Mba a vezetők számára

University of Virginia Darden School of Business

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mba a vezetők számára

University of Virginia Darden School of Business

Az Executive MBA formátum a Darden MBA program célja a szakemberek igényes menetrend . A Darden EMBA-nál jóval kevesebb utazás érhető el otthonról és irodáról, mint amennyit elvárhat - átlagosan havonta egyszer. Önnek lehetősége van arra, hogy tanulmányozza a saját ütemezését a helyszíni munkamenetek között, de elegendő időt biztosít Darden számára egy erős tanulási közösség és hálózat létrehozására.

A program a programszállítás kevert modelljét használja:

Havi hétvégi rezidenciák

Általában havonta egyszer érkezik Dardenbe, ahol csütörtöktől szombatig tartanak. A cselekvésorientált osztályok közé tartozik az esettanulmányok, a szimulációk és az egyéni és csoportos bemutatók. A hétvégi rezidenciák megerõsítik a tanulási közösséget, és megerõsítik a diákok, a tanárok és a személyzet közötti kapcsolatokat, amelyek annyira fontosak a Darden tapasztalataihoz.

Négy egyhetes vezetői rezidencia

A 21 hónap során négy hétre szóló vezetői rezidenciákon is részt vesz - amelyek közül három Darden és egy nemzetközi helyszínen zajlik. Ezek az intenzív, tapasztalati rezidenciák új perspektívákat kínálnak a menedzsment kihívásairól, melyekkel nap mint nap találkozol. A vezetői képességek fokozása workshopok, coaching és gondolkodás révén.

Távoktatás

Az interakció intenzív ütemének fenntartása és a rezidenciai Darden közösséggel való kapcsolattartás érdekében a távoktatási technológiát a professzorokkal való interakció, a virtuális tanulási csoportok találkozóinak megtartása, a csapatmunkák elvégzése és a vizsgák benyújtása révén fogja használni. Tanulhatsz online bárhonnan, bármikor.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
21 hónapok
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Charlottesville, Virginia
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Charlottesville, Virginia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt