Mba az üzleti modellezésben és fejlesztésben

Általános információk

Program leírás

MBA üzleti modellezés és fejlesztés

FILOZÓFIA

A MUIC üzleti modellezési és fejlesztési MBA diplomái jól felszereltek az üzleti modellezés és fejlesztés elméleti és gyakorlati szempontjaival, valamint stratégiai alkalmazásai valós üzleti helyzetekben és a sikeres és a dinamikus üzleti világban szükséges eszközök segítségével.

MAGYARÁZATA

A mai egyre versenyképesebb üzleti környezetben sok vállalat új tulajdonságokat keres meglévő és újonnan felvett alkalmazottai számára. A tudós elméjűek, akik előretekintő egyének, akiknek a jövője erős jövőképet mutat, a vezető cégek nagyon keresik. Azonban azok a szakemberek, akik képesek elemezni az üzleti adatokat, és megteremtik a megbízható stratégiai döntések számát, számos számot képviselnek számos MBA diplomásban. Az üzleti világ növekvő igényének kielégítése érdekében a MUIC úgy döntött, hogy az MBA-t a Business Modeling és Development programban kínálja, azzal a céllal, hogy olyan professzionális diplomásokat állítson elő, akiknek erős minőségi és mennyiségi üzleti elemző készsége van.

Célok

A következő jellemzőkkel, ismeretekkel és készségekkel rendelkező diplomások előállítása:

 1. Ismertesse az üzleti menedzsment elméletét, elveit és megközelítéseit az átfogó képet és az üzleti modellezés és fejlesztés területén;
 2. Van olyan elemzési, mennyiségi és döntéshozatali készség, amely sikeres pályafutáshoz vezet az üzleti, a kormányzati vagy a magánszektorban;
 3. Képes létrehozni és bemutatni a kutatás eredményeit az üzleti modellezés és fejlesztés helyes és összhangban a kutatás etikai alapelveivel;
 4. Van jól fejlett képes hatékonyan használni az angolat Thaiföldön és / vagy nemzetközi üzleti környezetben;
 5. Legyen felelős és képes együttműködni másokkal mind a vezető, mind a követő szerepében;
 6. Legyen etikus és társadalmilag felelősségteljes elméje, és az érzékeny körülmények között az etikusabb cselekvés választása; és
 7. Képes legyen az információs technológiát a helyes kommunikációra, keresésre és bemutatásra használni;

Felvételi kritériumok

 • Bachelor diploma minden területen
 • A legalább 1 éves szakmai tapasztalattal rendelkező hallgatóknak legalább 2,50 vagy annál magasabb GPA-val kell rendelkezniük.
 • A munkatapasztalat nélküli leendő hallgatóknak 3,00 vagy annál magasabb GPA-val kell rendelkezniük.
 • TOEFL 550 (vagy azzal egyenértékű), IELTS 6.0, vagy adja át az angol nyelvvizsgát
 • Átvesszük az interjúkat, az üzleti angol írásbeli tesztet és a kvantitatív tesztet.

Azok a hallgatók, akik nemzetközi programon végzettek, mentesülnek az angol nyelvvizsgára.

További információért kérjük, keresse:

Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen

E-mail: nutthaboon.por@mahidol.ac.th

Hívjon: +66818286209

MULTILINGUAL ÁTTEKINTÉS - MUIC

A Mahidol Egyetem Nemzetközi Főiskola (MUIC) 1986-ban alapították, Thaiföld első nemzetközi főiskolai főiskolai diplomáját, azzal a céllal, hogy olyan jól képzett diplomásokat állítson elő, akik nemcsak a választott területeken ismertek, hanem képesek arra, hogy ezt a tudást az emberiség javára.

A MUIC fenntartja az erős bölcsészettudományi hangsúlyt, és elősegíti a tanulási kultúrát, amely felkészíti a diákokat, hogy megfeleljenek a sokszínű és globalizált világban élő és dolgozó kihívásoknak. Több mint 3200 hallgató tanítja a szakmai teljes és részmunkaidős kar, 60 százaléka külföldi állampolgárok, a diák-tanár aránya 28: 1.

Az akadémiai naptár három hetes trimeszterrel rendelkező rendszeren alapul, mindegyik 12 hétig fut, és egy rövid nyári ülésen, amely során a kollégium 19 művészeti, tudományos és adminisztrációs alapképzést kínál 22 kiskorú mellett, beleértve a kínai , Japán, francia, német, spanyol és thai nyelven.

A MUIC két posztgraduális programot is kínál, az üzleti modellezés és fejlesztés mestere, valamint a nemzetközi vendéglátás menedzsment mestere, a Graduate Centerben, amely Bangkok üzleti negyedének szívében található.

2010-ben a Thaiföldi Oktatási Minisztérium csereprogramjaival a legjobb gyakorlati dicséretet kapott a MUIC a külföldi hallgatók és kimenő jelöltek számára. A kollégium több mint 75 partner egyetemmel rendelkezik Észak-Amerikából, Dél-Amerikából, Európából, Ázsiából és Óceániából származó, több mint 100 egyetemre és oktatási szervezetre vonatkozó informális megállapodásokon túl szerte a világon. Több mint 45 ország nemzetközi hallgatói alkotják a kollégium hallgatói testének 15 százalékát.

A MUIC tovább növelte regionális és nemzetközi profilját speciális projektjei révén. Évente több mint 200 vendégtanuló vesz részt rövid távú csereprogramokban, mint például a formális oktatás, konferenciák, workshopok, terepjáratok és szakmai gyakorlatok.

Új világrendünk kihívásait figyelembe véve egy jól körülhatárolt oktatás már nem korlátozódhat az osztálytermi környezetre. A MUIC Diákszövetség és a klubok műtárgya számos olyan tevékenységet kínál, amelyekben a diákok többek között a sportban, a harcművészetben, a kerékpározásban, a vitában, a zeneben, a művészetben, az önkéntességben és az üzleti esettanulmányokban érdeklődnek személyes érdeklődésüket. az inter-személyes kommunikáció, a csapatépítés és a vezetői képességek. A MUIC diákok is részt vesznek nemzeti, regionális és nemzetközi konferenciákon, szemináriumokon és versenyeken, amelyekkel kulturális érzékenységüket fejleszthetik.

A Thaiföldi Kereskedelmi Minisztérium nemrég ítélte oda a MUIC Thaiföld Trust Markot, mivel ez példát mutat a legmagasabb nemzetközi színvonalú oktatásra. Ez a díj a MUIC elkötelezettségének elismerése a tudományos kiválóság és az internacionalizmus iránt.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

Márciusban a 1986 Mahidol Egyetemi Tanács hivatalosan támogatja kialakulhatna egy új nemzetközi bachelor szak, az első a maga nemében egy állami egyetemen, kijelölt abban az időben, mint a Nemzetközi ... Tovább

Márciusban a 1986 Mahidol Egyetemi Tanács hivatalosan támogatja kialakulhatna egy új nemzetközi bachelor szak, az első a maga nemében egy állami egyetemen, kijelölt abban az időben, mint a Nemzetközi Diákok Szak (ISDP). Hat hónappal később, szeptember l986, a program fogadta első osztály a hallgatók. A kezdet szerény - és a legtöbb kezdetei általában. A létesítmények esetében található a második emeleten a MU Társadalomtudományi és Bölcsészettudományi épület, a 45 diák, két főállású és 20 részmunkaidős oktatók, egy négytagú kisegítő személyzet, hét fő kínálatát a tudományok és a Travel Industry Management - és rengeteg remény és elszántságot. Során a kezdeti években ISDP nőtt és virágzott, olyannyira, hogy végül szükséges saját külön létesítmények. 1992-ben ISDP hivatalosan szentelt az új épület, amely elszállásolt 486 diák, és bemutatta két további nagy kiadók üzleti adminisztráció és Élelmiszer-tudományi és Technológiai. A 1996-os év fontos lépést jelentett. A jóváhagyást az Mahidol Egyetemi Tanács, ISDP hivatalosan kijelölt Mahidol University International College (MUIC), így ez a teljes súlyát, testben egy kar. Két évvel később, egy hatemeletes komplex fejeződött elhelyezése érdekében több mint 1000 diák. Egy új vezetési stílus került bevezetésre, a bővülése mellett a tudományos kínálatát, további szakmai, beleértve a Salaya Pavilion Hotel és Képzési Központ, egy előre főiskolai programot, és megalakult a hivatalok, amelyek címzettjei mind a hallgatói és alumni igényeinek. Több mint az azt követő években, nem történnek további fejlesztések a főiskola tudományos, fizikai és szociális tájak: egyre nagyobb beiskolázási, új nagyrendezvények, a promóció élénk diákcsere programot és egy további bővítése fizikai eszközök, beleértve a nyolc emeletes kiterjesztése. 26 év után, MUIC jelenleg kínál 19 alapképzési szakon és 22 kiskorú a Művészeti, Tudományos és menedzsment, valamint a két mester szakon, mintegy 3200 diák. Továbbá, a főiskola elképzelései még nagyobb beiskolázási a jövőben. A közelmúltban megbízást az építkezés egy új épület, be kell fejezni 2015-ben. Ezzel az új túlmenően MUIC lesz képes befogadni akár 4000 diák. Kihívásainak megfelelő új világrend igényel folyamatos rugalmasságát és az innovációt. Az utazás kezdődött több mint két évtizeddel ezelőtt még messze nincs vége a Mahidol University International College továbbra is kötelezze el teljes erőforrásokat és energiákat a törekvés a tudományos kiválóság. További információért kérjük, keresse: Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen E-mail: nutthaboon.por@mahidol.ac.th Hívjon: +66818286209 Kevesebb