Amellett, hogy fejleszteni tudják a kifinomult természet és az interakció közötti alapvető funkcionális területek az üzleti, az MBA program hangsúlyozza a végrehajtó készségek fejlesztését. Az elsődleges területek közé tartozik a Vezetés, kommunikáció, döntéshozatal, öntudatosság, elemzés és szintézis, valamint kritikus gondolkodás.

Program áttekintése

A program holisztikus és stratégiai megközelítést alkalmaz a szervezési problémák kezelésére. Így a funkcionális üzleti területeket a szervezeti egység kontextusában fogják figyelembe venni, miközben egy külső és nemzetközi perspektívát tartanak fenn, és nem egy érdekelt érdekképviseleti megközelítést alkalmaznak több érdekelt fél számára.

Ezenkívül a stratégiai, hosszú távú perspektívát hangsúlyozni kell, nem pedig egy rövid távú, taktikai nézetet. Az egyes kurzusokon, valamint a program egészében kíséri a kognitív és az érzelmi tanulás közötti egyensúlyt. Az egész program elsődlegességet fog adni az etika és az értékek, valamint az üzleti szervezetek jogainak és felelősségi körének aggodalmát a szélesebb társadalom kontextusában, amelynek részét képezik.

A DeSales MBA előnyei

A DeSales MBA program többet nyújt Önnek, mint elméletek és eszközök a sikeres karrierhez. Lehetőséget kínál arra, hogy megvitassák és alkalmazzák azt, amit megtanultok. Ha csatlakozik a DeSales MBA programhoz, megtalálja a következőket:

  • A tanácsadó és a professzorok figyelmen kívül hagyja a személyes figyelmet
  • Az interaktív tanulás elősegítését célzó kisebb osztályok
  • Olyan belépési szabály, amely lehetővé teszi a program januárban, áprilisban, júliusban vagy augusztusban való belépését
  • Tandíj elhalasztása, amíg Ön munkáltatója megtéríti
  • Lehetőség hálózatra több száz más szakemberrel

Programszerkezet

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus DeSales University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019