MBA üzleti modellezés és fejlesztés

FILOZÓFIA

A MUIC üzleti modellezési és fejlesztési MBA diplomái jól felszereltek az üzleti modellezés és fejlesztés elméleti és gyakorlati szempontjaival, valamint stratégiai alkalmazásai valós üzleti helyzetekben és a sikeres és a dinamikus üzleti világban szükséges eszközök segítségével.

MAGYARÁZATA

A mai egyre versenyképesebb üzleti környezetben sok vállalat új tulajdonságokat keres meglévő és újonnan felvett alkalmazottai számára. A tudós elméjűek, akik előretekintő egyének, akiknek a jövője erős jövőképet mutat, a vezető cégek nagyon keresik. Azonban azok a szakemberek, akik képesek elemezni az üzleti adatokat, és megteremtik a megbízható stratégiai döntések számát, számos számot képviselnek számos MBA diplomásban. Az üzleti világ növekvő igényének kielégítése érdekében a MUIC úgy döntött, hogy az MBA-t a Business Modeling és Development programban kínálja, azzal a céllal, hogy olyan professzionális diplomásokat állítson elő, akiknek erős minőségi és mennyiségi üzleti elemző készsége van.

Célok

A következő jellemzőkkel, ismeretekkel és készségekkel rendelkező diplomások előállítása:

 1. Ismertesse az üzleti menedzsment elméletét, elveit és megközelítéseit az átfogó képet és az üzleti modellezés és fejlesztés területén;
 2. Van olyan elemzési, mennyiségi és döntéshozatali készség, amely sikeres pályafutáshoz vezet az üzleti, a kormányzati vagy a magánszektorban;
 3. Képes létrehozni és bemutatni a kutatás eredményeit az üzleti modellezés és fejlesztés helyes és összhangban a kutatás etikai alapelveivel;
 4. Van jól fejlett képes hatékonyan használni az angolat Thaiföldön és / vagy nemzetközi üzleti környezetben;
 5. Legyen felelős és képes együttműködni másokkal mind a vezető, mind a követő szerepében;
 6. Legyen etikus és társadalmilag felelősségteljes elméje, és az érzékeny körülmények között az etikusabb cselekvés választása; és
 7. Képes legyen az információs technológiát a helyes kommunikációra, keresésre és bemutatásra használni;

Felvételi kritériumok

 • Bachelor diploma minden területen
 • A legalább 1 éves szakmai tapasztalattal rendelkező hallgatóknak legalább 2,50 vagy annál magasabb GPA-val kell rendelkezniük.
 • A munkatapasztalat nélküli leendő hallgatóknak 3,00 vagy annál magasabb GPA-val kell rendelkezniük.
 • TOEFL 550 (vagy azzal egyenértékű), IELTS 6.0, vagy adja át az angol nyelvvizsgát
 • Átvesszük az interjúkat, az üzleti angol írásbeli tesztet és a kvantitatív tesztet.

Azok a hallgatók, akik nemzetközi programon végzettek, mentesülnek az angol nyelvvizsgára.

További információért kérjük, keresse:

Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen

E-mail: nutthaboon.por@mahidol.ac.th

Hívjon: +66818286209

MULTILINGUAL ÁTTEKINTÉS - MUIC

A Mahidol Egyetem Nemzetközi Főiskola (MUIC) 1986-ban alapították, Thaiföld első nemzetközi főiskolai főiskolai diplomáját, azzal a céllal, hogy olyan jól képzett diplomásokat állítson elő, akik nemcsak a választott területeken ismertek, hanem képesek arra, hogy ezt a tudást az emberiség javára.

A MUIC fenntartja az erős bölcsészettudományi hangsúlyt, és elősegíti a tanulási kultúrát, amely felkészíti a diákokat, hogy megfeleljenek a sokszínű és globalizált világban élő és dolgozó kihívásoknak. Több mint 3200 hallgató tanítja a szakmai teljes és részmunkaidős kar, 60 százaléka külföldi állampolgárok, a diák-tanár aránya 28: 1.

Az akadémiai naptár három hetes trimeszterrel rendelkező rendszeren alapul, mindegyik 12 hétig fut, és egy rövid nyári ülésen, amely során a kollégium 19 művészeti, tudományos és adminisztrációs alapképzést kínál 22 kiskorú mellett, beleértve a kínai , Japán, francia, német, spanyol és thai nyelven.

A MUIC két posztgraduális programot is kínál, az üzleti modellezés és fejlesztés mestere, valamint a nemzetközi vendéglátás menedzsment mestere, a Graduate Centerben, amely Bangkok üzleti negyedének szívében található.

2010-ben a Thaiföldi Oktatási Minisztérium csereprogramjaival a legjobb gyakorlati dicséretet kapott a MUIC a külföldi hallgatók és kimenő jelöltek számára. A kollégium több mint 75 partner egyetemmel rendelkezik Észak-Amerikából, Dél-Amerikából, Európából, Ázsiából és Óceániából származó, több mint 100 egyetemre és oktatási szervezetre vonatkozó informális megállapodásokon túl szerte a világon. Több mint 45 ország nemzetközi hallgatói alkotják a kollégium hallgatói testének 15 százalékát.

A MUIC tovább növelte regionális és nemzetközi profilját speciális projektjei révén. Évente több mint 200 vendégtanuló vesz részt rövid távú csereprogramokban, mint például a formális oktatás, konferenciák, workshopok, terepjáratok és szakmai gyakorlatok.

Új világrendünk kihívásait figyelembe véve egy jól körülhatárolt oktatás már nem korlátozódhat az osztálytermi környezetre. A MUIC Diákszövetség és a klubok műtárgya számos olyan tevékenységet kínál, amelyekben a diákok többek között a sportban, a harcművészetben, a kerékpározásban, a vitában, a zeneben, a művészetben, az önkéntességben és az üzleti esettanulmányokban érdeklődnek személyes érdeklődésüket. az inter-személyes kommunikáció, a csapatépítés és a vezetői képességek. A MUIC diákok is részt vesznek nemzeti, regionális és nemzetközi konferenciákon, szemináriumokon és versenyeken, amelyekkel kulturális érzékenységüket fejleszthetik.

A Thaiföldi Kereskedelmi Minisztérium nemrég ítélte oda a MUIC Thaiföld Trust Markot, mivel ez példát mutat a legmagasabb nemzetközi színvonalú oktatásra. Ez a díj a MUIC elkötelezettségének elismerése a tudományos kiválóság és az internacionalizmus iránt.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Június 2020
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
13,080 USD
Átlagos költségek egy posztgraduális hallgatónként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2020
Jelentkezési határidő

Június 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date