lehetőséggel, hogy üzleti ötletet alakítson ki, és tanulmányait tanulmányozza le a földről. Üzleti Inkubációs Központunk lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy hat hónapos időközönként helyet foglaljanak el, hogy a gyakorlatban a fogalmakat és az osztályteremben tanulhassanak, egyéni mentor teljes támogatásával indítsanak üzleti vállalkozást. Kínálunk öt teljesen finanszírozott helyet bevételenként azoknak a hallgatóknak, akik tudományos kiválóságot érnek el, és egy rangos helyet szereznek a Dean listáján.

További korlátozott időtartamú ajánlatként tizenöt teljesen finanszírozott helyet kínálunk Inkubációs Központunkban a januári tételhez. Ezek a terek azok számára a diákok számára lesznek, akiket az akadémikusok és az üzleti szakemberek szakértőinek tartanak, hogy rendelkezzenek a leginnovatívabb üzleti tervvel.

Indítsa el az MBA tanulmányait

-->

3 hónap múlva küldje el üzleti tervét egy teljesen finanszírozott hely lehetőségére az inkubációs központban

-->

6 hónap múlva indítsa el vállalkozását inkubációs központunkból

-->

12 hónap múlva érje el mesterfokozatát, és saját fejlődő vállalkozásával rendelkezzen.

Inkubációs központunk irodai irodát kínál a telefonok, az internet, a konferencia létesítmények és a tárgyalók számára. Az előnye, hogy rendelkezik egy dedikált mentorral, számlákkal, weboldal tervezéssel, folyamatos informatikai támogatással és menedzsment tanácsadással.

Karrier kilátások

Ez talán a katalizátor, amely egy fiatal vállalkozónak szüksége van a vállalkozás megkezdése előtt. Az Üzleti Inkubációs Központ "forró ház" környezetet biztosít a kreatív üzletemberek számára.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!) »

This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,500 GBP
jótállással
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date