Read the Official Description

A mesteriskola az üzleti adminisztráció magában foglalja a tanulmány a menedzsment - azaz a folyamat szervezése és irányítása erőforrások, amely magában foglalja az emberek, pénzügyek, anyagok és információk.

A vezetőknek nem csak meg kell érteniük ezeket a funkciókat és kapcsolataikat, hanem azt is, hogy a gyorsan változó piactér milyen hatással van rájuk. Amint azt a Graduate Management felvételi tanács, "a modern menedzser része részrehajló, rész probléma megoldó, részfelügyeleti és részben személyes példát másoknak." Northwest MBA program segít felkészülni az előttük álló kihívásokra az új évezredben .

Az északnyugati MBA program lehetővé teszi számodra, hogy vezető szerepet töltsön be az etikus döntéshozatal, a pénzügyi tervezés, a mennyiségi elemzés, a politikai megfogalmazás és az interperszonális kapcsolatok, valamint a feltörekvő globális gazdaság megértésének fejlesztésével. A program az üzleti alapítványok fejlesztésére összpontosít, majd ezt a hátteret a funkcionális területeken felmerülő üzleti problémákra alkalmazza. Rájössz, hogyan kezelik az irányítási képességeket az üzleti és szervezeti célok elérésében. Azáltal, hogy megtanulják, hogyan ismerik fel és oldják meg a működési problémákat, az MBA diplomás megkapja a maximális dinamikus rugalmasságot a mai dinamikus társadalomban és multinacionális környezetben.

graduation spring2010 TA189

Az Északnyugat MBA programja, amelyet a Business Schools és Programok akkreditációs tanácsa akkreditál, egy átfogó és innovatív tantervet kínál, amelyet folyamatosan felülvizsgálunk annak érdekében, hogy küldetésünk tükrözze az üzleti vezetők változó feladatait, különösen a nemzet egyre inkább szembesülő globális kontextusában. A jövőbeni üzleti vezetők felkészítése újszerű és fantáziadús válaszokat igényel, valamint folyamatos minőségfejlesztést kíván. A vezető minőségi szakértők 1997-ben, 2001-ben, 2005-ben és 2008-ban a Missouri Minőség Díj címzettjeként Northwest-t választották, a díjnyertes Malcolm Baldrige Nemzeti Minőségi Díjat követően, így biztos lehet abban, hogy a Northwest elkötelezett a minőség biztosításában.

Az északnyugati posztgraduális kurzusok a hagyományos elméletre építenek a kortárs tanulás klasszikus tartalomalapú tanulással való kombinálásával. Például a közelmúltban tanuló diákok meglátogatták a vállalatokat a belsõ mûveletekre vonatkozó gyakorlati tanulással kapcsolatban, megkérdezték és reagáltak a felsõ szintû vezetõkre, kiterjedt portfóliókat fejlesztettek ki az aktuális üzleti témákról, részletes elemzéseket végeztek az egyes vállalatok / iparágak körében, és részt vettek a középpontban csoportos kutatást a nonprofit szervezetek számára.

Az egyetemi diplomával rendelkezők számára az MBA 12 hónapon belül rövid idő alatt elkészíthető. Nem üzleti alapképzések esetében a program körülbelül két évig teljes munkaidős hallgató.

Valk spring2017 ch0004

MBA Mezőgazdasági Economics hangsúlyt

Az a diák aki karriert szeretne a mezőgazdaság üzleti aspektusában dönthet úgy, hogy az MBA-t kiemeli az Agrárgazdaságban, amelyet az Agrártudományi Iskolával együtt kínálnak. Ez a program logikus kiterjesztés azoknak a hallgatóknak, akik befejezett egyetemi diplomát a mezőgazdasági vállalkozásokban.

Az MBA - Agrárgazdasági Főiskola jelölt két tanácsadója lesz - az egyik az MBA kar, és az egyik az Agrártudományi Iskola.

Előfeltételek

Az agrárgazdaságtan hangsúlyozásához az MBA előfeltételei mellett az alábbi előfeltételeket kell teljesíteni: ECON 52151 Mikroökonómiai alapelvek
VAGY
AGRI 03110 Bevezetés az agrárgazdaságba
AGRI 03130 növényi tudomány
AGRI 03150 Állat-tudomány
AGRI 03304 Farm gazdálkodás és nyilvántartás elemzése
AGRI 03334 Talajok

Graduális tanfolyam követelmények

MBA Agrárgazdaságtan hangsúlyozó jelöltek kell kitöltenie a következő kurzusokat: (Lásd a kurzus leírása a megfelelő előfeltétele tanfolyamok.)

Kurzus Óra
ACCT 51646 Vezetői számvitel 3.
ECON 52651 Makroökonómia üzleti vezetők számára 3.
VAGY
ECON 52654 Vezetői gazdaságtan 3.
FIN 53621 Pénzügyi menedzsment 3.
MGMT 54616 Szervezeti magatartás az adminisztrációban 3.
MGMT 54618 Executive szeminárium * 3.
MKTG 55630 stratégiai marketing 3.
CSIS 44623 Informatikai menedzsment 3.
Választani 12.
Összesen Credit Hours 33
VálasztaniVálasztani: Minden olyan hallgató, aki nem töltötte be a nemzetközi üzleti kurzust az egyetemi szinten, köteles befejezni az MKTG 55631 International Businesst, mint választható kurzust.

Választani kell a hallgató tanácsadója által előre jóváhagyott. Az 500-as szintű tanfolyamok közül legfeljebb három (3) órán belül választani lehet

A legtöbb informatikai menedzsment kurzus választható, ha az előfeltételek teljesülnek, a tanácsadó jóváhagyásával. A következő, nem üzleti jellegű kurzusok a tanácsadó jóváhagyásával választható elektív tárgyaként vehetők igénybe.

Kurzus Óra
AGRI 03502 Mezőgazdasági árak 3.
AGRI 03503 Mezőgazdasági törvény 3.
AGRI 03504 Határidős kereskedés 3.
AGRI 03505 Mezőgazdasági Resource Economics 3.
AGRI 03508 Mezőgazdasági politika 3.
AGRI 03602 Advanced Agricultural Economics 3.
AGRI 03604 Speciális gazdálkodás 3.
AGRI 03691 A kutatási módszerek az élettudományokban 3.
AGRI 03609 Speciális témák az agrárgazdaságban 1-3
* Végleges szemináriumot kell végezni az utolsó beiratkozási időtartam alatt.

Az ACBSP akkreditációs szabványok szerint az MBA diplomával rendelkező posztgraduális hallgatóknak legalább 30 órát kell teljesíteniük kizárólag posztgraduális hallgatók számára fenntartott tanfolyamokon (azaz 600 szintű tanfolyamokon).

MEGJEGYZÉS: Az Ag Finance és Ag Marketing nem felel meg az MBA program előfeltételének.

Ag tudomány fall2015 tw0333

MBA Felvételi követelmények

Az Északnyugat-Missouri Állami Egyetem MBA-fokozatának kérelmezője egy regionálisan akkreditált egyetem diplomások által végzett üzleti végzettséggel, 2,5-ös skálán 4,0-es összesített fokozat-átlag (GPA), és az alábbiak egyike:

 • Három éves folyamatos szakmai teljes munkaidős tapasztalat, OR
<li>  H&aacute;rom &eacute;ves, folyamatos, teljes munkaid&#337;ben m&#369;k&ouml;d&#337; Egyes&uuml;lt &Aacute;llamok felv&aacute;llalta vagy megb&iacute;zta a katonai szolg&aacute;latot, OR</li>
<li>  Gradu&aacute;lis diplom&aacute;t egy region&aacute;lisan akkredit&aacute;lt egyetemr&#337;l, ahol a minim&aacute;lisan 3,0 halmozott GPA, OR</li>
<li>  A GMAT pontsz&aacute;m 440 vagy ann&aacute;l magasabb, OR</li>
<li>  A felv&eacute;teli index 1100 (egyetemi GPA x 200 + GMAT), OR</li>
<li>  A GRE pontsz&aacute;m 285 vagy ann&aacute;l magasabb, OR</li>
<li>  A felv&eacute;teli index 965 (egyetemi GPA x 200 + GRE), OR</li>
<li>  A 70. percentilis a Business Major Field Test pontsz&aacute;mn&aacute;l vagy ann&aacute;l magasabb</li>


A nemzetközi pályázóknak meg kell felelniük az alábbi angol nyelvtudás követelményeinek *:

 • TOEFL pontszám: 550 (papír), 213 (számítógép) vagy 79/80 (internet alapú). VAGY
<li>  IELTS pontsz&aacute;m 6,5 OR</li>
<li>  PTE pontsz&aacute;m 53</li>


* Az angol nyelvtudás követelményét el lehet tekinteni az olyan nemzetközi pályázóktól, akiknek okleveles diploma van bármely, az Egyesült Államokban regionálisan akkreditált intézménytől.

Az MBA programban résztvevők, akik nem rendelkeznek főiskolai végzettséggel, az MBA Business Foundation kurzus sikeres elvégzéséhez szükséges, amelyet kifejezetten az üzleti tantervű új hallgatók számára terveztek.

Transfer Credits

Csak a diákok, akik jó állapotban vannak, mint posztgraduális hallgatók egy regionálisan akkreditált intézményben jogosultak jelentkezni a diplomás átutaló hallgatók.

A posztgraduális programhoz legfeljebb négy kurzusból álló, legfeljebb kilenc trimeszteróra állítható át. Az átutalási hitelnek regionálisan akkreditált intézménytől kell származnia. A teljes kilenc óra elfogadásának feltétele, hogy alkalmazható legyen a hallgató tervezett képzési programjára. A hallgatónak meg kell dolgoznia egy bizonyos mesterképzést Északnyugaton, és befejezte a fokozat ellenőrzési megállapodást annak érdekében, hogy megkapja a támogatható átutalási hitelért. A hallgatói tanácsadónak írásban kérnie kell a Posztgraduális Iskola dékánjának lehetséges átutalási engedélyét. Az átutalási hitel nem feldolgozott nem diplomás vagy tanúsító végzős hallgatók számára. A fokozatra alkalmazott átutalási kredit nem lehet nyolc évnél idősebb.

Csak a "B" vagy az értékelt munka elfogadható az átutalási hitelhez és egy adott mesterképzési programra. A nem minősített hitelhez felvett tanfolyamot nem lehet fokozatosan használni. A hivatalos átiratoknak igazolniuk kell, hogy a kredit a diploma szintjén van. A levélváltás során nem fogadnak el átutalási krediteket.

Az intézetben korábban végzett felsőfokú végzettség keretében bármely intézménnyel kapcsolatos hitel nem elfogadható az Északnyugat-fokozatra történő átmenet felé.

Északnyugatnak lehetősége van arra, hogy ne fogadjon el átutalási hitelet egy regionális vagy országosan akkreditált intézménytől az intézmény által kínált kurzusokra abban az államon kívül, ahol az intézmény otthoni campusában van.

International Student Felvételi

Mielőtt elhatározza, hogy részt vesz Északnyugaton, a nemzetközi hallgatónak alaposan meg kell vizsgálnia pénzügyi helyzetét. Az Egyesült Államok Bevándorlási és Állampolgársági Szolgálata Északnyugatra kötelezi el magát annak igazolására, hogy a nemzetközi hallgatók teljes körűen elfogadták a teljes munkaidős beiratkozási programot (diplomás képzés), és elegendő forrással rendelkeznek az összes költség fedezésére: tandíj, lakhatás, szállítás stb. Az északnyugaton a tanuló családjának, szponzornak vagy kormánynak nyújtott támogatási nyilatkozat szükséges. A nyilatkozat igazolja, hogy a tandíj, a terem és a fedélzet, valamint a személyi alapok állnak rendelkezésre, és hogy a hallgató exportálhatja és kicserélheti ezeket a pénzeszközöket. E tanúsítás nélkül I-20 formanyomtatványt nem lehet kiállítani.

A nemzetközi hallgatóknak is megfelelő egészségügyi biztosítással kell rendelkezniük. Északnyugat biztosít biztosítási tervet, ha a diákok nem rendelkeznek saját biztosítással, vagy vannak más biztosítási ügynökök Maryville-ben.

Új nemzetközi hallgatók

A nemzetközi hallgatóknak meg kell felelniük az összes felvételi követelménynek, ahogyan azt a "Felvételi követelmények" írják le, és rendelkeznek érettségi diplomával egy jóváhagyott négyéves egyetemen vagy főiskolán. Ezenkívül ahhoz, hogy teljes mértékben beismerhessék Északnyugatra, a diákoknak be kell nyújtaniuk az alábbiakat az Északnyugat-felvételi Hivatalnak.

 • Nemzetközi bejelentés, beleértve a szponzori aláírást és közjegyzői pecsétet igénylő kiegészítő és pénzügyi információkat is.
<li>  Minden k&ouml;z&eacute;piskolai &eacute;s k&ouml;z&eacute;piskolai int&eacute;zm&eacute;ny hivatalos akad&eacute;miai &aacute;tiratair&oacute;l vettek r&eacute;szt. R&eacute;szleges &aacute;tiratok fogadhat&oacute;k el, ha a hallgat&oacute; jelenleg egy f&#337;iskol&aacute;n vagy egyetemen vesz r&eacute;szt.</li>
<li>  Hivatalos GMAT vagy GRE &aacute;ltal&aacute;nos teszt pontsz&aacute;mok.</li>
<li>  Alkalmaz&aacute;si d&iacute;j amerikai doll&aacute;rban.</li>
<li>  Az angol nyelv mint idegen nyelv (TOEFL) vagy az angol nyelvvizsga-rendszer (IELTS) vagy a Pearson Test of English (PTE) pontsz&aacute;m hivatalos tesztje.</li>
<li>  Eredeti p&eacute;nz&uuml;gyi kimutat&aacute;s egy banki int&eacute;zm&eacute;nyt&#337;l annak igazol&aacute;s&aacute;ra, hogy a tand&iacute;j, a terem &eacute;s a fed&eacute;lzet, valamint a szem&eacute;lyi alapok rendelkez&eacute;sre &aacute;llnak.</li>
<li>  &Uacute;tlev&eacute;l vagy sz&uuml;let&eacute;si anyak&ouml;nyvi kivonat.</li>


E tételek átvételét követően a nemzetközi hallgatók értesítést kapnak az elfogadásról vagy a tagadásról. Az elfogadott hallgatók megkapják a kitöltött I-20 formanyomtatványt, amelyet akkor kell benyújtaniuk az Egyesült Államok konzulátusához, amikor a diákok (FI) vízumaikat kérik. Tanulmányi vízumot kell beszerezni az Egyesült Államokba való belépés előtt, mivel a turista vízumról a hallgatói vízumra való áttérés semmiképpen sem biztosítható.

Program taught in:
Angol

See 3 more programs offered by Northwest Missouri State University »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
27,186 USD
Missouri lakos félóránként óráig: $ 389.11 / Nem-Missouri tartózkodási félóránként: 641,97 $
Deadline
Július 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Kérj Információt
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
End Date
dec. 15, 2021
Application deadline
Július 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Start Date
jan. 2020
End Date
Május 15, 2021
Application deadline

aug. 2019

Location
Application deadline
Július 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
End Date
dec. 15, 2021

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Május 15, 2021