Mba - fő a globális banki és pénzügyi

Általános információk

Program leírás

A Global Banking & Finance MBA- t olyan szakemberek számára tervezték, akik globális banki és pénzügyi pályafutásban törekszenek. Ez végigvezeti menedzsment és műszaki készségek, és fejleszteni, hogy egy nagyjából hozzáértő szakember, képes végrehajtani a tetején a nemzetközi banki és pénzügyi szektor.

Látod a nagy képet, amikor finanszírozza? A vállalati pénzügyek mélyreható megértést igényelnek a pénzügyi módszerek és technikák terén - az eszközök értékelése és a fontos üzleti fejlesztési döntések megismerése. Az MBA Global Banking and Finance elsődleges célja olyan jól tájékozott és hozzáértő vezetők fejlesztése, akik a pénzügyi szolgáltatási szektor kulcsfontosságú pozícióiba lépnek gyorsan.

A pénzügyi rendszerek és a pénzügyi szolgáltatási cégek stratégiái most egy átfogó és messzemenő átrendeződés és változás folyamatába vesznek részt. A bankok és más pénzintézetek stratégiai prioritása elhúzódott a növekedéstől és a mérettől, nagyobb hangsúlyt fektetve a nyereségességre, a teljesítményre és a részvényesi értékteremtésre. A pénzügyi szektorok növekvő gazdasági jelentősége ismételten hangsúlyozta, hogy a bankároknak, az alapkezelőknek, a multinacionális cégeknek, az értékpapírcégeknek, a szabályozóknak és a pénzügyi tanácsadóknak világosan meg kell ismerniük a banki és pénzügyi elméletet és gyakorlatot.

Utoljára frissítve nov. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of h ... Tovább

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of higher education. If number is the criteria for our successful operation then we have enrolled over 4000 students in the last 5 years. Last year in 2016, we enrolled about 1400 students. Kevesebb