Mba - fő a projekt és műveletek menedzsmentje

Általános információk

Program leírás

A Master of Business Administration - főszereplő a Project & Operations Management program célja, hogy az Ön számára a gyakorlati készségek és elméleti fogalmakat kell vezetni összetett projekteket. A valós esettanulmányok bemutatásával ez a projektmenedzsment-fokozat bemutatja a hosszú és rövid távú projektek sikeres és költséghatékony kezeléséhez szükséges technikákat és eszközöket.

Az alapvető projektmenedzsment tanfolyamok növelése olyan koncentrációk, amelyek tartalomspecifikus szakértelmet biztosítanak Önnek - lehetővé téve, hogy mélyítse ismereteit az Ön érdeklődési területén. Továbbá alapos alapokat nyújt az elmélet és az alkalmazások különböző fogalmak, amelyek alapját képezik az operáció menedzsment (OM). A Master of Business Administration - főszereplő a Project & Operations Management Program egyedülálló program kifejlesztése alapján a tudás amelyek a projekt, a műveletek és a minőségfejlesztés eszközeinek és módszereinek területét magukban foglalják.

A projektek és műveletek kezelése növeli azokat a gyengeségeket, amelyek egy szervezet irányítási és működési rendszerében léteznek. A projektek és műveletek menedzsmentjének készségei és ismeretei segítenek megfogalmazni a szervezeten belüli gyengeség kiküszöböléséhez szükséges ellenintézkedéseket.

Ezt a programot az illetékes minőségi tanácsadók, elemzők, termék- vagy szolgáltatásmenedzserek, projektvezetők, üzleti fejlesztők vagy műveletek, információs technológia és ellátási lánc menedzserek készítésére fejlesztették ki a munkaerőpiacon. A GBS-ben ezt a programot tovább erősíti a Lincoln Business and Management Egyetemmel való együttműködés, ahol az oktatók és ipari szakemberek keveréke integrálódik a tanítási és tanulási folyamathoz. A minőségügyi szakemberek bevonása az érintett iparágtól a tananyagok fejlesztésében és a tanítási folyamatban tovább erősíti ezt a tanulmányi területet, különösen a jelenlegi felsőoktatási arénában, amely előkészíti a diplomásokat a munkáltatók által elvárt kompetenciák szempontjából.

Utoljára frissítve nov. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of h ... Tovább

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of higher education. If number is the criteria for our successful operation then we have enrolled over 4000 students in the last 5 years. Last year in 2016, we enrolled about 1400 students. Kevesebb